görümcemin anlam veremediğim fotoğrafları

Yok zaten sağlığım iyi dahi olsa evliliğimi oturtmadan birşey düşünmüyorum
Ama herkesin bildiği kısım hastalıktan dolayı bebeğimizin olmadığı
Elbet vardır bunda da bir hayır diyorum
Bunuda sineye çekiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Eee ama sizde De hata var canimm. Niye bu rahatsizliginizi paylasiyorsunuz? İnsanlar çiğ süt emmiş derler .. Birsey yaptıklarından değil sadece senin böyle hissettiğin için söylüyorum..

ilaç mı kullanıyorsunuz panik atak hastası mısınız antidepresan gibi bir şeyler ise pek ciddiye almıyor olabilirler.çabuk toparlan mesajı da olabilir

ilaç mı kullanıyorsunuz panik atak hastası mısınız antidepresan gibi bir şeyler ise pek ciddiye almıyor olabilirler.çabuk toparlan mesajı da olabilir
yok hayır hepatit B yim
yani karaciğerle alakalı
onunla ilgili ilaç kullanıyorum

yok hayır hepatit B yim
yani karaciğerle alakalı
onunla ilgili ilaç kullanıyorum
oooo hiç takma o zaman ama kötü niyetli değil insanlar.ben o zaman blog açmıştım.çok farklı bir duygu oluyor.kızımın kıyafetlerini çıkartır gecer karşısına hulyalara dalardım.blogda en ince ayrıntısına kadar her şeyi yazmışım artık nasıl bir duygu seliyse.insan ne yaptıgını bilmiyor.

Kıyamam sana yaa :KK43: sıkma canını Allah gönlüne göre versin inşallah
Kendi ailem gibi zannettim
kendi annem gibi kardeşim gibi olurlar zannettim ama ben öyle görmüşüm
Şimdi bir onlara bakıyorum bir kendi aileme
Çok yanlış yapmışım
Amin hepimizin gönlüne göre versin inşaallah

Kendi ailem gibi zannettim
kendi annem gibi kardeşim gibi olurlar zannettim ama ben öyle görmüşüm
Şimdi bir onlara bakıyorum bir kendi aileme
Çok yanlış yapmışım
Amin hepimizin gönlüne göre versin inşaallah
Canım hepimizin başından geçiyor tam olarak aynı olmasa da hepimizin kafasına dank ediyor ama geç kaliyoruz malesef çok iyi anlıyorum seni

Boşver takma kafana canım. Allah nasip eder inşallah iyileşip sen de çocuk sahibi olursun. Görümcenin durumunu bile bile mesaj atması düşüncesizlik. Biz de duygularımızı hamilelikle ilgili şeyleri paylaşıyoruz ama facede ya da whatsapp ta değil kendi yakınlarımızla ailemizle . İş yerinde falan özellikle dikkat ediyorum. Bekar arkadaşlarım bir şey sormadan anlatmıyorum. Sorduklarında da sadece iyi geçiyor diyorum. Ya da kısa cevaplar veririm. Nazar değmesin diye değil. Hava atıyormuş gibi görünmek hiç hoşuma gitmez böyle şeylerle nispet yapmak çok basit.

Back
X