görümcemin bebeğine biz bakacakmışız

bende sizinle hemfikirim ama es görmüyor anne görmüyor baba görmüyor veya görmek istemiyor böylesi islerine geliyor,kendisi desen calismak istiyor müsade edilmiyor oyalaniyor,aile desen sahip cikmiyor.Ne denir bilmiyorum sabir dilemekten baska..3.kisileri suclamaya cokta gerek yok bu konuda zira konus sahibi kendiside hatasini kabul ediyor ayni evde oturmayi talep ettigi icin ama bir hata yapti diye bu hatanin hayatina mal olmasina gerek var mi onu anlamiyorum..Ve inanin ayni evde yasamamis hic kimse bu arkadasimizi hakkiyla anlayamaz neler hissettgini neler yasadigini en fazla anlamaya calisabilrisiniz belki ama yasayan insanlar ne demekk istediigni cok iyi anlayabiliyor.hani diyor ya görümcem bebegi anneisne birakcakmis sizde dogal olarak ,birakacak tabi annesi diyebiliyorken biz onun ne demek istedigini aslinda sorunun kücücük bir bebebk olmadigini anlayabilyoruz..Allah yardimcisi olsun sabir versin ne denirki baska

benim yorumum bu 2 cümle..................

''İstediğin birşey olmuyorsa Ya daha iyisi olacağı içindir Yada olmaması gerektiği içindir....

evet canım aslında iyikide olmamış dedim şu bikaç gündür...ama eşim ve ailesi diyoki özellikle eşim bu apartmanda alıcam yok şu ev saibi bi satsa 3. katı 4.katı falan bunlar hesaplıo ..ben istemiyorum aynı apartmanda diyorum ozaman geçinemeyiz yeme içme bir olucak ev alırsam diyor...bende diyorum ki tamam çok uzağa gitmeyiz alt mahalleden de olur iki adım yer yürüyemicenmi her akşam diorm bakalım hayırlısı
bunu tek çaresi rabbim
eşim bile değil çok dua edicem artık

öyle bi dua edilirmi yaa bende kalamıyorum sonuçta saçmalama istersen
benim derdim başka neyse hekez anlayamaz öle beni

Çocuğa elbette anneannesi bakabilir ama kaderiminoyunu da biliyor ki, kayınvalide 1 baksa kendisi 5 bakmak zorunda kalacak, nasılsa çalışmıyorsun evdesin, çocuğa da bakıver denme ihtimali yüksek.

Bu arada kaderiminoyunu, eşin her işe kusur buluyorsa sen de evde yapabileceğin işler bulmaya bak derim. Mesela tekstil atölyeleri ve bazı firmalar evlere parça başı iş dağıtıyorlar, gömlek yakalarına boncuk işleme, teğel sökme, düğme/çıtçıt kapatma tarzında şeyler. El emeğiyle evden çalışarak biraz birikim yapabilirsin. Bence çevrende böyle bir iş imkanı olup olmadığını bir araştır.

Ne kolay söylüyorsunuz öyle "Ayrı eve çık o zaman" diye.

İmkanı olsa, mümkün olsa o zaten bunu herkesten çok istiyor.

Her olay kişiye göre değişir, herkes kendince haklı.

Tabi ki annesidir, bakar torununa. Ama o evde bir de gelin var.

Annem bakacak diyeceğine, bebeğime bakarsınız değil mi diye ona da söyleseymiş keşke.

demesi kolay işte canım
zaten bana baktırcaklar biliyorum

gorumcenin bebegi olana kadar sen ayri eve cikmis olacaksin canim rabbimin izniyle valla hissettim bak yaz bunu bir kenara:)

ayy içim bi hoş oldu sanki hapishane kapısından çıkar gibi mutlu oldum allah razı olsun cm inşallah belkide öle olur bilemeyiz:)
canim herseyi bilen sadece rabbimdir sen bol bol dua et mutlaka bir vakte gelir ve kabul edilir ben zaman zaman boyle icimden geleni soylerim ve daima tutar ne care terzi kendi sokugunu dikemezmis misali bana bir faydasi olmaz 6. hislerimin ne yapalim her halimize sukur

Son düzenleme:
senam inşallah tatlım ya çok dua ediyrm rabbim buyuk biçıksam warya mewlut okutcam .6.hislerın kuwwetliyse benım bebişim olck mı bacım bide onu diyiwer

görümcene annesini kendi evıne almasını söyle cocuguna bakılmasını ıstıyorsa annesını evıne alsın sen evlılık hayatını yasadıgın evde gorumcenın cocuguna bakmak zorunda degılsın sozde annesı bakacak gorunecek ama sen bakacaksın,o calısıp para kazanacak sen ceremesını cekeceksın sende evde cocuk bakıp para kazanabılırsın.

Arkadaslarında dedıgı gıbı annesıne bırakacak sız bakacaksınız demek illakı sern bakacaksın olmuyor,yaramazlık yapacak dıyorsun senın bebegınde yapacak gun gelınce ,kaynananda evham yapsın o zamn ,gereksız tavırlar bence ,ıyı o zaman sen evden cıkana kadr kımse bebek yapmasın ,bencıl olma lutfen ben bakamm dersın cekılırsın kenara bu kadar buyutmeye gerek yok

aynı evde oturmanın sonucu bunlar. ya iş bulup çalışacaksın. yada mecburen aynı evde olduğunuz için kayınvalidene çocuk bakımında yardım ediceksin

Eşlerle yuva kuruldugu zaman evlendiginiz sadece eş adayı degıl aıllerde oluyor ,bebek ıcın bak demıyorum sana ama daha olmamaıs bıseyede bu kadar evham yapmak normal mı sence? esınede soyle ayrı eve cıkın durum yoksa sende calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…