görümcem yüzünden eşimden ayrılıyorum

sakın gitme arkadaşım.sen gidince görümcen sevinecek.bence kadının sorunları var.sende ekmeğine yağ sürme.kocanla iyi geçin.erkekler ailesinin ne olduğunu bilirler ama duymakdan hoşlanmazlar.sen bişey deme.eşin zamanla zaten yola gelir.ama gidecem dedin ya eşine.karşına al da önce bir konuş.senin bu evlilikden beklentin ne gidecem diyince ses çıkarmadın.ne istiyorsun diye bir konuş.ikinizin arasında sorun yoksa diğerlerini takma boşver.evliliği yıkmak o kadar kolay değil.

napıcağıma karar verdim eşimi arayıp şimdi bak ben evimide seni de terk etmiyorum güzelce gideyim kafamı toplayıp dinlenip gelcem diycemm

ya allah aşkına sana bi insanı tanıştırsalar ve deseler ki bu kişi sinir hastası tuhaf atakları oluyor haberin olsun deseler bir iki muhabbetten sonra tuhaf çıkışları olsa senin tepkin ne olur aaa bu insan hasta ama benim alttan almam lazım demez misin işte senin görümcede ruh hastası be canım kabullensene karşındaki insan hasta ya hasta ona bi hastaya yaklaşır gibi baksana niye yıpratıyosun daha kendini

ben 25 yaşındayım eşimde 27 yaşında benim sorunum eşimin beni savunmaması her zaman sessiz kalıp karşı tarafa bana gelip bağırıp çağırıp kavga etmesi sonra da hiç bişey olmamış gibi onlarla rahat bi şekilde konuşması oysa ben mantıklı insanlar olduğumuzu sakin konuşup eşimin araya girerek aradaki soğukluğu hafifletip sevgi olmasa da bana karşı saygılarını sağlamalıydı ama yapmıyor

al işte aynı benimki..ben de benimkini türünün tek örneği sanıyordum. her zaman ailesi haklı. ailesi bana kötü davransa bile bana gelip demekki kendini sevdirememişsin diyor gene ben suçlu oluyorum. yazıklar olsun bunlara.

yahu nereye gidiyosun hey allahım yarabbim güzelimmmmm o ev senin seninnnn ellerin değil otur oturduğun yerde anammm ne kolay sanıyonuz siz ya bu işleri

mina seni şuan iyi bi pataklamak geliyo içimden belki bin nasihattense 1 musibet iyi gelir ister kız ister laflar sırala güçsüz kadınlara çok öfkeleniyorum

eşimi aradım güzelce konuştum ama görümcemi resmen korumaya başladı bende ablanın allah belasını versin dedim kapadım sonra aradı ben de istemiyorum artık dedim bittiyse bitti bi yere gitmiyorum boşanma davasını evimdeyken açıcam evimden boşanıp çıkcam dedim tamam dedi sen de ailenle mutlu ol dedim şimdi eve geldi salona geçip oturdu tek kelime bile konuşmadı bakalım nolucak

eşimi aradım güzelce konuştum ama anlamadı görümcemi resmen korumaya başladı sonra bende ablanın allah belasını versin dedim kapadım. sonra aradı bittiyse bitti artık ben bi yere gitmiyorum evimde oturcam boşanma davasını da bu evde açıcam boşanıp öyle çıkıcam evimden dedim tamam dedi şimdi işten geldi salona geçti 1 kelime dahi etmedi

şu evliliğin ilk anları ne zor ya.yeni bir aileyi kabul etmek.onların seni benimsemesi.zor iş ya oturana kadar gıcık oluyor insan.

:32:

sakın gitme arkadaşım.sen gidince görümcen sevinecek.bence kadının sorunları var.sende ekmeğine yağ sürme.kocanla iyi geçin.erkekler ailesinin ne olduğunu bilirler ama duymakdan hoşlanmazlar.sen bişey deme.eşin zamanla zaten yola gelir.ama gidecem dedin ya eşine.karşına al da önce bir konuş.senin bu evlilikden beklentin ne gidecem diyince ses çıkarmadın.ne istiyorsun diye bir konuş.ikinizin arasında sorun yoksa diğerlerini takma boşver.evliliği yıkmak o kadar kolay değil.

öyle değilmi.:34:

şizofren bir görümce ve kaynana vakası daha...........ay bu ne ya ya kardeşim yani bu kadar çirkefleşiyo sana o küfürü ediyo Allahısen sen ne yaptın bakıp durdunmu çirkefe anladığı dilden yapcan ya...şöyle saçından kıvırıp yere yatırıp ağzını eline geçen sert ne varsa kırıp susturamadınmı ya...madem kocan savunamıyo sen ne pusyon valla şaşıryom ya... ya bana bunu diycek daha bu kadar çirkefleşmediler valla yazdığımın aynını yaparım yani...

