- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.651
- 158
Yok canim ugu ugu bagu buguya bende gorumceyım ama cocuga eşşek namussuz sıpa edepsız dıye seslenerek sevılmez yanıoyle sevmıyorsanız sorun yok
ee yaaanııYok canim ugu ugu bagu buguya ne bilim ben cips cok severdim calisiyordum istem gelince alip gelirdim Tv izlerken yemeyi cok severrdim. Ee o zaman o minos durur mu illa yicek bende verirdim bir komik olurdu hele acılı cips bayılırdı ağzı yanıyo diye . Mesela buna kızmış olabilir .
Evet suclu esim malesefİşte eşiniz de bu kişilere bı tavır koyabilse, bunlar belki bu kadar saçma sapan davranamiycaklar
Tabiki ben. Cocuklari kiyaslama niyetii aslında şu yani o çocuk bunlari cok seviyomus cok dusgunmus imaji vermeye çalışıyor bizimkine yabani yobaz diyor yaniçocukları kiyaslamaktan ziyade alttan alttan size laf çarpıyor hakaret ediyor sanki..
edepsizin çocuğu derken o edepsiz kim..siz mi eşiniz mi?
Kulturle alakası yok canım mahsus yapıyor o lafları söyleyip esime beni cok ihmal ediyorsun terbiyesiz saygısız vs diye saydırıyorBazı çevrelerde çocukları bu şekilde severler yani kültür meselesi bence
Ya huzuru yok bizimkide kacirma derdindeGörümce cidden sapıtmış. Umursamayin... 5 aylık bebeğin tepkisini beklemek nedir ya
Kendi özelliklerini saymış telefonu kapatmış. Takılacak bir durum değil bence.Merhaba sevgili kk. hemen konuya geçiyorum.
Dun esim işe gideceği için kendine çorba ısıtıyordu. O esnada ablası aradı. Bende bebeğimle mutfakta eşimin yanında duruyorum onlar sohbet ediyor ablasına anlatıyor iste yemek ısıtıyorum işe gideceğim vs. Konu konuyu açtı neyse gorumcem baskasının bebeğiyle bizimkini kıyaslamaya başladı dediki; Bebiş napiyor? Kuzenlerinin çocuğu onun sesini duyup heyecanlanıp tepki gösteriyormuş acaba sizinkide gosterirmi diye zırvaladı.
Eşimde bebis iyi dedi gecistirdi adam ise yetişecek 30 dakika sonra evden çıkacak ablası hala ahiret soruları sormaya devam ediyor
Ablası telefonu hoporlere ver benim sesimi duysun tepki gösterip heyecanlanacak mi acaba dedi esimde hoporlere verdi
Ablasi seslenmeye başladı edepsizin çocuğu edepsiz terbiyesiz minik yumurta şeklinde
Tabi bana o esnada gelenler geliyor ama bisey demiyorum ya sabir ya şafi ya vedud diyorum içimden.
Bizim kız tepki vermedi tabiki 5 aylik bebek ne anlasin hoporlerden gelen sesten etraftaki şeylerle ilgilendi haliyle. Esim bir yandan da kendine çorba koyuyordu bizim bebekte ona pur dikkat etti. Görumcem diyorki "eeee napiyor heyecanladimi hiç tepki vermiyor" dedi eşimde abla ben kendime yemek koyuyorum ona bakıyor simdi dikkatini o çekti dedi hay esim oyle demez olaydı birden çıldırdı mahsus bana tepki vermesin diye mi kendine çorba koydun dikkatini dağıtmak için mi dedi aglar bir ses tonuyla tak dedi telefonu kapattı.
Biz esimle salak gibi birbirimize baka kaldık. Az önce biz ne yaşadık ya dedik.
Gerçekten iyice kıl kaptım. Acaba benmi abartıyorum gözümde büyütüyorum baştan beri gıcık olduğum için mi her dediği yaptığı gözüme batıyor artik kendimi sorgular oldum.
Valla bana bir akil verin haksızsam haksızsın diyin bileyim.
Kadin sürekli benim bebeğimle kuzenlerinin çocuğunu kıyasliyor güya seviyor gibi yapıp hakaret mi ediyor napiyor ben anlamadım.
Terbiyesizin çocuğu ne demek ya? Esime söyledim cahil ne dediğini bilmiyor diyor kendimi zor tutuyorum yuz goz olmamak için.
Cevaplarınızı bekliyorum sorularınız olursa geç cevaplayabilirim bebegim pek durmuyor çünkü.
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Tabiki ben. Cocuklari kiyaslama niyetii aslında şu yani o çocuk bunlari cok seviyomus cok dusgunmus imaji vermeye çalışıyor bizimkine yabani yobaz diyor yani
Hay çok yaşaEdepsizin terbiyesizin cocugu tam bir embesilin sevme sekli.
Bu kadını ciddiye almam ama gorusmem de.
Ben görüşmüyorum evlendikten sonra esimi çok kıskandığı için hareketlerine dayanamayıp iletişimi kesmiştim. Konuşmuyorum yani güya bana laf çarpıtiyor zaten onunla muhatap olmadığım için hazmedemiyor
Muhattap olmak istemiyorum gercekten gidişatın sonunda sabrim tasiyor gibiEe bu çok belli.
Edepsiz terbiyesiz diye size diyor.
Oracıkta edepsiz sensin.
Çocuğumu sevme gerizekalı derdim ben.
Artık ne olur olur.
Niye sabir çekiyorsunuz ki sabretmeyin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?