- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi environmentaleng
-
İyi o zaman sorun yokya arkadaslar ettim hatta biz kiralık ev bile bulduk ama bu para kv ye miras olarak pat die geldi ve evi aldılar benim hala ev için minnetim yok ki cok şükür cok daha iyisinde paramla tutar yasarım nişanlıma da söyledim bunu hatta annesine de söyledim ama o evde kalmayı nişanlım istio ve ailesi de yoksa ev benim umrumda deil
Hakaret eden kayınvalidenbasta görümcemle cok iyiydik ev olayından sonra bizim ailece görüşmelerimize taktı kendini köşeye atılmıs gibi hissediomus aglayıp aglayıp kv yi aradı doldurusa getirdi ve kv psikolojik rahatsız oldugu için annemi ve beni arayıp agzına geleni saydı.. benim kızdıgım sey annesini kullanarak huzur bozmaya calısması annem bilinçli bi insan olmasa bilmese akıl hastası oldugunu kv nin nişan bile atılabilirdi okadar hakarete.. buyuzden yaptıklarını ve söylediklerini unutamıyorum kv hasta bile olsa kızının gazıyla bisürü hakaret etti kızı ayrı etti ve doldurdu..
görümcenin de söylediği şeyler var canım kv ayrı ve kv hasta yani akıl hastası tedavi görüo oyuzden onun o sööylediklerini atak sırasında cıkan sözler die konusmaya devam ettimHakaret eden kayınvaliden
Sen görümcenle konuşmuyosun
Madem öyle ikisiyle de konuşma ?
Sadece dolduruşa getirenle küserim demen tuhaf
Görümcenin söylediği şeyleri yazmamıştın bilmiyorumgörümcenin de söylediği şeyler var canım kv ayrı ve kv hasta yani akıl hastası tedavi görüo oyuzden onun o sööylediklerini atak sırasında cıkan sözler die konusmaya devam ettim
dün nişanlımla konustuktan sonra yani konuyu actıktan sonra netleşti canım konu acılmıs oldu sadece işten giriyorum kkya buaradaGörümcenin söylediği şeyleri yazmamıştın bilmiyorum
Ama cidden görümcen dışlanmış gibi o da zaten dışlandığımı hissediyorum demiş
Ben ille barış demiyorum ama görümcen de pek haksız sayılmaz özellikle ailesinin yaptığı haksızlık konusunda
Bu kadar eminsen de bence kk ya sorma.
Sana ne dedi bilmiyoruz ve aramayacaksın netsin gibi , o yüzden bizim ne diyeceğimiz çok ta önemli olmuyo bu durumda
Anladımdün nişanlımla konustuktan sonra yani konuyu actıktan sonra netleşti canım konu acılmıs oldu sadece işten giriyorum kkya buarada
Aynen katılıyorum konu sahibinin hiçbir suçu günahı yok daha nişanlı kıza yapmadığını bırakmamış deliiii manyakkk sakın güzel kardeşim arama rol yapıyordur böyle çazgırlar en kral rol yapar benim büyük görümcem eltisiyle kapışmış doktorda karşılaştım tesadüffff 1 ay falan oldu doktoru bekliyoruz domuz gibi turluyordu doktor bi geldi 2 büklüm ne roller kendini yerlere attı yeminle 3 sekreter zor taşıyıp yatağa yatırdı bende şaşkınlıkdan ne yapacağımı şaşırdım güya stresden sinirden komaya girmiş gözümün önünde ahanda böyle kaldımAilesi hatalı ama bu kızın ne kabahati var.. aileme iftira attı.. kv ile aramı açmak için bi sürü oyun çevirdi diyo.. tafrasını anasına kardeşine yapıcaktı gelinin burda şamaroğlan yerine konması da adil değil bence..
