Görümcemin amacı ne ki

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Kızlar görümcem benle aynı yaşta ve her ortamda bana laf sokmaya çalışıyor bebeğim çok zayıf geçenlerde misafirlerdeydik bebeği bana 2 aylık ver tosun gibi yaparım dedi eşim de ordaydı çok sinirlendim hep aynı ya derdi ne

Ben 9 aylık hamileyken arkadaş ortamında bana eşimle nasıl tanıştığımı sormuşlardı işte o da abim güya ayşeyi alacaktı dedi ya o kadar Bozuldum ki yani bu kıskançlık mı ne ya bir iki üç hep aynı şeyi yapmaya çalışıyor

Kızlar görümcem benle aynı yaşta ve her ortamda bana laf sokmaya çalışıyor bebeğim çok zayıf geçenlerde misafirlerdeydik bebeği bana 2 aylık ver tosun gibi yaparım dedi eşim de ordaydı çok sinirlendim hep aynı ya derdi ne

görümcen evlı mı onda da bebek var mı ?

Sürekli bir açığımı yakalama peşinde geçenlerde de çok şık giyindim bana seni böyle görünce çok şaşırdım dedi hep moralımi bozmaya çalışıyordu

Kızlar ben öyle paspal biri de değilim öğretmenim eşimle tanışarak evlendik bunun derdi ne hep aynı şeyi yapıyor

Yani evim temiz düzenli sürekli bi kusur arama peşinde

Yani evim temiz düzenli sürekli bi kusur arama peşinde
Cnm benim evim de temiz benim temiz olmam onlar alışık olmadığı için onlara hastalık gibi geliyor.yalnız değilsin.
Hadsizliğin yanına birde kıskançlık ekliyorum görümcenin derdine.

Cevap veriyorum ama değişmiyor ki kendisini ne sanıyor ya

Canım eşimin yanında bebeğime iyi bakmadığımı ima etti çok zoruma gitti
Üzülme her bebek tombik olmak zorunda değil.
Zayıf diye sağlıksız diyemez bebeğine o dr mu nereden bilecek.
Eşin bişi dedi mi o böle söyleyince?

Hayır bekar sevdiği var ailesi vermiyor

o zman once evlensın koca kahrı ceksın 9 ay karnında tasısın cocugu sonra bıde yırtına yırtına dogursun bakalım onun cocugu ıkı ayda tosun mu olacakmıs... lafa bak ya derler ya bekara karı bosmaak kolaydır dıye senın gorumcede atmıs sallamıs :sopa::KK53:

kıskançlık sezdim =) benimki de aynı durumda, hamile olduğumu öğrendi , bebek 5 aylık olacak daha arayıp sormadı, cinsiyeti belli oldu hayırlamadı. Sosyal medyada garip yorumlar yapar, tek bir fotomuzu beğenmez. Ben kıskançlık yaptığını düşünüyorum.

Back
X