- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
ya illaki bakıcak torununa ama evdeki gelini de düşünürdüm
hatta acilen evini ayrırıdım
ama gelini kullanmayı düşünüyorsam da ayrı evi unutun derdim!!!
canım seni gerçekten ilk açtığın konudan beri anlamaya çalışıyorum ve çektiğin şeyler içinde üzülüyorum ancak k.validen mi evini ayırsın bu konuda nedir beklentin?
kadın sizi kovsun mu evden,oğlu gitmiyor işte zorla gidin mi desin?
sen neden hala k.valideni suçluyorsun,seni bu duruma getiren eşinden başkası değil ki.
sınır oldugum sey kızın annesı tabıkı torununa bakacak denılıyor.kaynana olsa bu denılen onlar bısey yapmak zorunda olmuyor ne ala memleket burası ya.kv ve kp sever ama baska seylerden muaflar.yazık arkadasım sana ne munasebet bakıcakmıssın ınsan kendı cocuguna zor bakıyor.tabıkı o evde sızde bakmak zorunda kalacaksınız.ya hemen ıs bulun yada evı ayırın hemen.kv bakma dıyemezsınız malum ev onun sızın hakkınız yok oyle denıyorya ama kızının sonsuz hakları soz konusu o evde.cok enteresan ya sınırlendım sımdı.kımse kımseye bakmak zorunda degılse bal gıbıde sızde kımseye bakmak zorunda degılsınız.bukadar
ya tabi sevimli bile gelebilirdi bana bu durum ama benim şuanki durumum farklı yaşantım farklı bunu anca yaşamak gerek gerçekten kelimelerle anlatılacak bişey değilElindeki imkanlarla şu an hiçbişey yapmayacağın ortada, sen sadece kendi kendini dolduruyorsun şu anda. Bir de şöyle düşün bir, senin ailnle oturuyor olsaydınız ve abinin karısı yada ablan hamile kamak istediğini söyleseydi gene bebeği bana baktıracaklar diyecek miydin, gene beni hizmetçi olarak kullanıyorlar diyecek miydin... Seni suçlamıyorum, şartlar öyle olsaydı ne düşünürdün, ne hissederdin onu soruyoum sadece....
senin derdin bebek falan değil o evden ayrılmak istiyorsun haklısında bak ben düğünümde kayınvalidem tarafından ağlatıldım daha sonrasıda ona yakın bi evde oturdum doğum yaptım onun yüzünden sütüm çekildi artık nefes alamıyordum herşeyleri batıyordu ama sorun onlarda değil benim kocamdaydı ve ben görmüyordum eşim onlara dur demeyi bilmiyorsa onlar ne yapsın maalesef önce maddi gücünü eline alıp daha sonra eşini teşvik edeceksin iyi dilden anlamıyorsa zorlayacaksın ama birşekilde kendi evini yuvanı kurman gerek ev üstünde ev olmaz allah yardımcın olsun...
Bir bebek 9 ayda Dünyaya gelir Anne Sütünden en erken 6 aylıkken ayrılır Siz Derdine Düşmüşsünüz bebeğin 1,5 Senede Kim öle Kim Kala Canımmm Belki Taşınırsınız başka eve çıkarsınız Allahın İşinden belli olurmu ? Boş Yere kendini panik ediyorsun bebek yapmak okadar kolaymı belki bebeğin dünyaya gelmesi için daha çok erken nereden biliyorsun ? Ve Kücücük bebek dünyada bile yok Seni Neden rahatsız ediyor ? varlığı bile olmayan cocuk sizi üzüyor sıkıyor Bence Siz yalnış düşüncelere sahipsiniz yada psikolojiniz bozuk
kızlar yine çok sinirim bozuk gün geçmiyorki yeni bişe olmasın biliyosunuz aynı evin içinde yaşıyoruz eşimin ailesiyle görümcem evlendi
dün bize geldi "hemen çocuk yapıcam" dedi konusu açılınca.....bende çalışıyosun ama kim bakca biraz geçsin bence hemen yapma dedim cevap
"annem bakıcak buraya bırakıcam işe giderken siz bakarsnız"....başıma kaynar sular döküldü hiç cevap vermedim...kaynanam da bi sevindiki ama ben nolucammmmmmm
zaten ayrı ev diye diye kanser olup gidicem bide görümcemin bebeği eklenecek bu eve..görümcemden hamileyim haberi gelcek diye ödüm kopuyor midesi bulanıyomuş tahlil vermiş bende kara kara sonucu bekliorum .allahım milletin çocuğu olur derdi bana kalır ...hemen yapmasam da seneye yaparım annem bakar da dedi..yani eninde sonunda bu kız doğuracağı bebğini bize bırakacak bende kafayı yicem..nolur bana yol gösterin...işe girince belki b,raz hafifler sıkıntım ama yinede ben rasız oluyorum..hatta ayrı eve çıkma sürem uzarsa ve bebek büyürse yaramazlıkda yapar..sonra hoopp kaderiminoyunu çocuğun peşini topla.....allahım kurtarrr artık herşeyi düşünür oldum panik halindeyim sürekli..ben şimdi napayım
olmadi diye sizlandigin duaya,gün gelir olmadi diye sükredersin..suan icin o evden kurtulmak icin bir ümidin var ama olurda ayni apartmandan ev alirsaniz artik o umudunda kalmiyacak ömür boyu oraya mahkum olacaksin ve inan bana hic bi farki olmayacak suan yasadigin durumdan,cünkü iki durumuda biliyorum ben ayni apartmanda ablam yasiyor kayinvalidesiyle neler yasadigini ben biliyorum..bu üst kattaki ev işi olmadı
eşime dün akşam bahsettim baba aradı diye o evi alıcam dedi dedim
sevindi heycanlandı bakalım dedi
sabah 5 ekadar heyecandan uyuyamadık ben yine arada uyudumda o baya bi garip oldu çok heyecanlandı sabah olunca ev sahibiylee anlaşmaya gidicetik çünkü ama tek kafamızı kurcalayan çatı katı olmasıydı ..neyse çıktık ikimiz ev sahibi evde yoktu...babasına durumu anlattık eve indik "babası " o ev ii değil eve benzemio çatı katı su çeker" dedi veee eşim caydı....ben çok ağladım çok kavga ettik ...kayınperder o eve o para değmez daha gzel daireler var daha uygun dedi ..bende hemen" var tabi baba ama illede aynı apartmanda olsun diye konuşulduğu için kazıklanıyoz işte" dedim ses etmedi..kaynanamda illa burdan olcak die bişe yok oğlm dedi ..eşim herzamanki gibi sabret dedi seneye yaza alıca dedi ozamana 40 milyar yaparım bu 20 yi dedi...yani anlicanız benim hayaller suya düştü hayırlısı olsun...ama çok ümitlenmiştim koltuklarımı bile ayarlamıştım eşim mutfaktaki tv y i çıkarırız yukarı dedi masraf yapmayız dedi halım var yeni sermiştim bu eve onu çıkarcaktık yukarı ..olmadı yine bu evdeyim
canım seni gerçekten ilk açtığın konudan beri anlamaya çalışıyorum ve çektiğin şeyler içinde üzülüyorum ancak k.validen mi evini ayırsın bu konuda nedir beklentin?
kadın sizi kovsun mu evden,oğlu gitmiyor işte zorla gidin mi desin?
sen neden hala k.valideni suçluyorsun,seni bu duruma getiren eşinden başkası değil ki.
mesela esine gaz vermeyi birakarak yaridmci olabilir diye düsünüyorum.Esi zaten istemiyor ailenin bu tavirlarida onu cesaretlendiriyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?