görümcemi arasam mı

İyi o zaman sorun yok
Geçmiş olsun demende sakınca da yok

Hakaret eden kayınvaliden
Sen görümcenle konuşmuyosun
Madem öyle ikisiyle de konuşma ?
Sadece dolduruşa getirenle küserim demen tuhaf

Hakaret eden kayınvaliden
Sen görümcenle konuşmuyosun
Madem öyle ikisiyle de konuşma ?
Sadece dolduruşa getirenle küserim demen tuhaf
görümcenin de söylediği şeyler var canım kv ayrı ve kv hasta yani akıl hastası tedavi görüo oyuzden onun o sööylediklerini atak sırasında cıkan sözler die konusmaya devam ettim

görümcenin de söylediği şeyler var canım kv ayrı ve kv hasta yani akıl hastası tedavi görüo oyuzden onun o sööylediklerini atak sırasında cıkan sözler die konusmaya devam ettim
Görümcenin söylediği şeyleri yazmamıştın bilmiyorum
Ama cidden görümcen dışlanmış gibi o da zaten dışlandığımı hissediyorum demiş
Ben ille barış demiyorum ama görümcen de pek haksız sayılmaz özellikle ailesinin yaptığı haksızlık konusunda
Bu kadar eminsen de bence kk ya sorma.
Sana ne dedi bilmiyoruz ve aramayacaksın netsin gibi , o yüzden bizim ne diyeceğimiz çok ta önemli olmuyo bu durumda

dün nişanlımla konustuktan sonra yani konuyu actıktan sonra netleşti canım konu acılmıs oldu sadece işten giriyorum kkya buarada

Görümceniz evli ise annesinin aldığı ev onu ilgilendirmez ha tabii ki kız erkek ayrımı yapılıyor diye düşünmüş olabilir kardeşime oturması için ev verilirken ben kiradayım gibi ama bu onun eşini ilgilendirir eşinin sorumluluğunda siz yine de bir arayın geçmiş olsun deyin büyüklük sizde kalsın.

Aynen katılıyorum konu sahibinin hiçbir suçu günahı yok daha nişanlı kıza yapmadığını bırakmamış deliiii manyakkk sakın güzel kardeşim arama rol yapıyordur böyle çazgırlar en kral rol yapar benim büyük görümcem eltisiyle kapışmış doktorda karşılaştım tesadüffff 1 ay falan oldu doktoru bekliyoruz domuz gibi turluyordu doktor bi geldi 2 büklüm ne roller kendini yerlere attı yeminle 3 sekreter zor taşıyıp yatağa yatırdı bende şaşkınlıkdan ne yapacağımı şaşırdım güya stresden sinirden komaya girmiş gözümün önünde ahanda böyle kaldımrapor bile aldıyaaa kadın sessiz sedasız izledim valla o gündür korkuyorum böyle delilerden bırak ne hali varsa görsün yaptığının hata olduğunu anlamadan barışmakiii kendini bi b......kk zannetmesin

evet öyle ama düğünüme iki ay var geldiğinde nasıl yüzüme bakacak nasıl davranacagım

kv lerin yaptığı bir şeyden bana ve aileme hakaret eden birinin sağlığı bayılması umrumda olmazdı bence o dikkat çekmek için hasta olmuş. ama belliki bir şey peşinde taktikse bende sevecen bir şekilde eşimle konuşur ne kadar olgunluk yaptığımı gösterir uzatmadan kısa cümleler ile arar geçmiş olsun derdim

evet öyle ama düğünüme iki ay var geldiğinde nasıl yüzüme bakacak nasıl davranacagım
Gelsin havasini alsin konuşursada hiç senli benli olma sizli bizli olkii haddini ve yerini bilsin sonra tepene çıkar bu konuda kesinlikle seninle alakası yok gitsin annesine kızsın daha ilk baştan dalaşmaya başlamış senle bugün yarında en ufak şeyde seni suçlar benimkilerde çeneleri durmaz eşimle tartışırlar eşimin ağzı beyni yok sankide beni hemen öne sürerler karın dedirtiyor diye kiii ben o ortamda olmam konu ne neden kapıştılar bilmemkii bide gidip eşime akıl vereyim teeee allahımmm yaaa heryerde deliii kaynıyor nemi oldu hiç ablarım bende kardeşi gibi değiliz sizli bizliyiz böyle herkes rahattt

Fitne fesat cikaran insana hic guvenmem.. Arasan bi kulp takar, aramasan bin kulp.. Yani nasilsa yaranamayacaksin.. Icinden nasil geliyorsa oyle yap olabileceklerin enini boyunu iyice dusunup..
Aramaya karar verirsen de, kimsenin gonlunu yapmak icin degil, Allah rizasi icin ara, kisaca konus kapat..

adil degil ? niye sen üvey evlatmisinds normal görüyursun bunu. cok sacma

evlendiginiz zaman kimsenin evinde oturmayin. ya kiraya gec yada kendk evini al. ömür boyu görümceyi bosver o kvdeni cekersin. bir kvde ogluna niye ev verir? illerde size yerlesmek icinY gikinida cikaramazsin ev onun cünki. evlenenler bir zahmet kendi ayaklarin üzerinde durmasini bilsin. kimsenin evinde oturmayin kendi ailenizin bile huzurunuz olsun

Aynen görümce ev konusunda haklı ama çözmesi gereken kişi konu sahibi değil ona hakaret etmesi anlamsız

adil degil ? niye sen üvey evlatmisinds normal görüyursun bunu. cok sacma
Napayım babamın yakasına yapışıp bana da ev verin diye kendimi mi parçalayayım. Bak konu sahibesinin görümcesine!!! Babam didinip yapmış bana bir şey söylemek düşmez. Kusura bakmayın ama ben böyle yetiştirilmedim.

canım benim de kardesime babam ev verdi aslında bana vermişti ama ben önce o evlendi die ona verdim aslında verilen bişey yok ev babamın sonucta ama allah gecinden versin onlara bişey olursa o ev kardesimin diğeri benim birde yazlık var o da ortak olcak ben problem yapmadım aynı senin gibi kardeşim mutlu olsun sonucta böyle düşününde allah sana da verio fesatlıga gerek yok cok şükür

görümce bana zarar veriyse bayıldı diye aramam banane. onlar kardeş sonuçta.

ayrıca benim erkek kardeşlerimede ailem ev aldı. borçsuz.bende kredi ile ev aldım eşimle kredi ödücez diye canımız çıkıyor ama bir kere bile ailemden yardım isteyemedim.zaten kimsede yardım etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…