lanet olsun sıkıntı vermeyin bana bitsin bu evlilik sıkıldım artık ne var çeneni kapatsan alttan alsan diye konuştu ben de bugüne kadar alttan aldım yeter artık ben de sıkıldım ablandan bu sorunu sen çözüceksin dedim çözmek istemiyorum konuşmak istemiyorum ben dedi. kanlı bıçaklımı olayım arayıp bağırıp çağırayım mı dedi ben de böyle bişey yapmanı istemedim hiç bi zaman sen ancak gelip bana bağırıyorsun surat asıyorsun dedim. onu hiç arayıpta abla uzak durun birbirinizden sen onu rahatsız etme o da seni etmesin neden diyemiyorsun dedim sanane dedi. sonra ben de bitti mi yani şimdi dedim evet dedi tamam o zaman ben de abimi annemi arayıp söylüyorum ayrılacağımızı dedim sonra abimle konuştum o da eşimi aradı konuşmuşlar arada kaldım ben diyormuş abim de sen memlekete gitme bu konu üzerine yanlış olur dedi sakinleşin sonra ben kafamı dinlemek istiyorum sen de yanlız kal ben de gideyim de dedi. güzelce gel memlekete kafanı topla dedi napcm bilemiyorum
o zaman ben şöyle birşey yapayım şimdi kalkıp güzelce akşam yemeği yapayım kendimi toplayıp güzelce giyinip süsleneyim hiç birşey yokmuş gibi mi davransam???? bu bi çözüm olur mu yoksa sorunlardan kaçmak doğru olur mu
o zaman ben şöyle birşey yapayım şimdi kalkıp güzelce akşam yemeği yapayım kendimi toplayıp güzelce giyinip süsleneyim hiç birşey yokmuş gibi mi davransam???? bu bi çözüm olur mu yoksa sorunlardan kaçmak doğru olur mu
Herkez görumcede sorun var demış : doğru 'da
tek sorunlu görümce değil Eşinizde buyuk sorun ..
Ailesiyle - eşini idare edemeyen adama koca denmez .. evlılıkler boyle yurumez .
Hep alttan alan sız olucaksanız kaderınıze razı olucak ve susacaksınız madem ..
buda mumkun olmadıgına gore bence vazgecmeyın ve gidin ..
Bir muddet ayrı kalsın esınız sızden ve anlasın bazı yanlıslarını ..
Kalmak her zaman cozum deıl bence..
Biraz uzaklık ıyıdır ..
gitmeyi şu sebepten dolayı istiyorum eşim yemek yapamaz çamaşır bulaşık hiç birşey bilmiyor ve en çok da evde birinin beklemediğini görsün bu durumdaykende görümcem 1 saatlik mesafedeyken bile gelip bakmaz kardeşine ancak lafında o. eşim biraz değer kıymet bilsin diye istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?