görümcemin bebeğine biz bakacakmışız

o ev senın deılkı kaynananların evı dıen ark katılmıorum sonucta o evde onun saııyılır nıe kendını somutlasınkı.ama bıde sole dusun canım aynı durumda sen olsan sen napardın?

ya illaki bakıcak torununa ama evdeki gelini de düşünürdüm
hatta acilen evini ayrırıdım
ama gelini kullanmayı düşünüyorsam da ayrı evi unutun derdim!!!

sınır oldugum sey kızın annesı tabıkı torununa bakacak denılıyor.kaynana olsa bu denılen onlar bısey yapmak zorunda olmuyor ne ala memleket burası ya.kv ve kp sever ama baska seylerden muaflar.yazık arkadasım sana ne munasebet bakıcakmıssın ınsan kendı cocuguna zor bakıyor.tabıkı o evde sızde bakmak zorunda kalacaksınız.ya hemen ıs bulun yada evı ayırın hemen.kv bakma dıyemezsınız malum ev onun sızın hakkınız yok oyle denıyorya ama kızının sonsuz hakları soz konusu o evde.cok enteresan ya sınırlendım sımdı.kımse kımseye bakmak zorunda degılse bal gıbıde sızde kımseye bakmak zorunda degılsınız.bukadar

ya illaki bakıcak torununa ama evdeki gelini de düşünürdüm
hatta acilen evini ayrırıdım
ama gelini kullanmayı düşünüyorsam da ayrı evi unutun derdim!!!

canım seni gerçekten ilk açtığın konudan beri anlamaya çalışıyorum ve çektiğin şeyler içinde üzülüyorum ancak k.validen mi evini ayırsın bu konuda nedir beklentin?

kadın sizi kovsun mu evden,oğlu gitmiyor işte zorla gidin mi desin?

sen neden hala k.valideni suçluyorsun,seni bu duruma getiren eşinden başkası değil ki.

canım ayrı eve çıkmamı istemediklei için kızgınım onlara çok hemde

bilmiorum cnm görümcemden hamilelik haberi gelcek diye ödüm kopuyor

her ne kadar kv nin evinde yaşasan da kimsenin bebeğine bakmak zorunda değilsin bence.bu nasıl bir saçmalıktır.annesi bakacaksa baksın sn neden bakasın ki?çok mantıksız geldi bana yani.annesinin evi olabilir ama bu büyük bi sorumluluk

Elindeki imkanlarla şu an hiçbişey yapmayacağın ortada, sen sadece kendi kendini dolduruyorsun şu anda. Bir de şöyle düşün bir, senin ailnle oturuyor olsaydınız ve abinin karısı yada ablan hamile kamak istediğini söyleseydi gene bebeği bana baktıracaklar diyecek miydin, gene beni hizmetçi olarak kullanıyorlar diyecek miydin... Seni suçlamıyorum, şartlar öyle olsaydı ne düşünürdün, ne hissederdin onu soruyoum sadece....

senin derdin bebek falan değil o evden ayrılmak istiyorsun haklısında bak ben düğünümde kayınvalidem tarafından ağlatıldım daha sonrasıda ona yakın bi evde oturdum doğum yaptım onun yüzünden sütüm çekildi artık nefes alamıyordum herşeyleri batıyordu ama sorun onlarda değil benim kocamdaydı ve ben görmüyordum eşim onlara dur demeyi bilmiyorsa onlar ne yapsın maalesef önce maddi gücünü eline alıp daha sonra eşini teşvik edeceksin iyi dilden anlamıyorsa zorlayacaksın ama birşekilde kendi evini yuvanı kurman gerek ev üstünde ev olmaz allah yardımcın olsun...

ya tabi sevimli bile gelebilirdi bana bu durum ama benim şuanki durumum farklı yaşantım farklı bunu anca yaşamak gerek gerçekten kelimelerle anlatılacak bişey değil

nasıl yırtındığımı görüyosun ama olmuor çıkmıyor işte belki haklı ama kiraya çıkmak konusunda haksız az masrafla güzel bir yaşantımız olurdu ...daha ne yapayım kendimi yerden yere de attım yok iş tek çarem belki ama hala iş aramaktayım..

İçinde bulunduğun durumdan kurtulamıyorsun, mazeretler üretmek yerine sevimli hale getirebilirsen biraz daha katlanabilir olur senin için. Kimse seni aynı evde oturman konusunda zorladı mı, iyi niyetinle kabul ettin belki ama kabul ettin aynı evde otumayı, daha önce konu açtığında da sana bu konu anlatıldı, çalışman gerektiği eşine rest çekmen gerektiği söylendi, sen hep ama'lar üstüne cümleler kurdun. Bu kadar ama'nın olduğu durumda çözüm bulmak nerdeyse imkansız. İyiniyetli davranışın insanlara seni kullanma hakkı verdi, sonuna kadar seni kullanıyorlar

