- 31 Mart 2025
- 63
- 6
- 3
- 29
- Konu Sahibi kedilikadn01
-
Konuları daha önce yazmıştım aslında ama burda tekrardan yazmadım.biz evlenirken eşimin ailesi evliliği istemedi eşim evlenirse maaşı artık o eve girmez diye ve tüm sorumluluk benim eşimdeydi.biz evlenirken görümcem kayınvalidem gelinlik bakmaya gelmediler görümcem düğün de benimle oynamadi süreçlerin hiç birinde yoktu hatta bir gün beni köşeye çekip hastayım diye bahane uydurmamak lazım annelere gitmek lazım mutlaka gibi uyarılar da bulundu.maddi sorumluluk hiç almadı yazsam manas destanı olur şahsenBen istediğin zaman küseyim aradıkları zaman açmayayım, barışmak istediğim zaman hiçbir şey yokmuş gibi konuşsunlar istiyorsun gibi anladım. Olayları bilmiyorum ama pek haklı gelmedin bana
Böyle bir durum söz konusu değil açıkçası eşimin kız kardeşine kırılmak için çok haklı sebepleri vardı zamanında biz evlenirken çok sorun çıkardılar.Sonuçta seni aramış ve telefonu açmamışsın, ne düşünerek açmadığını bilemez ve açmamana bozulmakta ve sonrasında mesafe koymakta çok haklı.
Sen isteyince küs, isteyince barış ve onlar da sana göre hareket etsinler istiyorsun, ne âlâ memleket.
Konuları daha önce yazmıştım aslında ama burda tekrardan yazmadım.biz evlenirken eşimin ailesi evliliği istemedi eşim evlenirse maaşı artık o eve girmez diye ve tüm sorumluluk benim eşimdeydi.biz evlenirken görümcem kayınvalidem gelinlik bakmaya gelmediler görümcem düğün de benimle oynamadi süreçlerin hiç birinde yoktu hatta bir gün beni köşeye çekip hastayım diye bahane uydurmamak lazım annelere gitmek lazım mutlaka gibi uyarılar da bulundu.maddi sorumluluk hiç almadı yazsam manas destanı olur şahsen
Ama bak konunda kızınız ile bir meselem yok demişsin onlara aslında varmış. İçten içe hala kırgın olduğun biri belli ki. Beklentiye girmen saçma, ya gerçekten tüm yaşananlara sünger çekip samimi bir adım at barışmak istiyorsan ya da hiç beklentiye girme. Belli ki o da sana karşı dolukızınız ile benim bir meselem yok ki o kadar samimiyet kuracak bir vaktimiz ortamimiz yakınlığımiz hiç olmadı benim kizinizla bir derdim yok
Kayınvalideme kızınız da böyle yaptı desem bunu anlayacak biri değil.dedigim gibi bu 4 gün gelmemesine bile kılıf buluyor evde biriken işleri vardı diye.şahsen ben zaten baştan gorumcemi sevemedim kıskançlık da var bir gün 6 yaş büyük benden abla dedim diye bile beni uyarmıştı aramızda yaş farkı yok diye hani baştan bana gıcık geldi beni aramış aramamis benim umrumda değil açıkçası.sadece eşim için düşünüyorum hani eşim adım atmış deprem de aramış hani esimi görmeye gelmedi telefon da iyi bir dene olmadı dönersin diye küçümseme tavrı bunlar çok çirkinAma bak konunda kızınız ile bir meselem yok demişsin onlara aslında varmış. İçten içe hala kırgın olduğun biri belli ki. Beklentiye girmen saçma, ya gerçekten tüm yaşananlara sünger çekip samimi bir adım at barışmak istiyorsan ya da hiç beklentiye girme. Belli ki o da sana karşı dolu
