Görümcemin düğünüyle çakışan yıl ve düğün tarihi ayarlayamamak

Bana illaki bu sene olmasını istemek de biraz annenizin isteği gibi geldi sizden daha çok En iyisi siz bir kafanızı toplayın çünkü imkansızı isterken, başka seçeneklere bu kadar kapalı olmak sizi mutluluğa değil mutsuzluğa sürükler Basit şeyleri bu kadar kafaya takmayın

Negatif yapımı biliyor elbette kendimi dizginlemek için de uğraşıyorum. Teşekkürler yorumunuz için bazen duymaya ihtiyaç duyuyorum.

Hava olayına okey desem de sizinkine gelmezler deniyor. Yani ne yapabilirim ki diyorum ben de gelmeyen gelmesin.
Nişanlınızla konuşun bakalım , belki de onun da düşüncesi seneye olmasıdır.

Yanlız illa da bu sene olsun seneye olmaz diye diretmeyin , cok evlilik heveslisi gibi görünmeyin.

Nişanlınızla konuşun bakalım , belki de onun da düşüncesi seneye olmasıdır.

Yanlız illa da bu sene olsun seneye olmaz diye diretmeyin , cok evlilik heveslisi gibi görünmeyin.
Hevesli gibi görünmeye dikkat ediyorum boyumun ölçüsünü aldım çünkü o konuda. Bugün konuşucam onunla netleştirmek için.

İlla ki olsun diyorsanız kapalı salon seçeceksiniz. Aile iki düğünü kaldıracak maddi güçte mi, o da önemli bir nokta. Zorlanacakları için ertelemek istiyor olabilirler mi

Ben agustosun basında yapardım direkt. 2 ay kosulu cok sacma, yaz&bahar dügünü seviyorum o yüzden asla kasıma kaydırmazdım acıkcası. Sene de ekletmezdim üstüne
Siz kafamdaki bensiniz
Tabi ki yazın istiyorum düğünü ben de eylül sonrası sadece mecburi durumda kabul etmek durumunda kalıyorum.

İlla ki olsun diyorsanız kapalı salon seçeceksiniz. Aile iki düğünü kaldıracak maddi güçte mi, o da önemli bir nokta. Zorlanacakları için ertelemek istiyor olabilirler mi
Aile yardım etmiyor o konuda onların fikrini zaten almıyorum. Alan açık değil sorun o değil sadece şehir dışından kötü havada gitmek istemezler heralde.

Düğün sezonu zaten Mayısta başlayıp eylül sonu ekim gibi bitiyor. Yani sınırlı zaman. 2 ay öncesi olmaz hazır değiliz 2 ay sonrası olmaz hava kötü diyorsunuz da siz de direkt Eylül mü düşünüyordunuz? Düğünü bu sene istiyorsunuz ama haziran geldi daha zaman belli değil. Seneye yapardım ben olsam. Geniş geniş hazırlanırsınız.

Yani görümcenin gelip emrivaki yapması saçma, kendisi köyün muhtarı mı neden ona uymak zorundasınız ki? Emrivaki yapmayıp insan gibi konuşsaydı anlardım ama sen onu yapma bunu yap demesi aşırı itici.

Konuya geleyim bence görümceyle de nişanlıyla konuşun adam gibi ben bu işyerine dayanamıyorum artık psikolojim kaldırmıyor ya işten ayrılıcam ya senden diceksiniz kibar bir şekilde

Aile yardım etmiyor o konuda onların fikrini zaten almıyorum. Alan açık değil sorun o değil sadece şehir dışından kötü havada gitmek istemezler heralde.
Gelecek olan insanı hiçbir şey engellemez. Kuzenimin düğünü var ama hava da iyi değil, neyse bari gitmeyeyim demez herhalde kimse. Aile hediye olarak takı da mı takmayacak çocuklarına? O bile zorlar insanı. Bence de erteleyin.

Berbat bir yerde çalışıyorum az maaşa garantim yok ve evde bu sene evlenecek diye bekleyen bir ailem var. Evlenip bu işten çıkmak daha kolay olacak benim için. 1 sene daha katlanamam artık.

Düğün yapacağımız yer küçük bir yer büyük şehir değil. Ben düğün istemediğimi de söyledim zaten nişanım düğün gibiydi.

Bana da seneye kalacak gibi geliyor. Bugün nişanlıma açıcam bakalım kesin ve net olarak durumu. Ama üzülüyorum işte bir yanda evdekilerin bu sene olsun lafları bir yanda seçim hakkım olmaması.

Bu sene evlenmek istemenizin asıl sebebi : 2 yıldır çalıştığınız işyerinden ayrılmak istemeniz ve annenizin artık evlenmeyecek misin demesi mi ?

Küçük yerlerde kullanılabilecek belli bir düğün yeri varsa : yapılacak düğün /sünnet/nişan/kına gibi organizasyonlar nedeniyle tarihler çok önceden dolmuş oluyor aslında.

Evleri müstakil , yaşam alanı köy ve düğün kendi bahçelerinde yapılacaksa , yer bulma sorunu olmayabilir tabi.

Ev kuracak bir bütçe koydunuz mu kenara ? Karşı taraf mesela ben 30 bin ayırdım , sen de 30 bin ver ; bu bütçeyle yapalım herşeyimizi derse , verebilecek durumda mısınız ?

Nişanlınızın oturduğu yere mi gideceksiniz , yoksa büyük ilçeye mi ; netleştirdiniz mi ?

Ben de öyle istiyorum. Martta oldu nişanım annem istedi tarihi benim karar verme hakkım olmadı ve yine aynı şey başıma geliyor. Millet rahatça seçerken ben millete göre karar vermek zorunda kalıyorum.

Neden millete göre karar veriyorsun anlamadım konu sahibesi ya ailen ya görümce sen uzaktan kumandalı oyuncak mısın? Ne istiyorsan onu yap ben bu tarihi seçtim demek neden zor? Onun istediği bunun istediği derken bu kafayla zaten mutlu olamazsın kendi isteklerin olmuyor ki

Canım martta nişan yapılmış siz tarih almak için baya geç kalmadınız mı sence de ? Ya 2 ay sonrasına yapın ya da seneye çünkü herkes için zor olabilir

Kasımda daha çok kötü olmaz hava ya, kar fln yağmaz yani.

düğünüm ağustosta oldu. düğün haftası ankarayi sel aldı resmen arkadaşım kasımda evlendi hava günlük güneşlikti.
havanın işi belli olmaz. şimdiden kasımda hava kötü olur diye düşünmeyin

Canım martta nişan yapılmış siz tarih almak için baya geç kalmadınız mı sence de ? Ya 2 ay sonrasına yapın ya da seneye çünkü herkes için zor olabilir
ekimde yapsak niye geç olsun ki? Zaten küçük bir yer onların ki yaşlı nüfusu fazla kaç kişi evlenir ki orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…