görümcemi anlayamıyorum

Siz hediyenizi alip gitmeyi teklif etmeniz gerekir.
Ustelik 2.5 saatlik mesafede yatili kalinmaz.
Ben bururuhnu teklif ettim esime canim evde hediyelik birsey vardi hatta giderken sunu gotururuz bile dedim.once tamam gideriz sorariz 1 hafta onceden sonra gideriz dedi sonra sordugumda usendigini soyledi simdide konuyu bile acmiyor

Hayir canim anlatamadim ben yaa...dugun oncesi ve sonrasi organizasyonlar icin ben hep davet ettim seninde olmani isterim buyur gel diye evime ama o gelmedi.bir keresinde gelemeyecegini bana bile degil abisine haber verdi.evlendimten sonra da annesigile kalmaya geldiklerinde ben cagirmamistim o hareketin uzerine ve o da abisine aglamis beni bir cagirmadiniz evinize diye.sonrasinda aradik cagirdik memlekete geldikleri zaman buyrun gelin bizde de kalin dedim ben.o da geldikleri zaman bu sehire bize de ugradi bunun uzerine her defasinda.
Him simdi anladim canim o halde sen haklisin
hem cagirmadiniz diye abisine aglayacak hem de sizi kendisi cagirmayacak cok saçma ki annesi de gidiyormus hep.
senin onun evine merakli olmadigin asikar dert ettigin seyi anladim
ama ben olsam kvalidem ve esimin yaninda kaç zaman oldu bir kez bile davet etmedi cok kirildim vari patlatirdim
Bir daha sana bunlarla gelemezler

Canim ben esime soyledim gidelim dedim neden gitmiyoruz davet etmelerini mi bekliyorsun sen dedim(esim buyuk oldugu icin boyle dusundum) o da yoo gideriz dedi sorariz bir hafta onceden haftaya musait misiniz gelicez deriz dedi iyi tamam sen ayarla o zmn dedim ama sonrasinda konuyu sordugumda useniyorum ya dedi gecistirdi simdi de agzina almiyor bu konuyu...
Canım yaptıklarını da şimdi gördüm.. Mesajın başına yazsaydın keşke.. Boşver o zaman sen onları.. Cahil ile muhattap olup kazanan olmamıştır.. Sen demişsin.. Sana birşey diyecek olsa, abine kaç kez dedim dersin.. Öyle birine gitsen ne, boşver..

Him simdi anladim canim o halde sen haklisin
hem cagirmadiniz diye abisine aglayacak hem de sizi kendisi cagirmayacak cok saçma ki annesi de gidiyormus hep.
senin onun evine merakli olmadigin asikar dert ettigin seyi anladim
ama ben olsam kvalidem ve esimin yaninda kaç zaman oldu bir kez bile davet etmedi cok kirildim vari patlatirdim
Bir daha sana bunlarla gelemezler
Ayy sonunda anlatabildim kendimii hih tam olaram oyle evine filan merakli degilim ya bu cifte standart durumu hosuma gitmiyor sadece yoksa ben boyle iyiyim.ama o bana lazim oldgu yanimda olmasini istedigim zamanlar gelmedi sonra biz cagirmadik diye agladi sizladi sonrasinda her geldiginde onu benim cagirmam gorev haline geldi.o halde biz neden cagirilmiyoruz.abisini insan davet etmez mi ya?

Canım yaptıklarını da şimdi gördüm.. Mesajın başına yazsaydın keşke.. Boşver o zaman sen onları.. Cahil ile muhattap olup kazanan olmamıştır.. Sen demişsin.. Sana birşey diyecek olsa, abine kaç kez dedim dersin.. Öyle birine gitsen ne, boşver..
Bana hicbise demez canim o onun muhattabi hep abisidir...zaten gitmemi sorun yapmazki isine geliyor bence..

Ne güzel işte. Gidiş geliş olmaması sürekli misafirlikten iyidir bence :)
Görümcen çalışıyormuş. E çocuğu da var. Bi hafta sonu vardır. Onda da yatılı misafir ağırlamak yerine kendisine eşine çocuğuna zaman ayırmayı tercih ediyordur. Ki ben de öyle yapardım.
Ilk msjimi duzenledim tekrar okur musun lutfen

Esinize soyleyin bi haftasonu ablana gidelim mi diye..Ben mesela kimseyi davet etmem..Gelmek isteyen kendi arar musaitseniz diye..Eger ki o gun musait degilsem musait oldugum bi gün icin ben arar soylerim su gun musaitim bekliyorum diye..Bu durumdan rahatsizsanjz ilk adimi siz atin..Yok eğer ablasiyla konusmasini istemsiz kiskaniyorsaniz ona bisey diyemem..
Ilk msjimi tekrar okur musun duzenledim sanirim daha anlasilir oldu

Ayy sonunda anlatabildim kendimii hih tam olaram oyle evine filan merakli degilim ya bu cifte standart durumu hosuma gitmiyor sadece yoksa ben boyle iyiyim.ama o bana lazim oldgu yanimda olmasini istedigim zamanlar gelmedi sonra biz cagirmadik diye agladi sizladi sonrasinda her geldiginde onu benim cagirmam gorev haline geldi.o halde biz neden cagirilmiyoruz.abisini insan davet etmez mi ya?
Etmezler canim etmezler is kizlari olunca.
Bence o nasil soylediyse sen de kirilmis incinmis modlarinda takil ve ozellikle kvalidenin yaninda soylekI kulagina gitsin ve tavsiyem bunu sinirle yapma sakin sakin tipki onun gibi nazli bir edayla kirilmis gibi yap zira esine ters tepmesin

Nasıl dert etmesin ki kardeşiniz sizi evine davet etmese dert etmicek misiniz vallahi ne garip insanlar olduk yorumları okudukça şaşırıyorum!

