Biliyorum yaptığım yanlıştı ama ettim.. beni eşimle tanıştıran bu evde olmamı sağlayan görümcem. eşimin ailesi ile oturuyorum annesi dedesi anneannesi ile... o kadar zor ki iki yaşlı insan hiç susmayan bir kv.... bir gün kavga ettim kv ile akşama eşime anlattım olur öyle arada dedi ben de okudum yasinimi açtım ellerimi beni bu eve kim yaptıysa kim sebep olduysa oda benim çektiğimi çeksin,ben bu evden taşınana kadar hiç huzurları kalmasın dedim ve daha neler aradan 10 gün geçti eniştenin işi iflas etti...onlar başka şehirdeydi burada evleri vardı işler bozulunca burada ki evlerine taşındılar o evin de tapusu başkasında imiş adamın borcu yüzünden 1 ay sonra da evlerine haciz koydu banka, haczi kaldıramadılar ve kiraya çıktılar boşanma noktasına geldiler.... enişte burada işe girdi görümcem buraya gelince kv si de yanına geldi evde ne huzurları kaldı ne maddiyatları enişte haala işlerini düzeltemedi bir ay evde bir ay işte.... aradan 2.5 yıl geçti hala düzeltemediler kendilerini....oh bee sonunda anlattım içimde kalmıştı...
o aklı yeri ve zamanı geldiğin de siz de çoğu kez böyle kullanmışsınızdır eminim, kimse bunu inkar edemez heralde..
bu arkadaş eminim Yasin okuyarak Allaha sığınmak yerine, gidip çakma hocalara şöyle şiddeti bol bir büyü de yaptırmayı aklından geçirebilirdi.
benim her zaman kullandığım bir cümle var mesela ' benim hakkımda ne düşünüyorsanız Allah size on katı versin' diye.
sadece hepimizin yaptığı ama, sırf Allahın kelamını oku diye vicdansız ilan ettiğiniz kişiye yüklenirken kendimize bakalım diyorum.
hepsi bu tartışmak için yorum yazmadım bunlarda benim düşüncelerim..
geçen hafta eşimin bir arkadaşı artık evlilik düşündüğünü anlattı. benim de bir arkadaşım aklıma geldi. tanıştırayım dedim. anneme anlattım sakın ha dedi. bu zamanda kimseye iyilik yaramaz. ellerine diken batsa senden bilirler dedi. Allah razı olsun anamdan. kadın biliyormuş da konuşmuş.
görümcen eşinle tanıştırdı da zorla adamın koynuna mı soktu? akıl fikir sahibi, koca kadınsın. kendi hatan yüzünden başka insanlara beddua edersen o
beddua elbet bir gün seni bulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?