Gorumcemin derdi ne?

Hahaha ruh hastası ya boşver

Normal insan tepkileri vermiyor
İncelemeye alsınlar yeni bir türün keşfi olabilir

Niyeyse tüm görümceler ya cahil ya kendini bilmez hiçte değil gayette bilinçli keyifle laflarını sokup ortalığı karıştırıyorlar öyle cahil vs olsalar kendi evliliklerini nasıl devam ettiriyorlar pasif eşlerin başından savuşturma cümlesi işte cahil takma . Ya öyle kolaydı takmamak zaten

Benim görümcem terbiyesizin çocuğu gibi şeyler söyleyipte,eşim cahil işte ya diye geçiştirirse eşime tepki gösterirdim heralde,gerekeni yap yoksa ben yaparım derdim ve yapmazsa gerçekten görümce kişisini arayıp bunu söylediğine pişman ederdim.Kan bağım olan akrabalarım bile bunu bana söyleyemezken,evlilik bağıyla oluşan akrabalıklarda hiç tahammül edemezdim sanırım.

bir bebeği edepsiz çocuğu edepsiz terbiyesiz diye sevenden ben insanca hiç bir şey beklemem

Hep böyle saçma sapan konusur nisanliyken otobüste karsilasmistik bende aaaaa abla naber demiştim beni tanımazdan gelip kafasını çevirmişti otobüsten inmişti ben o gunden sonra konuşmayı kestim kendisiyle
ya kesin manyak başka açıklaması yok.Neyse sinsi olmasındansa böyle aptal olsun boşver.En azından gizleyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…