görümceme beddua ettim tuttu

Ellerinizi şer için değilde hayra açsaydınız daha makbul olurdu.
Beddua etmek yerine hayır dualarda bulunuz, içinde olduğunu sıkıntılardan kurtulmayı dinleseydiniz keşke.
Görümceniz dara düşünce sizin sıkıntılarınız geçti mi?

Senin bedduanla ne alakası var ki? Tesadüftür. Senin bedduanın üstüne denk gelmiştir. Yani sakın ben şunu bunu dedim de ondan oldu gibi bir cümle edip hataya düşme. Kendimizi böyle konularda bu kadar büyütmeyelim. Sen dedin diye o hale gelmemiştir görümcenin hayatı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Kendini fazla onemsemissin gercekten de.
Beddua oyle haybeye yapilan, hemen de tutan birsey degil. Hayir dua etsen, anlasilir da.
Insanlarin basina gelen seyi ustune alinip kendini etkili birsey sandin herhalde.
Allah askina, senin icin belli disin belli. Allahin isine karisilmaz da, senin gibi birinin bedduasina mi kaldi yahu? Sanki cok mubarek insansin da. Insanlarin duskunlugunden bu kadar keyif almis kisi kim ki bedduasindan korkulsun? Ates olsan curmuk kadar yer yakarsin sen.
Ancak kendini kandir. Pis pis sevin milletin basini yaktim, duam tuttu diye.
O bedduan da seni ariyordur simdi, yakinda seni bulur.
Allah islah etsin.

Allaha şirk koşmak günahtır hem de affı olmayan büyük günahlardandır
Allah akıl vermiş fikir vermiş, göz var izan var derler siz evlendikten sonra hangi şartlarda yaşayacağınızı bilmiyor muydunuz? Boşuna demiyorlar iyi olur Allahtan kötü olur kuldan diye görümcenizin ne günahı var?
Çok mutlusunuz bedduanız tuttu diye ama bilginiz olsun siz beddua ettiğiniz için yaşamıyorlar bu sıkıntıları Allah öyle imtihan ediyor onları.
Yüce yaradan haşa aptal mı işini bilmiyor mu ki sizin gibi eşrefi mahlukun sözüyle hareket etsin.
O ettiğiniz beddua dönüp dolaşıp sizi bulacak af dileyip istiğfar edin kendi hayrınız için.
Korkarım ateş sizi çağırıyor :)

espri yapıldığının farkında değisin gülücüktende anlamıyosun sanırım densiz hakaretin için bencede yetkililer gereğini yapacaktır ben sizinle polemiğe girmeyecem

Türkçeyi kullanım tarzınız hakkınızda ipucu verdi zaten, o zaman istediğimizi yazıp sonuna gülücük koyalım bu mudur? Kaldı ki bu tarz yorumların bu ortamda yapılmadığını biliyorum, telefondan şikayet edemediğim için o şekilde yorumunuzu alıntılayıp tavrımı belli etmek istedim asıl siz benim muhatabım değilsiniz, muhatabım yetkililer.

keşke beddua yerine eşine dua edeydin de bunca sene birlikte yaşamayaydın

kız seni tanıştırmışsa ne olmuş
yanıp tutuşmuşsun sende evlenmek için demekki
zorla gerdeğe sokmadı ya seni
usanınca kocadan,sevgi hoşgörü bitince havar komşular havar
sende görümcenin iflas edişini zevkle seyrettin öylemi,belliki kıskanmışsın kadını
o bedduadan olmamış bence senin gözün değmiş nazar etmişsin kadına
kem gözlere gelmiş zavallı kadıncağız
nazar insanı mezara deveyi kazana koyarmış derler
işte bir örneği

Görümce seni zorlami oturttu o evde ?
Ne bu siddet bu celal..
Birde seviniyorsun cok yazik

Gerçekten çok ilginçsiniz birde gülüyorsunuz öylemi ..hay Allah ne günlere kaldık

Allah ıslah etsin. beddua ettim, sonra da durumları kötüleşti, üzgünüm diyeceksiniz sandım ama ohh iflas ettiler, boşanacaklar filan. bu kadar kötü kalpli misiniz siz? kaynananızla kavga ediyorsunuz, görümceye beddua ediyorsunuz. hadi kızgınlıkla oldu diyelim. aradan bu kadar zaman geçmiş birde kötü duruma düşen insanların durumundan mutlu oluyorsunuz. okuduğunuz yasin i, kur an ı anlamanız, içselleştirmeniz dileğiyle...

bu kadar tepki alman cok normal cunku allahtan korkan herkes tepkisini koymus bence sende silkelen ve kendine gel tövbe et çunku hiç beddua edecek bir durumla karsılastırmamıs görümcen karşılastırsada seni sabır ve dua ile yasinini okusaydın keşke çunku allah her zaman doğrunun iyinin yanındadır bir haksızlık varsa da er ya da geç herkes hakettiğini bulacak...

bu arada rabbim kuluna dert verir ama kulum isyan etsin diye degil bana sıgınsın benden istesin diye allah merhametini üstümüzden eksik etmesin inşallah

Allah seni ıslah etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar sinir bozucu.. Ne yani ulvi bir insan mısın? Bedduası tutan insan ne oluyordu yav? bence kötü insan oluyor.
Ayıp! Ben olsam vicdan azabı çekerdim.. Ki neden senin bedduan tutsun? Düşüp kalkmayan bir Allah.. Olabilir böyle şeyler.
Hem sen dilsiz miydin, yoksa bi derdin mi vardı aklınla? zorladır mı?

Millet koca bulamıyor en azından sana bulmuşlar ki hiçbir erkeğin kusursuz olduğunu görmedim ama şu bir gerçek herkes ya başında yada sonunda mutlaka birşeyler çekiyor yani sabırlı olman gerekecek evet demeden önce niye bunları kabul ettin ben bunu anlamadım?

Yav he he kesin senin bedduan tutmuştur ne de olsa içkine ilaç koyupta evlendirdi seni abisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…