Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sadece kapalı olup olmaması değil ki bence renkte önemli
Sırtı altın sarısı, diyosunuz ki aynı altın sarısı kumaştan bolero bakayım
Olmaz bence iyice ben burdayım der gibi durursun, o renk bolero şimdikinden daha parıldar ve güzel durmaz ki
Abiye çok sevmem zaten yas olmasa bile siyahın asaletini tercih edenlerdenim
Bi de bizim ve karsı tarafın aileler de kuzenler yengeler falan da kapalı çoğunlukla.. Ayy ben napıcam ya dert oldu valla bundan sonra hiçbişi için acele etmicem son dakkaya bırakırım ölüm var kalım var sonuçta ders oldu
Sadece kapalı olup olmaması değil ki bence renkte önemli
Sırtı altın sarısı, diyosunuz ki aynı altın sarısı kumaştan bolero bakayım
Olmaz bence iyice ben burdayım der gibi durursun, o renk bolero şimdikinden daha parıldar ve güzel durmaz ki
Abiye çok sevmem zaten yas olmasa bile siyahın asaletini tercih edenlerdenim
Tül sallar var. Altin sarisi bir salla kombinleyebilirsiniz bence. Esiniz ve kayinvalidenizle bi isitsare edin. Belki uugun dugunumiz bir kere olacak denebilir.
Bence üzerine bir şal tamamdır. Mevlütlü olabilir ama sonuçta bu düğün mutlu bi gün cenaze olsa bile cenaze mevlüdü değil ki. Benim düğün önümde de eşimin dedesi vefat etmişti. İptal edelim dedik kabul etmediler. Hepsi cenaze evi gibi giyinip beş karış suratla geldiler. Şimdi düğün videomu izleyemiyorum sinirden. Dedelerine çok düşkün olsalar canım yanmayacak. Düğünü gölgelemeyin bence. O gün düğün sahibinin en mutlu günü sonuçta.