görümceme beddua ettim tuttu

Kendinizi fazla onemsemissiniz.

ne olursa olsun beddua kotu niyettir ve sahibine geri doner donmeside gerekir bence.umarim sneinde basina bişiler gelcmez sanada beddua edildigini dusunsene..senin bedduan degil belki hayat onu o kosulalra atti.

bugün görümcene yaptıklarının cezasını sen önden o evde yaşadıklarınla ödemişsin
kapiiş

Görümceniz başınıza silah mı dayadı o evde oturmanız için. Siz bile bile lades demişsiniz...

Şimdi de kendinizi kandırıyorsunuz...

Görümcenizin başına gelenler bu dünyanın imtihan dünyası olması ile alakalı. Sizin bedduanız yüzünden olduysa o zaman siz de birilerinin beddua etmesi sonucu bu hayatı yaşıyorsunuz. Hayat bu mudur yani?

Aranızı yaparken yağ ile bal gibiydinizz değil mi!! Şimdi kalkmış beddua ettim tuttu diyorsunnn

Allaha havale ediyorum sözü, senin yaptığın bu kötülüğe karşı sabrediyorum, buna karşılık vermiyorum,
yaptığının cezası ne ise, Allahü teâlâ versin anlamında söylenirse, mahzuru olmaz.

Evlenirken aklınız neredeydi, görümceniz aranızı yapmış, gerisi ne ilgilendirir görümcenizi.
Çok memnun değilseniz sorununuzu eşinizle halledeceksiniz.
Sizin nerede , kimle oturacağınıza görümceniz mi karar verdi, evlenirken haberiniz yok muydu?
Bir de ne diyelim şimdi beddua ettiniz tutmuş diye alkışlayalım, aman ha bizi de okuyup üflemeyin.

Soylediklerine katiliyorum cnm kim bilir konu sahibi neler neler cekiyor o evin icersinde birazda onun penceresinden bakmamiz gerektigini dusunuyorum bende derim mesela "kim bana kotuluk yaptiysa Allah ona on katini versin" derim belliki gorumcesi bu kizi kandirmis aklini celmis ve cikmaza suruklemis hersey kocada bitiyor vallah !!!

Son düzenleme:
Görümceniz sizi eşinizle tanısştırmış olabilir, ama o eve zorla sokmadı herhalde, kabul etmeseydiniz bu şekilde evlenmeyi, bıçak dayamadılar ya boğazınıza? Sonra da kalkın başkasının acılarına sevinin ama unutmayın, gülme komşuna gelir başına demişler.

siz evlenirken bu yaşlılarla yaşayacağınızı biliyor muydunuz.
bunu bile bile imzayı attınız mı.
görümce bunun neresinde şimdi.
alakaya maydanoz gel hatta bize bazı bazıı derrrrmişimmmmmm.

Son düzenleme:
Beddua iki ucu keskin bıçak gibidir gün gelecek aynısı sizi de bulacak..!
Umarım o zaman da buraya yazar içinizde kalmasın diye paylaşır rahatlarsınız.
:112:

Sinir anında beddua etmiş olabilirsin elbette, bunu anlıyorum. Çünkü insan ne çektiğini kendi bilir. Bazen hepimiz bu yola başvuruyoruz öfkeyle. Ama önemli olan öfkeyi kontrol edebilmekte ve Allah'a havale edebilmekte. Hiç şüphesizdir ki, O herkesin yaptığını bizden daha iyi bilir. Ben böyle düşünüyorum, beddua etmek yerine Allah bilsin de, geç git. Beddua etmek de iyi bir şey değil, dönüp dolaşıp insanın kendisine geri geliyor...

Görümcenize beddua edeceğiniz bir durum yok ki
İnsanların hayatla imtihanını kendi üzerinize alınmanıza, bir de bundan keyif almanıza çok şaşırdım
Beddua tehlikeli bir şeydir, edersin, ettiğin kişinin başına seninkinden daha büyük bir şey gelir, hakkına girersin bunun için mi sevindin
Tövbe et bence, insanların yaşadığı zorluklardan keyif almak çok kötü bir kişilik
Kendi zorluklarını kendin tercih etmişsin, kadın seni zorla mı evlendirdi...

ne yalan soyleyım bende görümceme ''karşına umarım kendın gıbı gorumce cıkar ve aynılarını yasar o zaman anlarsın benı'' demıstım, yuzune karsı....
bazen ınsan sınırle basına gelsın senınde dıye soyleyebılıyor, ama yasın okunup beddua edıldıgını ılk duydum..

geçen hafta eşimin bir arkadaşı artık evlilik düşündüğünü anlattı. benim de bir arkadaşım aklıma geldi. tanıştırayım dedim. anneme anlattım sakın ha dedi. bu zamanda kimseye iyilik yaramaz. ellerine diken batsa senden bilirler dedi. Allah razı olsun anamdan. kadın biliyormuş da konuşmuş.
görümcen eşinle tanıştırdı da zorla adamın koynuna mı soktu? akıl fikir sahibi, koca kadınsın. kendi hatan yüzünden başka insanlara beddua edersen o beddua elbet bir gün seni bulur..

iyi olur Allah'tan kötü olur senden bilinir...

Son düzenleme:
Sizin söylediklerinizle olmaz o işler kolay değil öyle beddua tutmaz edeni döner bulur sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…