görümcem yüzünden eşimden ayrılıyorum

canım boşanma sakın .görümcenle görüşme.bir takımm şeyler yapıyor demişsin evine bile sokma.evliliğini sürdür.benim annem ve babamda öyle yaptı ne kayınvalidesiyle ne görümcesiyle görüşmedi.

lanet olsun sıkıntı vermeyin bana bitsin bu evlilik sıkıldım artık ne var çeneni kapatsan alttan alsan diye konuştu ben de bugüne kadar alttan aldım yeter artık ben de sıkıldım ablandan bu sorunu sen çözüceksin dedim çözmek istemiyorum konuşmak istemiyorum ben dedi. kanlı bıçaklımı olayım arayıp bağırıp çağırayım mı dedi ben de böyle bişey yapmanı istemedim hiç bi zaman sen ancak gelip bana bağırıyorsun surat asıyorsun dedim. onu hiç arayıpta abla uzak durun birbirinizden sen onu rahatsız etme o da seni etmesin neden diyemiyorsun dedim sanane dedi. sonra ben de bitti mi yani şimdi dedim evet dedi tamam o zaman ben de abimi annemi arayıp söylüyorum ayrılacağımızı dedim sonra abimle konuştum o da eşimi aradı konuşmuşlar arada kaldım ben diyormuş abim de sen memlekete gitme bu konu üzerine yanlış olur dedi sakinleşin sonra ben kafamı dinlemek istiyorum sen de yanlız kal ben de gideyim de dedi. güzelce gel memlekete kafanı topla dedi napcm bilemiyorum

Abin doğru söylemiş canım.
Küs gitme memleketine.
Aranızı düzeltin ondan sonra git kafanı dinle.

Bu işler çook zor işler canım.
Zamanla oturacak evliliğin.
Ama bunlarda içinde kalacak.
Onun için eşine hissettirmeden görümcenin lafının altında kalma.
İçinde hiçbişey bırakma.

görümcenin yaptığı şey sevgi değil ,bağımlılık bunun getirisi olarak saçmalama...
senin yerinde başkası olsaydı aynı şeyler olacaktı...ee eşin ne yapacak ömür boyu kimseyi sevip evlenemeycek mi??
böyle saçmalık olur mu yahu herkesin sevgisi,yeri farklı farklıdır bu ayrımın farkına erişememiş kardeşi...
eşinde suçlu nasıl bu kadar ileri derecede taviz verdi nasıl göz yumuyor ,sen de baştan beri susmakta hata etmişsin ,
seviyeni korumalıydın ama eşin her şeyi bilmeliydi,olan olmuş eşini seviyorsan üçüncü kişileri araya sokmadan eşinin de desteğini
alarak devam edin...

Bence gitmeyin.
Çünkü giderseniz ve olası kötü bir durumda yine gitmeye kalkarsanız bu kez gidip gidip dönen konumuna düşeceksiniz.
Hiçbirşey olmamış gibi eşinizle iyi olmaya çalışın ve dediklerini de takmamaya.
Eşiniz sorundan kaçıyor ama sonuçta ablası.
Terbiye edemez ya bu saatten sonra. Etkilenmeyin, cevap vermeyin, polemiğe girmeyin onunla da.
Bir süre sonra cevap alamayınca bıkar o da.

o zaman ben şöyle birşey yapayım şimdi kalkıp güzelce akşam yemeği yapayım kendimi toplayıp güzelce giyinip süsleneyim hiç birşey yokmuş gibi mi davransam???? bu bi çözüm olur mu yoksa sorunlardan kaçmak doğru olur mu

yapma bence.