Bir bebek 9 ayda Dünyaya gelir Anne Sütünden en erken 6 aylıkken ayrılır Siz Derdine Düşmüşsünüz bebeğin 1,5 Senede Kim öle Kim Kala Canımmm Belki Taşınırsınız başka eve çıkarsınız Allahın İşinden belli olurmu ? Boş Yere kendini panik ediyorsun bebek yapmak okadar kolaymı belki bebeğin dünyaya gelmesi için daha çok erken nereden biliyorsun ? Ve Kücücük bebek dünyada bile yok Seni Neden rahatsız ediyor ? varlığı bile olmayan cocuk sizi üzüyor sıkıyor Bence Siz yalnış düşüncelere sahipsiniz yada psikolojiniz bozuk

olmadi diye sizlandigin duaya,gün gelir olmadi diye sükredersin..suan icin o evden kurtulmak icin bir ümidin var ama olurda ayni apartmandan ev alirsaniz artik o umudunda kalmiyacak ömür boyu oraya mahkum olacaksin ve inan bana hic bi farki olmayacak suan yasadigin durumdan,cünkü iki durumuda biliyorum ben ayni apartmanda ablam yasiyor kayinvalidesiyle neler yasadigini ben biliyorum..

sabret arkadasim sabrin sonu selamettir..biliyorum cok zor insanin ömründen ömür gidiyor.ben 2 sene boyunca evim oldugu halde beraber durdum ,niye diye sor bana cevap veremem cünkü bende bilmiyorum 2 seneydi ama 20 sene gibiydi benim icin,onu bunu sunu herseyi bosver ,esinin üstüne gitme sadece ve sadece dua et cok dua et dilinden degil yüreginden dökülsün cümleler.ne kadar kolay yaziliyor ozaman ayri eve cik! ayri eve cikamadigi icin zaten konu acilmis bir derdim var diyor ayri eve cikmak istiyorum ama cikamiyorum,cevap.ozaman ayri eve cik,cok tuhaf..

mesela esine gaz vermeyi birakarak yaridmci olabilir diye düsünüyorum.Esi zaten istemiyor ailenin bu tavirlarida onu cesaretlendiriyor olabilir mi?

daha görümceniz hamile bile değil.ne kadarda kötü düşünüyosunuz.hayırlıısıyla evladına kavuşsun.bi bakan olur nasılsa.hem minicik bir melek.kv niz baksa ne olur.eve neşe gelir.

ayrıca orası kv nizin evi.sizin değil.bu durumlara düşmek istemiyorsanız elinizi taşın altına sokup ya bir işe girmeli yada kendi evinizin sorumluluğunu almalısınız.

Ohooo daha hamilelik bile yokken siz çocuk büyürse yaramazlık yaparsaya kadar gitmişsiniz..

Benim de çocuğum olursa annem bakacak
Evde yengem yok ama olsaydı da beni ilgilendirmezdi, aynı eve gelin gitmek onun tercihi derdim

Sizi ilgilendiren bi durum yok
Anneannesi torununa bakarken sizden icazet alacak değiller
Düzenini kur ayrıl, çalışmayıp kayınvalidenin evinde oturarak 'sen çalışıyosun hamile kalma daha erken' demeye hakkınız yok kimseye..

mesela esine gaz vermeyi birakarak yaridmci olabilir diye düsünüyorum.Esi zaten istemiyor ailenin bu tavirlarida onu cesaretlendiriyor olabilir mi?

valla canım ben bu gaz verme ve gaza gelme olaylaırını anlamıyorum.kaç yaşında eşi? 10,15 ? koskoca adam neden gaza gelsin?

görmüyor mu eşinin yaşadığı durumları,kızcağız daha görümcesi hamile değilken onun stresini yaşıyor.

yani her durumda suçlayacak üçüncü kişileri buluyoruz değil mi?çünkü bu daha kolay.

aynı evde yaşasanız bile o görümcenizi ilgilendirmez ki hatun çalışıyor annesi de çocuğa bakmak istiyorsa gidip el kadar süt kuzusunu yabancıya bırakacak hali yok tabiki annesine baktıracak... o şekilde düşünürseniz ben bekarken annem abimin çocuğuna bakıyordu sizin düşüncenize göre benimde rahatım kaçacak diye istememem gerekiyordu ki hiç böyle bir şey aklımın ucunu bile gelmedi seve seve alıp yanıma yatırırdım kusura bakmayın ama çok art niyetlisiniz çok rahatınıza düşkünseniz tek gözle odaya baştan çıksaydınız kiraya keşke... sert dille eleştirme yapmış olabilirim ama resmen hamile kalmasın diye dua eder olmuşsunuz bir sürü insan gebe kalabilmek için dua ederken...

valla bence ne koca ne kayınvalide, bu tip durumlarda bence tek suçlu kayınvalideyle oturmayı kabul eden gelin.

bu devirde hala bunu nasıl kabul ediyorsunuz anlamak mümkün değil. koca kaçmıyor ya durumunuz yoksa ayrı ev açacak, bekleyin biraz daha, yok adam istemiyor annem de annem diyorsa yol verin gitsin. kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz başka bi açıklaması yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…