evet öyle ama düğünüme iki ay var geldiğinde nasıl yüzüme bakacak nasıl davranacagımAynen katılıyorum konu sahibinin hiçbir suçu günahı yok daha nişanlı kıza yapmadığını bırakmamış deliiii manyakkk sakın güzel kardeşim arama rol yapıyordur böyle çazgırlar en kral rol yapar benim büyük görümcem eltisiyle kapışmış doktorda karşılaştım tesadüffff 1 ay falan oldu doktoru bekliyoruz domuz gibi turluyordu doktor bi geldi 2 büklüm ne roller kendini yerlere attı yeminle 3 sekreter zor taşıyıp yatağa yatırdı bende şaşkınlıkdan ne yapacağımı şaşırdım güya stresden sinirden komaya girmiş gözümün önünde ahanda böyle kaldımrapor bile aldıyaaa kadın sessiz sedasız izledim valla o gündür korkuyorum böyle delilerden bırak ne hali varsa görsün yaptığının hata olduğunu anlamadan barışmakiii kendini bi b......kk zannetmesin
Gelsin havasini alsin konuşursada hiç senli benli olma sizli bizli olkii haddini ve yerini bilsin sonra tepene çıkar bu konuda kesinlikle seninle alakası yok gitsin annesine kızsın daha ilk baştan dalaşmaya başlamış senle bugün yarında en ufak şeyde seni suçlar benimkilerde çeneleri durmaz eşimle tartışırlar eşimin ağzı beyni yok sankide beni hemen öne sürerler karın dedirtiyor diye kiii ben o ortamda olmam konu ne neden kapıştılar bilmemkii bide gidip eşime akıl vereyimevet öyle ama düğünüme iki ay var geldiğinde nasıl yüzüme bakacak nasıl davranacagım
aklin varsa kimsenin evinde oturma. huzurun olmaz. üstelik kvden nerde oturcak?? simdi ben gelmem der sonrada benim ev der yerlesir. asla böyle bir hatta yapmaevet kvmin suan oturdugu ev de onun olacak zaten suan nişanlımın üstüne gecen bişey yok
adil degil ? niye sen üvey evlatmisinds normal görüyursun bunu. cok sacmaYahu abartmayın. Oğullarına ev vermiş de kızına vermemiş. Ne olmuş. Babam 4 abime ev verdi. Bana ve ablama vermedi. Napalım adamın yakasına mı yapışalım.
Madem derdi annesi ve kardeşiyle neden konu sahibesine iftira atıyor. Onun burda ki suçu ne?
Görümcenin söylediği şeyleri yazmamıştın bilmiyorum
Ama cidden görümcen dışlanmış gibi o da zaten dışlandığımı hissediyorum demiş
Ben ille barış demiyorum ama görümcen de pek haksız sayılmaz özellikle ailesinin yaptığı haksızlık konusunda
Bu kadar eminsen de bence kk ya sorma.
Sana ne dedi bilmiyoruz ve aramayacaksın netsin gibi , o yüzden bizim ne diyeceğimiz çok ta önemli olmuyo bu durumda
Napayım babamın yakasına yapışıp bana da ev verin diye kendimi mi parçalayayım. Bak konu sahibesinin görümcesine!!! Babam didinip yapmış bana bir şey söylemek düşmez. Kusura bakmayın ama ben böyle yetiştirilmedim.adil degil ? niye sen üvey evlatmisinds normal görüyursun bunu. cok sacma
canım benim de kardesime babam ev verdi aslında bana vermişti ama ben önce o evlendi die ona verdim aslında verilen bişey yok ev babamın sonucta ama allah gecinden versin onlara bişey olursa o ev kardesimin diğeri benim birde yazlık var o da ortak olcak ben problem yapmadım aynı senin gibi kardeşim mutlu olsun sonucta böyle düşününde allah sana da verio fesatlıga gerek yok cok şükürNapayım babamın yakasına yapışıp bana da ev verin diye kendimi mi parçalayayım. Bak konu sahibesinin görümcesine!!! Babam didinip yapmış bana bir şey söylemek düşmez. Kusura bakmayın ama ben böyle yetiştirilmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?