Gorumceme ve görümcemin kızına kitap tavsiyesi

Zülfü Livaneli
"Serenad"
bu kitabın gönlümde yeri bambaşkadır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 tane gorumcem var biri bekar biri evli. Bekar gorumcem 27 li yaslarda. Diger evli gorumcemin kizi da 22 yasinda. Ikisine de kitap hediye etmek istiyorum. Ama pek fikrim yok. O yuzden buradan yardim alayim dedim. Cok begenip etkisinde kalacaklari bir kitap olsun istiyorum. Gorumcem dini kitap okumayi cok sever. Roman sevmez. Ona
Edebi tarzda yazilmis dini bir kitap diger gorumcemin kizina da ask dolu cok begenilen edebi yonu de agir basan bir roman tavsiyesi istiyorum. Simdiden tesekkur ediyorum...

öncelikle Elif Şafakın Aşk kitabı gerçekten güzel dini kitap yazarını unuttum Efendimiz adlı kitap 2 kiaptan oluşuyor ben okudum beğendim tavsiye ederim aşk kitağlarına gelince piraye ve piruze ikiside süper tavsiye ederim

2 tane gorumcem var biri bekar biri evli. Bekar gorumcem 27 li yaslarda. Diger evli gorumcemin kizi da 22 yasinda. Ikisine de kitap hediye etmek istiyorum. Ama pek fikrim yok. O yuzden buradan yardim alayim dedim. Cok begenip etkisinde kalacaklari bir kitap olsun istiyorum. Gorumcem dini kitap okumayi cok sever. Roman sevmez. Ona
Edebi tarzda yazilmis dini bir kitap diger gorumcemin kizina da ask dolu cok begenilen edebi yonu de agir basan bir roman tavsiyesi istiyorum. Simdiden tesekkur ediyorum...

ANGELANIN KÜLLERİ mutlaka herkesin okuması gereken bir kitap,kahkahalarla gülerken birden ağlatıyor adam PULİTZER ÖDÜLLÜ tavsiye ederim...

Back
X