Gerçekten umursamıyorsanız böyle dert edinmezsiniz. Kadın kimseyi aramak zorunda değil, siz de arayıp sormak zorunda değilsiniz. Vay efendim gelinlik bakmaya gelmedi, yok benimle oynamadı, bunlar boş ve yorucu şeyler. Kadın sizden hoşanmıyor belli ki.Kayınvalideme kızınız da böyle yaptı desem bunu anlayacak biri değil.dedigim gibi bu 4 gün gelmemesine bile kılıf buluyor evde biriken işleri vardı diye.şahsen ben zaten baştan gorumcemi sevemedim kıskançlık da var bir gün 6 yaş büyük benden abla dedim diye bile beni uyarmıştı aramızda yaş farkı yok diye hani baştan bana gıcık geldi beni aramış aramamis benim umrumda değil açıkçası.sadece eşim için düşünüyorum hani eşim adım atmış deprem de aramış hani esimi görmeye gelmedi telefon da iyi bir dene olmadı dönersin diye küçümseme tavrı bunlar çok çirkin
Daha önce yazdığım için tekrardan yazma gereği duymamıştım haklı çıkmak gibi bir gayem yok çünkü zaten haklıyım anınız annenizle çok büyük bir kavga ediyor ve siz abinizi hiç mi aramazsiniz baristirmaya ara bulsun demiyorum abi nasılsın hani neden böyle oldunuz demek yada aramak bu kadar mı zor 1,5 ay abisini aramiyor hiç bir gerekçe yokken ve abiside haklı olarak kırılıyor abisi ona babalık yaptı o evlenirken arabasını verdi damada maddi destek oldu tek tek bunları yazmak mı lazım abisi evlenirken hiç bir şey yapmadı ve abisinin eşine utanmadan hastayım diye bahane uydurmamak lazım annelere gitmek lazım evlenince diye laf çarpan bir gorumce, hani kbkmayın da bilip bilmeden atıp tutmayinVallahi görümce akıllıymış nie siz neden kavga ettiniz die araya girsin arasın sorsun ki bende aynını yapardım banane abim annemle tartıştıysa yetişkin insanlar kendılerı halletsinler . Kimi nie arayıp pohpohlayım . Eee abim de benden bunu bekleyıp kendı kendıne küstüyse bu benım sorunum değil. Hayır bide kadın aramış siz anneyle kavgayı kıza yansıtıp açmamışsınız Nie onun suçu ne ? Gecmıste kaldı bunlar diyorsunuz ama maşallah en ince detaylara kadar aklınızda tutuyorsunuz canınız istemıs başkasıyla küsüp görümceye tavır almışsınız canınız istemiş barışmışsınız kadını arayıp bide gelmesını beklemıssınız nie ? Onun duyguları hisleri yokmu gel deyınce gel git deyınce git sizin oyuncağınız mı ? Aralara haklı çıkmak için bişeyler yazmışsınız göz attım ama ben sadece konuya cevap verdim görümce gururlu kadınmış tavrı netmiş öyle gorumceyı de al başına taç yap arayı fırfır kaynatmamış . Her yorumunuz onaylansın haklı çıkayım isteğiniz varsa aralara yazmak yerine konunuzu düzenleyın .
Ay ne güzel, arayınca açmayın, küsün konuşmayın, sonra canınız istediğinde, görümce konuşmayınca suçlu olsun.............
