Görümcem

İyi günler bayanlar. Ben 2 yıllık evliyim. Görümcem bana düğünden önce ve düğün zamanı çok fazla laf söyledi hakaret etti dugunumde ve nisanimda bile hep sorun çıkardı. Düğünden sonra 4 ay kadar görüşmedik. Sonra oturup konuşalım dedik ve bize sesini yükseltti bağırdı. Sonra bu zamana kadar yine görüşmedik. Şimdi eşim görüşmek istediğini söylüyor ama ben bana yaptıklarını unutamıyorum. Eşim gorussun ben görüşmek istemiyorum ama eşime sadece ilk konusmanda bende yanında olmak istiyorum dedim çünkü sürekli benim hakkımda atıp tutan bir insan o yüzden bende eşimin yanında olmak istiyorum ama eşim kabul etmiyor. Sizce yanlış mı yapıyorum. Birde eşim bugüne kadar görüşmüyordu şimdi de ne olursa olsun görüşeceğim diyor kardeşi gorussun ama bana o kadar çok laf söyledi ki görüşmesi bana değer vermediğini göstermez mi? Ne olursa olsun o onun kardeşi yazacaklara yazıyorum yaptığı ve söylediği şeyler o kadar büyüktü ki düğünün bile mahvoldu.
Görüş'ün sanane bundan kardeşi sonuçta. Bu görüşmeler sonucu esini doldurup evliliğini sıkıntıya sokarsa o zaman düşün değer vermediği anlamına gelmiyor bence suan.

Sen görüşme bence. Ama esine karisma hatta ne konustunuz diye de sorma hicbir zaman. Aranizi bu sebepten bozma o onun kani cani arada her ne gecerse gecsin affedilebilir. Ama sen el kizisin affetmek zorunda degilsin. Fakat esine karisma.

Kardeşi olduğu için görüşsun yorum yapmayın karşısında durmayın hatta yanında olun. Sizin problemleriniz ayrı onun ki ayrı. Sonra siz kötü olursunuz. Size değer vermediği anlamına da gelmez bence görüşmek istemesi iyi de olsa kötü de olsa aynı Anne babanın evlatları. Kötü de olsa atamazsiniz yani öyle bir durum.

Görüşmesi sana saygısızlık olamaz. Çünkü o ne kadar kötü davransa da onun kardeşi.
Görüşüyor diye de sakın aranı bozma. Sen görüşmek istemiyorsan görüşme.
Ama hiç kimseye ailesiyle görüşmemesi için baskı yapmaya hakkımız yok.

bi de şöyle bişey var, sen izin vermezsen yıllar öyle geçip gidecek eşin sana daha da kinlenecek, haklıysan bile haksız pozisyona düşeceksin, arada yiğenler olunca daha da fena

Kimse kusura bakmasın ben inanmiyorum bu kadar masum oldugunuza. Etki tepkiyu dogurur. Bizde abimin esiyle ilk baslarda cok kotuyduk. O nasil davraniyorsa bende oyle yapiyordum.Ama bir gun Kajmery bana hak etmedigin sekilde davrandi diye bir soylemini duydum. ben de ona yaptiklarini anlattim. Anlayacaginiz hic bir sey tek tarafli olmuyor.
Abisinin kardesinden vazgececegini mi dusundunuz ?

Back
X