Görümcem😠

Herkes kardeşi konuşsun demiş iyide kız rahatsız oluyor hakkında konuşuyorsa gorumcesi iyi degil

Yahu en azından konuştuğu kişi başka bir kadın değil, ablası. Ne diye dert ediniyorsun. Ayrıca eşini sorgu yağmuruna tutup kendinden uzaklaştırmaki hem yalana başvurmasın hem de kendisi sana rahatça anlatabilsin. Bak sırf seninle arası bozulmasın diye ya da sen görüp laf etme diye son aramaları siliyor.
Sürekli sorup laf yapmıyorum zaten yoksa hergün kavga etmemiz lazımdı.Ama aradığımda meşgul olup saatler sonra dönünce haliyle sinirleniyorum.Ablası bile olsa bunca saat konuşmalarını doğru bulmuyorum ben.

Herkes kardeşi konuşsun demiş iyide kız rahatsız oluyor hakkında konuşuyorsa gorumcesi iyi degil
Değil zaten bence kardeşini benden kıskanıyor,en yakın o olmak istiyor eşimle.Hani sen sonradan geldin ben hep vardım ve varolucam kardeşim bütün dertlerini bana anlatacak diye düşünüyor sanırım.

Merhabalar,ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.Eşimle aramız gayet iyidir,nadiren anlaşamadığımız konular olur.Bunlardan biri 2 yıldır aşamadığımız görümcem ile saatlerce konuşma problemi.Eşim ve görümcem (eşim 33 görümcem 35 yaşında) saatlerce telefonda konuşuyorlar hemde hergün.Ve aynı iş yerinin farklı bölümlerinde çalışmalarına rağmen.Tamam bi kaç gün arayla 10-15 dk konuşursun ama hergün saatlerce ne konuşulur bide erkek erkeğe olsa yine hadi neyse dicem gerçi oda çok normal değil.Neyse hanımlar ben bu problemi çözemiyorum eşim sen karışamazsın o benim ablam diyor.Sürekli dedikodu yapmasını istemiyorum eşimin.Evde ne olup bitiyor herşeyi soruyor görümcem eşimde anlatıyor sinir küpü oldum.Artık arama kaydını siliyor görüp laf etmiyeyim diye ama 2 gün giden şarj bir gün dayanmayınca anlıyorum yine konuştuklarını.Sizce ben mi çok sorun ediyorum yoksa problem onlarda mı? Bide bu problemi nasıl aşabilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu arada arayan kişinin görümcem olduğuna eminim hanımlar evdede arıyor çünkü🤦🏼‍♀️
Keşke ben de abilerimle böyle yakın olsaymışım , inşallah benim çocuklarım da birbirine bu kadar bağlı olur dedirtti bu yazdıklarınız. Saçmaladığınızı düşünüyorum ben şahsen, ne güzel birbirlerini yakın dost bellemişler. Ben de görümcem başlığını görünce sizi kötülüyor görümceniz falan sandım. Umarımsizin çocuklarınız da böyle birbirine bağlı olur yani. Sorununuzu anlayamadım

Zaten hergün konuşmalarından şikayetçi olmamın sebebi evdeki olup biten aldığımız alacağımız eşya o bu şu herşeyden haberdar olması.Kendini kv sanması:ıslık:
Siz birsey derseniz gorumcenize kotu olursunuz. Esinizin cizgisini koymasi lazim evde olan biten hersey anlatilmaz boyle anlamiyorsa sizde birine hergun herseyi anlatin belki o zaman anlar. Ben esim telefonla konusurken baktim ev ile ilgili bilgi mi veriyr hemen soylenmeye basliyorum o da konuyu degistirmek zorunda kaliyor en son kizdim acik acik konustum suan yapmiyor ama kotu birsey onlara normal geliyor