Siz her seyde haklısınız yani.. Demek ki eksik yanlarınızı göremiyorsuniz.Konuları daha önce yazmıştım aslında ama burda tekrardan yazmadım.biz evlenirken eşimin ailesi evliliği istemedi eşim evlenirse maaşı artık o eve girmez diye ve tüm sorumluluk benim eşimdeydi.biz evlenirken görümcem kayınvalidem gelinlik bakmaya gelmediler görümcem düğün de benimle oynamadi süreçlerin hiç birinde yoktu hatta bir gün beni köşeye çekip hastayım diye bahane uydurmamak lazım annelere gitmek lazım mutlaka gibi uyarılar da bulundu.maddi sorumluluk hiç almadı yazsam manas destanı olur şahsen
Haklıysanız nie konu açtınız madem haklıyım diyecektınız ?Daha önce yazdığım için tekrardan yazma gereği duymamıştım haklı çıkmak gibi bir gayem yok çünkü zaten haklıyım anınız annenizle çok büyük bir kavga ediyor ve siz abinizi hiç mi aramazsiniz baristirmaya ara bulsun demiyorum abi nasılsın hani neden böyle oldunuz demek yada aramak bu kadar mı zor 1,5 ay abisini aramiyor hiç bir gerekçe yokken ve abiside haklı olarak kırılıyor abisi ona babalık yaptı o evlenirken arabasını verdi damada maddi destek oldu tek tek bunları yazmak mı lazım abisi evlenirken hiç bir şey yapmadı ve abisinin eşine utanmadan hastayım diye bahane uydurmamak lazım annelere gitmek lazım evlenince diye laf çarpan bir gorumce, hani kbkmayın da bilip bilmeden atıp tutmayin
Aramasın, size ne? Kocanızın velisi misiniz? Önceden ikinizi de aramış zaten, açmamışsınız. Karı koca kendinizi kaf dağında görüyorsunuz herhalde. Canınız isteyince konuşacaksınız, istemezse uzak duracaksınız. Hem deprem olmasa siz de kimseyle vedalaşmadan gidecekmişsiniz. Kızın evi sağlammış demek ki, sizin gibi işi düşünce araması gerekmemiş.Daha önce yazdığım için tekrardan yazma gereği duymamıştım haklı çıkmak gibi bir gayem yok çünkü zaten haklıyım anınız annenizle çok büyük bir kavga ediyor ve siz abinizi hiç mi aramazsiniz baristirmaya ara bulsun demiyorum abi nasılsın hani neden böyle oldunuz demek yada aramak bu kadar mı zor 1,5 ay abisini aramiyor hiç bir gerekçe yokken ve abiside haklı olarak kırılıyor abisi ona babalık yaptı o evlenirken arabasını verdi damada maddi destek oldu tek tek bunları yazmak mı lazım abisi evlenirken hiç bir şey yapmadı ve abisinin eşine utanmadan hastayım diye bahane uydurmamak lazım annelere gitmek lazım evlenince diye laf çarpan bir gorumce, hani kbkmayın da bilip bilmeden atıp tutmayin
Karı koca megalomanlar.Haklıysanız nie konu açtınız madem haklıyım diyecektınız ?
Yo aramam banane evli insanların derdiyle uğraşamam benımde evim var annem babamla kavga etse onlara bile karışmam bana mı güvendiler ? Eee hala aramak diyorsunuz aramış kadın sakinleşince dönmeyip daha da arasın die ego yapacağınıza arayıp dıyebılırdınız o an sinirle açmak istemedim canım diyip geri dönebilirdiniz ? Bu kadar benci olmayın , çünkü bencil davranışlar sergiliyorsunuz farkında da değilsiniz ki haklıyım diyorsunuz . Bu arada abinin kafasına silah dayayan oldu mu düğün zamanı arabanı damada ver die hanı beklentıyle yapıldıysa bunlar çok yazık keşke yapılmasaymış ! Tek tek bunları yazmayın bence ,düğünde cenaze de yapılan iyilikler çok dökülmemeli ortayabeklentı olacaksa hiç yapılmamalıydı saygı beklemek için gecersiz sebeb bana göre .ona kalacak olursa eşinizi annesi doğurdu büyüttü !”nie kocanıza demediniz annendir 1 sene küs durulur mu die ? annelik hakkını silip, gorumceden abiye babalık hakkı çıkarmayın lütfen
Nie atıp tutayım ki siz ne anlatıyorsanız tek cümle dışına çıkmadım ayrıca da eleştiri sayfası burası ya ? Yorum yapmak zorunda değildim tabi ama yorum almak için konu açıyorsunuz ya işinize gelmeyince de sanki burdaki insanlar sizi onaylamak zorundaymış gibi davranmayın . Saolun dusuncenızı belirttiniz diyip geçebilirsiniz mesela begenmedıysenız ?
Karı, koca megalomanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?