görümcem kardeşini benden çok kıskanıyor ön plana geçmemi bir türlü kabullenemiyor... daha 6 aylık evliyim. bana küfür etti canımı elimden aldın dedi ve daha birçok şey yaptı. son 1 aydır kavga ediyor benimle bugüne kadar sesimi çıkarmadım ama artık patladım. bana direk diyor ki "düğünden sonra psikolojim bozuldu benim kardeşimin sesini bir gün duymadan yapamam kocamı ve çocuklarımı gözüm görmüyor bir tek kardeşim olsun yanımda yeter" diyor bu ne demek hala anlamış değilim. evlendikten sonra beni aramıyor, önceden hergün arardı diyor halbuki öyle birşey yok haftada 1 kez o çaldırır eşimde arardı. ki eşim 13 yaşında evden ayrılmış okul muhabbetine. 4 yıldır eşimi tanıyorum kaldığı yerde bekar evindeydi görümcem 1 saat mesafedeyken bile hiç gelip gitmedi. bize huzur vermiyor eşimde ağzını açıp da bir kelime etmiyor ancak gelip bana bağırıp çağırıyor. dayanacak gücüm kalmadı bugünde kavga ettik ben de gideceğimi söylediğim ayrılmak istiyorum dedim sesini kesti gitti yattı... sinirim çok bozuldu

uvvv bu durum hişte normal bişi değil bence .Görümcenin duyguları bence çok garip manyakmıdır nedir ya insan kardeşine düşkün olur ama a ailesini kocasını çocugunu yok sayacak kadar değil yani .

şimdi eğer kocandan bi süre ayrı kalmak üzmiycekse seni hemen kalk bavulunu hazırla ve Türkiyeye gel sen...ama giderken ben seni çook seviyorum ama ablan çok üzdü beni ne yapsam ne etsem sevmediler beni de ne yapayım seni sevdiğim halde içim acıyarak gidiyorum de ve git.boşanmadan bahsetme........sanıyomusun ablasına annesine afferim yaptıklarınıza diycek bi kavga kopcak aralarında...ama bu bir kumar kocanın seni sevdiğine eminsen seni gelip alacaktır...

senin gerçekten boşanabileceğine inanmıyor bence. doğru düşünmüşsün sensizliği görmesi lazım. evden çıkıp gitsen senin olmadığını görse aklı başına gelr. zamanınıda kayınvalidemle benzerlerini yaşadım. eşim sadece sıkıldım herşeyi büyütme alttan al diyordu ben ise kafayı sıyırmak üzereydim. sonunda dayanamadım annemin evine gittim. babamlarada söyledim boşanacağımı kabul ettiler zaten görüyorlardı halimi. eşim baktı iş ciddi aradı özür diledi ama kabul etmedim bir kaç gün dönmedim. sonra barıştık. o birkaç gün yokluğum çok işe yaradı gerçekten üzüldüğümü alttan psikolojimin çok etkilendiğini anladı bana hak verdi. alttan alma sen eşine karşı haklısın. eşin bu işi düzeltmek zorunda geçimsiz olmak isteyen huysuzluk eden sen değilsin onun ablası bu işi ancak eşin düzeltir.

internetim yoktu sabahtan beri keşke daha önce görseydim bu konuyu canım benim. senin gibi görümcesinin kaynanasının saçmalıklarıyla uğraşan ve eşinden destek alamayan o kadar çok kadın varki. Allah yardımcın olsun. çok benciller çok kıskançlar ve hiç olgun değiller. alttan almakla falan olcak iş değil bu işler. öncelikle ağla sızla gerçekten seni ne kadar çok kırdığını anlasın eşin. boşanıcam evi terkedicem diyorsun tamam diyor ne demek bu. Boşanmak içinmi evlendiniz sen eşine emanetsin seni üzmemesi sana bakması lazım. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Alttan alma eşin şımarmasın. gidebiliyorsan evden git gidemiyorsan hiç yüz verme yemekmi yenecek 1 tabak koy kendin ye eşine tabak falan koyma. anlasın gerçekten kırıldığını. Annesi gibi ne yaparsa yapsın yine gidip yemeğini yediriym ütüsünü yapayım deme. sen eşisin. seni kırmamalı bunu anlasın

canım oncelikle görümcene bi melek gibi gözük.
kötülükte gece gibi ol!
boşver hiç belli etme iki yüzlü olma ama arayı koru.
deki bende kocama soyluyorum arasın diye felan.
kocana arattır hatta.
iyice üstüne gelmeye başlayınca otomotikmen sen bunları dediğin ıcın görümcen suçlanacaktır.
eşinle ayrılma pes etme . arkadaşında dediği gibi yok yemek yerken ona tabak koyma vs bu terbiyesizlik olur adam aldatmamış bişe yapmamış.
bole şeyler yapma.
bu konuyu uzatma sadece konunun bahsi açıldıgında konuş.
belli bir sürede hiç konuşma. gayet relax sallamıyormuş gibi davran hoş yedi yirmidört bu seni rahatsız edecek değil. boşver sen onun eşisin.
kafana göre takıl oyle herşeyi kafana takarsan ohoo.eger hala anlamazsa görüncen alır karşınsa sert bir uslupla ağzına geleni dersin.
ama eşinle arayı bozma.

Back
X