Ama işte o davetin sonu yatıya gidecek

Karşıdaki bunu biliyor

Hadi gelin bize demek de garip onlar gelip görüşülüyorken neden davet etsinler

Bir de davet ederken bile insan çekinir her şey Ateş pahalı git gel eli boş gidilmez dünya masraf

Siz davet bekliyorsunuz ama karşıdaki bu kadar görüşmeyi yeterli buluyor
Hayırda yatıya kalmayı ne kadar abartıp kötğ bişeymiş gibi göstermişsiniz gerçi babasına oteli gösteren biri için normal.....
Konu sahibi haklısın bence kendi davet bekliyor abisine şikayet ediyor "bizde bekleriz" demedi lazım yoksa kendide kıçını kırıp evde otursun bi zahmet

Ben Bebek derken görünceninkini kastetmiştim o sizden önce imiş

Anladım sizi ama davet işi eskilerde kaldı artık çok takılmayın

Şehri gezmek istiyorsanız organizasyon yapın dışarıda bir kahve içer sizinle de o arada görüşürüz diye onlara da haber verin oldu bitti
Nerde yaşıyorsunuz siz.. ben kardeşimin bulunduğu şehre gitmem kafede buluşacaminsanlar gittikçe yabanileşiyor bu ev denen dört duvar sadece barınak değil bişeyler paylaşın ailelerinizle yorulabilirsiniz biraz ama olsun bağlar önemli birgün düştüğünüzde etrafınızda kaldıracak insan olsun.... mesafe diye diye gün gelir elinizi uzatırsınız ama o koyduğunuz mesafeden dolayı uzanıp tutan olmaz

Asil sorun ne gelmesi ne davet etmesi.

Asil soryn esinle arasinin cok iyi olmasi ve Esinin ona verdigi deger. Aralarindaki güçlü bag seni rahatsiz ediyor.

Konuda ku ilk cumlelerden bana oyle geldi aciksasi.

İnsanlar neden bu kadar yatılı misafire karşı ona takıldım ben de. Gören de sırtında uyuyacak heralde der, abartıyor muyuz acaba?Hayır yani 2, 5 saat mesafeden geliyorsa biri yakın akrabansa, arkadaşınsa kalacak elbette. En azından ben öyle isterim. Mantıklı olan da bu.Tabi ki biraz yorucu olacak. Çok sık, üst üste olursa elbette istenmeyebilir. Ama sanki vebalı gibi evime asla yatılı misafir çağırmam diyen insanlara ne zaman dönüştük.

Az once aradi normal bir sekilde konustu kardesiyle kapattiktan sonra ne oldu gidecek miyiz haftasonu dedim yoo dedi konusmak istemez bir tavirla.neden dedim bise konusmadik cunku dedi.ne konusmadik dedim kesin bir tarih konusmadim seninle dedi.nasil konusmadik ya aralikta gidelim son hafta zaten olmaz yilbasi haftasi demedik mi dedim.gecistirdi gozumde buyuyor yol dedi kar olmamassi lazim dedi yazinda konu olmustu gitme isi o zmanda sicak demistin dedim.dogal olarak yazin sicak kisin soguk yani dedim.sende baska bise var bence soyle bana ne oldh neden gitmek istemiyorsun sen baska bise mi var dedim usteledim bikac kez ne olacak bana inanmiyorsan ac sor gelelim mi de sen sordunda kabul etmediler mi dedi.kan beynime sicradi orada.kusura bakma bana mi duser bu sormak dedim.takinca takiyorsun konusmak istemiyorum susar misin filan dedi.ne kadar cok konusuyorsun dedi.konusuyorum evet dedim isine geleni isine geldigi gibi anliyorsun bakiyorumda dedim.iyi tamam gitmeyelim ama 1.5 senedir su kadarcik mesafeyi gitmememiz cok tuhaf cagirilmamis olmamizda cok tuhaf dedim.sus be diye cemkirdi.sustum.
Adama bak bana aradinda gelme mi dediler diyor niye cagirmiyorlar diyecegine...

Nerde yaşıyorsunuz siz.. ben kardeşimin bulunduğu şehre gitmem kafede buluşacaminsanlar gittikçe yabanileşiyor bu ev denen dört duvar sadece barınak değil bişeyler paylaşın ailelerinizle yorulabilirsiniz biraz ama olsun bağlar önemli birgün düştüğünüzde etrafınızda kaldıracak insan olsun.... mesafe diye diye gün gelir elinizi uzatırsınız ama o koyduğunuz mesafeden dolayı uzanıp tutan olmaz

Siz haklı olabilirsiniz

Kardeşim vs yok

Ben hayata yalnız gelip yalnız gideceğimizi düşünürüm

Konu sahibi madem davet etmiyorlar giden siz de onlara nispet yapın dedim yani zorla mı evlerine gitsin

Back
X