Sorun yok ki zaten aslında.
Dengesiz bir kadın var. Sizin huzurunuzu kaçırmaya çalışan.
Değmeyecek biri için eşinizle aranızı açmayacaksınız hepsi bu...

bence görümcenizin psikolojik sorunları var onun eşiyle ailesiyle arası nasıl acaba belki kötüdür yalnızlık çekiyordur bu yüzden hasta bir ruhla sizin de mutlu olmanızı istemiyordur...
kocanızın da sizi korumaması çok canımı sıktı- ne demek yaa-ablası da olsaa biri karısına küfür ediyor nasıl korumaz bir şey demez sonuçta siz onun namususunuz kendi namusuna çok ağır bir küfür edilmiş...bu kadar ilgisizlik hoş değil bence siz memleketinize dönün sizsizlik neymiş bir görsün baktın ki olmuyor anlamıyor bırak gitsin daha ilk yılda böyle yapan sonraları çok ezdirir ...seviyorsan da uğraş...ama baktın akıllanmıyor senelererini onlar için heba etme giden senin gençliğin kimse o yılları geri getiremez...biraz uzaklaşş

Son düzenleme:
şekerim bende size katılıyorum görümcenin yüzünden değmez bırak tatlım iki kardeş ne yaparlar ise yapsınlar her defasında aralarına girme veya yorum bile yapma ben bilmem,ben görmedim.ben duymadım sonra bakacaksın,ki onlar birbirini yiyecekler.

Herkez görumcede sorun var demış : doğru 'da
tek sorunlu görümce değil Eşinizde buyuk sorun ..

Ailesiyle - eşini idare edemeyen adama koca denmez .. evlılıkler boyle yurumez .
Hep alttan alan sız olucaksanız kaderınıze razı olucak ve susacaksınız madem ..
buda mumkun olmadıgına gore bence vazgecmeyın ve gidin ..
Bir muddet ayrı kalsın esınız sızden ve anlasın bazı yanlıslarını ..

Kalmak her zaman cozum deıl bence..
Biraz uzaklık ıyıdır ..

ben de bir görümceyim ve de gelinim tabiki biz gelinlere düşen şudur bizler aileye sonradan katılırız ve kardeş aynı karından yani aynı kandan yani hangi konuda olursa olsun lütfen 2 kardeşin mevzusuna karışmayın eğer siz 6 aylık evliyim diyosunuz 6 ay evvelinde görümceyle yüz göz olmasa idiniz o da hakaret etme v.s haklarını kendinde bulamazdı seviye arkadaşım seviye seviyeni korumalısın eşinle bile bir seviye olmalı aranda boşandın diyelim nolacak ne geçecek eline akıllı bi kadın ol da evinle yuvanla ilgilen haa sana geldi dalaştı mı beni ilgilendirmiyo iki kardeş ne yaparsanız yapın de çekil kenara 2nci söz 3ncüyü getirir bu böyle uzarr gider keşke içinde nefretle gülümsemek yerine insanlar mertçe duygularını anlatabilse

canım sorun şu görümcem eşimle konuştuğunda yağlı ballı bi süre eşim aramazsa kuruyor mu ne kafasından bana sataşıyor sonra da ağlıyor hep bunu yapıyor 1 değil iki değil

Bunları yapabilen bir kadını idare etmek çok zordur
Hele bir de ablaysa bu kişi.
Bence gitmeye karar verildiyse ve gidildiyse, gitme sebebi sorun çözülene kadar dönülmemesi gerekir.
Gittiğinde sorun çözülebilecek mi?

gitmeyi şu sebepten dolayı istiyorum eşim yemek yapamaz çamaşır bulaşık hiç birşey bilmiyor ve en çok da evde birinin beklemediğini görsün bu durumdaykende görümcem 1 saatlik mesafedeyken bile gelip bakmaz kardeşine ancak lafında o. eşim biraz değer kıymet bilsin diye istiyorum

niye sen bulaşık makinasımısın çamaşır makinasımı yoksa usta bir aşçı mı yapma ya senin şu dediklerini artık makineler yapıyor seni karısı olarak kabullensin ve seni özlesin bunu desen aklım erer de duyguların karışmış senin aklın değil bu yüzden duygularını bi düzene sok öyle karar ver olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…