Merhabalar,ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.Eşimle aramız gayet iyidir,nadiren anlaşamadığımız konular olur.Bunlardan biri 2 yıldır aşamadığımız görümcem ile saatlerce konuşma problemi.Eşim ve görümcem (eşim 33 görümcem 35 yaşında) saatlerce telefonda konuşuyorlar hemde hergün.Ve aynı iş yerinin farklı bölümlerinde çalışmalarına rağmen.Tamam bi kaç gün arayla 10-15 dk konuşursun ama hergün saatlerce ne konuşulur bide erkek erkeğe olsa yine hadi neyse dicem gerçi oda çok normal değil.Neyse hanımlar ben bu problemi çözemiyorum eşim sen karışamazsın o benim ablam diyor.Sürekli dedikodu yapmasını istemiyorum eşimin.Evde ne olup bitiyor herşeyi soruyor görümcem eşimde anlatıyor sinir küpü oldum.Artık arama kaydını siliyor görüp laf etmiyeyim diye ama 2 gün giden şarj bir gün dayanmayınca anlıyorum yine konuştuklarını.Sizce ben mi çok sorun ediyorum yoksa problem onlarda mı? Bide bu problemi nasıl aşabilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu arada arayan kişinin görümcem olduğuna eminim hanımlar evdede arıyor çünkü🤦🏼‍♀️
Özelinizi anlatıyorsa sıkıntı büyük erkek adama yakısmaz hem. Ama normal sekilde konusabilir kardesler

Bende diyorum atayım diye eşim bana patlayacak eminim niye msj attın diye.EşiniZ bişey dedi mi size mesaj attığınız için
biz o an kopma noktasina gelmistik gorumcem yuzunden.bosaniyorduk az daha oyuzden o sinirle agzima geleni saydim rahatladim :)
baska zaman olsa cesaret edemezdim zaten.esimde oyuzden bisey diyemedi.baristiktan sonra yavas yavas unutuldu

Ben genel olarak insanlarin, hele ki her gun telefonda konusuyorlarsa, saatlerce telefonda konusmalarini anlamiyorum. Cok bos geliyor bana. Fakat burda bir cok kisi normal oldugunu yazmis. Bunun icin yuvanizi dagitacak degilsiniz tabi. Esiniz de memnunsa bu uzun konusmalardan, ne yapilabilir ki? Hic bir sey degismeyecekse dir dir etmemek en iyisi sanirim. Fakat rahatsizliginizi anliyorum. Benim de hosuma gitmezdi.

konusmasi sorun degil de evdeki olan biten herşeyi anlatması sorun
esimde boyleydi ne yedigine kadar anlatirdi gorumcem ne yedigini bile sorardi yani
en son bir gun canima tak etti
10 sene ogrenci ve bekar evinde ser sefil yasamissin bir gun kapini acmamislar simdi ne yiyosun diye bile soruyolar bir daha boyle seyleri anlattigini duyarsam ne yedigini merak etmesine kalmaz gelir kendisi yapar bir zahmet dedim bidaha boyle seylerin konusu olmadi bicak gibi kesildi
yine konusuyorlar tabi buna kimse karisamaz ama evin icindeki hic bir seyi konusmuyor esim

Ben genel olarak insanlarin, hele ki her gun telefonda konusuyorlarsa, saatlerce telefonda konusmalarini anlamiyorum. Cok bos geliyor bana. Fakat burda bir cok kisi normal oldugunu yazmis. Bunun icin yuvanizi dagitacak degilsiniz tabi. Esiniz de memnunsa bu uzun konusmalardan, ne yapilabilir ki? Hic bir sey degismeyecekse dir dir etmemek en iyisi sanirim. Fakat rahatsizliginizi anliyorum. Benim de hosuma gitmezdi.
Aynen değişmiyor ve değişmeyecek zaten bende pes ettim eskiden daha sık laf söylerdim şimdi bakıyorım aynı tas aynı hamam bişey demekte gelmiyor içimden.

konusmasi sorun degil de evdeki olan biten herşeyi anlatması sorun
esimde boyleydi ne yedigine kadar anlatirdi gorumcem ne yedigini bile sorardi yani
en son bir gun canima tak etti
10 sene ogrenci ve bekar evinde ser sefil yasamissin bir gun kapini acmamislar simdi ne yiyosun diye bile soruyolar bir daha boyle seyleri anlattigini duyarsam ne yedigini merak etmesine kalmaz gelir kendisi yapar bir zahmet dedim bidaha boyle seylerin konusu olmadi bicak gibi kesildi
yine konusuyorlar tabi buna kimse karisamaz ama evin icindeki hic bir seyi konusmuyor esim
Bende dedim ona benzer kelimeler ama bizimki asla değişmiyor ve değişmicem dedi.Söylemeye devam edecekmiş benimki.Soğutuyor resmen kendinden bu adam🤦🏼‍♀️

Back
X