Gorumcemin derdi ne?

ya bende gorumceyım ama cocuga eşşek namussuz sıpa edepsız dıye seslenerek sevılmez yanı oyle sevmıyorsanız sorun yok
Yok canim ugu ugu bagu bugu ya ne bilim ben cips cok severdim calisiyordum istem gelince alip gelirdim Tv izlerken yemeyi cok severrdim. Ee o zaman o minos durur mu illa yicek bende verirdim bir komik olurdu hele acılı cips bayılırdı ağzı yanıyo diye . Mesela buna kızmış olabilir .

ee yaaanıı
cocuga cıps verılır mı hıc
zaten bır gun yıyecek ne kadar gec yerse oyle zaararlı seylerı o kadar ıyı

Edepsizin yegeni diye selendeydi tepki verirdi çocuk üstüne alinmamisyapmaya çalıştığı şey sizi delirtip üstüne saldirtmak sonra da mağduru oynamak.Beni yegenimle konusturmuyora kadar giderdi iş tepki vermemekle kadını cildirtmissiniz istediğini alamayınca boktan bir sebep bulup onunla örtbas etmis

Biri benim çocuğuma terbiyesizin çocuğu diyecek ben sabır falan dinlemem sen kimsin de terbiyesiz diyorsun aldığın terbiye ortada diyip tak telefonu kapatırdım.
Ruh hastası herhalde ya. Okuyunca sinirlerim bozuldu gerçekten.

Bende halayim ama halasinin cicekleri ballari die sewiyom, gelinimizede iyiki dogurdun derim senden guzel cocuk oluyo derim ilk gorunce fotoshop sandim resmini derim ki hakkaten oyle dogun gunlerinde iyiki dogdun ve dogurdun derim, yokmu bana uymayan dawranisi tabiki war, ama sewmek bu kadar zor olmasa gerek

çocukları kiyaslamaktan ziyade alttan alttan size laf çarpıyor hakaret ediyor sanki..
edepsizin çocuğu derken o edepsiz kim..siz mi eşiniz mi?
Tabiki ben. Cocuklari kiyaslama niyetii aslında şu yani o çocuk bunlari cok seviyomus cok dusgunmus imaji vermeye çalışıyor bizimkine yabani yobaz diyor yani

Bazı çevrelerde çocukları bu şekilde severler yani kültür meselesi bence
Kulturle alakası yok canım mahsus yapıyor o lafları söyleyip esime beni cok ihmal ediyorsun terbiyesiz saygısız vs diye saydırıyor

Görümce cidden sapıtmış. Umursamayin... 5 aylık bebeğin tepkisini beklemek nedir ya

Kendi özelliklerini saymış telefonu kapatmış. Takılacak bir durum değil bence.

tek amacı sizin ona saldırmanız ve bakın gelin bana saldırıyor durup dururken oysa ben yeğenimi seviyordum diyip kendini haklı çıkarmak.
bu tip insanların tek sermayeleri cahillikeri, onu da böyle dikkat çekip olay çıkarmak için özene bezene kullanıyorlar.
asla muhattap olmayın.

Tabiki ben. Cocuklari kiyaslama niyetii aslında şu yani o çocuk bunlari cok seviyomus cok dusgunmus imaji vermeye çalışıyor bizimkine yabani yobaz diyor yani

O terbiyesiz edepsiz kim diye sorsan muziplik yapiyorum der..Sende benim çocuğum benim gibi kimi seveceğini bilir de..de.o ne demek derse muziplik dersin.
kız çocuğu halaya çeker bi inanış var ya..benim görümce de şimdiden doğmamış çocuğu kendinin belledi..nasıl olsa ona benzeyecekmiş
annesi benim bende sen değilim abla..benim gibi seçici bi kız olacak inşallah demiştim.

Peki sizle alip veremedigi ne hic sordunuz mu ya da esinize sordunuz mu? Esiniz terbiyesizin cocugu deyince abla o nasil bir konusma sekli demedi mi? Cünkü asirk anormal

Keşke prenses kızım tepki vermeyerek zeka testini geçmiş oldu sayende falan deseydiniz ya

Ee bu çok belli.
Edepsiz terbiyesiz diye size diyor.
Oracıkta edepsiz sensin.
Çocuğumu sevme gerizekalı derdim ben.
Artık ne olur olur.
Niye sabir çekiyorsunuz ki sabretmeyin!

Ee bu çok belli.
Edepsiz terbiyesiz diye size diyor.
Oracıkta edepsiz sensin.
Çocuğumu sevme gerizekalı derdim ben.
Artık ne olur olur.
Niye sabir çekiyorsunuz ki sabretmeyin!
Muhattap olmak istemiyorum gercekten gidişatın sonunda sabrim tasiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…