- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
valla canım ben bu gaz verme ve gaza gelme olaylaırını anlamıyorum.kaç yaşında eşi? 10,15 ? koskoca adam neden gaza gelsin?
görmüyor mu eşinin yaşadığı durumları,kızcağız daha görümcesi hamile değilken onun stresini yaşıyor.
yani her durumda suçlayacak üçüncü kişileri buluyoruz değil mi?çünkü bu daha kolay.
olmadi diye sizlandigin duaya,gün gelir olmadi diye sükredersin..suan icin o evden kurtulmak icin bir ümidin var ama olurda ayni apartmandan ev alirsaniz artik o umudunda kalmiyacak ömür boyu oraya mahkum olacaksin ve inan bana hic bi farki olmayacak suan yasadigin durumdan,cünkü iki durumuda biliyorum ben ayni apartmanda ablam yasiyor kayinvalidesiyle neler yasadigini ben biliyorum..
sabret arkadasim sabrin sonu selamettir..biliyorum cok zor insanin ömründen ömür gidiyor.ben 2 sene boyunca evim oldugu halde beraber durdum ,niye diye sor bana cevap veremem cünkü bende bilmiyorum 2 seneydi ama 20 sene gibiydi benim icin,onu bunu sunu herseyi bosver ,esinin üstüne gitme sadece ve sadece dua et cok dua et dilinden degil yüreginden dökülsün cümleler.ne kadar kolay yaziliyor ozaman ayri eve cik! ayri eve cikamadigi icin zaten konu acilmis bir derdim var diyor ayri eve cikmak istiyorum ama cikamiyorum,cevap.ozaman ayri eve cik,cok tuhaf..
aynı evde yaşasanız bile o görümcenizi ilgilendirmez ki hatun çalışıyor annesi de çocuğa bakmak istiyorsa gidip el kadar süt kuzusunu yabancıya bırakacak hali yok tabiki annesine baktıracak... o şekilde düşünürseniz ben bekarken annem abimin çocuğuna bakıyordu sizin düşüncenize göre benimde rahatım kaçacak diye istememem gerekiyordu ki hiç böyle bir şey aklımın ucunu bile gelmedi seve seve alıp yanıma yatırırdım kusura bakmayın ama çok art niyetlisiniz çok rahatınıza düşkünseniz tek gözle odaya baştan çıksaydınız kiraya keşke... sert dille eleştirme yapmış olabilirim ama resmen hamile kalmasın diye dua eder olmuşsunuz bir sürü insan gebe kalabilmek için dua ederken...
Ne kolay söylüyorsunuz öyle "Ayrı eve çık o zaman" diye.
İmkanı olsa, mümkün olsa o zaten bunu herkesten çok istiyor.
Her olay kişiye göre değişir, herkes kendince haklı.
Tabi ki annesidir, bakar torununa. Ama o evde bir de gelin var.
Annem bakacak diyeceğine, bebeğime bakarsınız değil mi diye ona da söyleseymiş keşke.
demesi kolay işte canım
zaten bana baktırcaklar biliyorum
O iki iki dört zaten.
Görümcen de bal gibi biliyor bunu.
gorumcenin bebegi olana kadar sen ayri eve cikmis olacaksin canim rabbimin izniyle valla hissettim bak yaz bunu bir kenara:)
canim herseyi bilen sadece rabbimdir sen bol bol dua et mutlaka bir vakte gelir ve kabul edilir ben zaman zaman boyle icimden geleni soylerim ve daima tutar ne care terzi kendi sokugunu dikemezmis misali bana bir faydasi olmaz 6. hislerimin ne yapalim her halimize sukurayy içim bi hoş oldu sanki hapishane kapısından çıkar gibi mutlu oldum allah razı olsun cm inşallah belkide öle olur bilemeyiz:)
elbette olacak canim ama kendi evinde:)senam inşallah tatlım ya çok dua ediyrm rabbim buyuk biçıksam warya mewlut okutcam .6.hislerın kuwwetliyse benım bebişim olck mı bacım bide onu diyiwer
kızlar yine çok sinirim bozuk gün geçmiyorki yeni bişe olmasın biliyosunuz aynı evin içinde yaşıyoruz eşimin ailesiyle görümcem evlendi
dün bize geldi "hemen çocuk yapıcam" dedi konusu açılınca.....bende çalışıyosun ama kim bakca biraz geçsin bence hemen yapma dedim cevap
"annem bakıcak buraya bırakıcam işe giderken siz bakarsnız"....başıma kaynar sular döküldü hiç cevap vermedim...kaynanam da bi sevindiki ama ben nolucammmmmmm
zaten ayrı ev diye diye kanser olup gidicem bide görümcemin bebeği eklenecek bu eve..görümcemden hamileyim haberi gelcek diye ödüm kopuyor midesi bulanıyomuş tahlil vermiş bende kara kara sonucu bekliorum .allahım milletin çocuğu olur derdi bana kalır ...hemen yapmasam da seneye yaparım annem bakar da dedi..yani eninde sonunda bu kız doğuracağı bebğini bize bırakacak bende kafayı yicem..nolur bana yol gösterin...işe girince belki b,raz hafifler sıkıntım ama yinede ben rasız oluyorum..hatta ayrı eve çıkma sürem uzarsa ve bebek büyürse yaramazlıkda yapar..sonra hoopp kaderiminoyunu çocuğun peşini topla.....allahım kurtarrr artık herşeyi düşünür oldum panik halindeyim sürekli..ben şimdi napayım[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?