Görümceme söylemelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tatlikavun

Kova Burcu kadını ♒️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
1.403
2.167
63
Kızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?

Kızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?
İzliyorsa merak etmiş olabilir. Biseksüel olabilir. Yani tam emin olmadığınız için söylediğiniz zaman her şey havada kalır. İnkar edebilir eşi bu durumda siz çok kötü bir konuma düşersiniz

Bu duruma sen değil,eşin karar vermeli.
Kardeş onun.
Ne tepki vereceğini o daha iyi bilir.
Boşanırlar söylersem dedi ve hatta konu çok dağılır gider olay eşimde patlar hiç uğraşamam valla hamileyim stres kaldıramam

Esinize nasil bir platformda denk gelmis onu dusunun derim.

İzliyorsa merak etmiş olabilir. Biseksüel olabilir. Yani tam emin olmadığınız için söylediğiniz zaman her şey havada kalır. İnkar edebilir eşi bu durumda siz çok kötü bir konuma düşersiniz
Evini her yerini paylaşmış eminiz o adres falan da birebir aynı

Denk geldiğiniz platformda sizin ne işiniz vardı merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X