- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Rotasyonu değiştirmek zor oluyor benim için. O istediğim olmadığında yeni isteğimi oluşturmak için
Eylülde tabi ki isterdim martta yapmışım nişanı eylül iyi olurdu. Olmuyor işte diğer seçenekler de benim için zor oluyor en önemlisi de istediğim olmuyor bu süreçte hiç bir şekilde.
2 ay değil de 1 ay sonra yapınSonrayı düşündüm de kasıma denk geliyor yağmur vs hiç belli değil. Nişanımda kar yağınca fobi oldu bu hava durumu. Bir de şehir dışına gideceğiz düğün için o yüzden hava kötü olsun hiç istemiyorum
Negatif yapımı biliyor elbette kendimi dizginlemek için de uğraşıyorum. Teşekkürler yorumunuz için bazen duymaya ihtiyaç duyuyorum.Size çok samimi yazıyorum ki anlayın eşim sizin gibi negatif biri olsaydı inanın hiç çekemezdim. Nişanlıniz simdi susuyorsa bir yerde patlar kendinize gelin diye yazıyorum kırmak için değil. Bu gun çoğumuz yani en azından ben negatif insanlardan koşarak uzaklaşıyorum. Kendinize bir iyilik yapın ve bir silkelenin.
Ekimde olsun istedim işte onlar sizinkine kimse gelmez deyince benim moralim bozuldu.2 ay değil de 1 ay sonra yapın
Nişanlınızla konuşun bakalım , belki de onun da düşüncesi seneye olmasıdır.Hava olayına okey desem de sizinkine gelmezler deniyor. Yani ne yapabilirim ki diyorum ben de gelmeyen gelmesin.
Valla o da neden yalan yok. 2 yıl sabrettim buraya zaten bu sene evlilik olmazsa ayrılıcam artık buradan.ama sizin isteme sebebinizde işten kurtulmak için
Hevesli gibi görünmeye dikkat ediyorum boyumun ölçüsünü aldım çünkü o konuda. Bugün konuşucam onunla netleştirmek için.Nişanlınızla konuşun bakalım , belki de onun da düşüncesi seneye olmasıdır.
Yanlız illa da bu sene olsun seneye olmaz diye diretmeyin , cok evlilik heveslisi gibi görünmeyin.
İlla ki olsun diyorsanız kapalı salon seçeceksiniz. Aile iki düğünü kaldıracak maddi güçte mi, o da önemli bir nokta. Zorlanacakları için ertelemek istiyor olabilirler miÖncelikle herkese mutlu günler
Arkadaşlar az önce bir diğer görümcemle konuşmamla aşırı mutsuz oldum. Bana bir akıl verin.
Benim 2 ay önce nişanım oldu. Nişanlımın kardeşi ise geçen yıl nişanlandı. Bu eylülde düğünleri olacak. Haliyle eylül ayını aldıkları için nişanlıma da ya 2 ay önce ya da 2 ay sonra yapın siz demiş. 2 ay öncesi için zaten hazır değiliz 2 ay sonrası için de yağmur vs olacak diye istemiyorum. Martta kar yağdı nişanımda o yüzden korkum oldu artık. Önceki konumda vardı bu. Şimdi diğer görümcem aradı düğün muhabbetini konuşurken siz bence seneye yapın dedi. Benim aile bu sene istiyor onlardan bağımsız olarak ben de zaten bu sene istiyorum. Onlar yüzünden ertelemek hiç istemiyorum. Biz hala tarih belirlemedik. Görümcem bizim akrabalar için zor olur 2 düğüne şehir dışından gelmek ve takı takmak diyor. Ben zaten takıdan vazgeçtim. Takılmazsa takılmasın. Nişanlım bu sene istiyor ama nasıl olacak hiç bilmiyoruz.
Siz ne yapardınız? Nasıl yapalım
Siz kafamdaki bensinizBen agustosun basında yapardım direkt. 2 ay kosulu cok sacma, yaz&bahar dügünü seviyorum o yüzden asla kasıma kaydırmazdım acıkcası. Sene de ekletmezdim üstüne
Aile yardım etmiyor o konuda onların fikrini zaten almıyorum. Alan açık değil sorun o değil sadece şehir dışından kötü havada gitmek istemezler heralde.İlla ki olsun diyorsanız kapalı salon seçeceksiniz. Aile iki düğünü kaldıracak maddi güçte mi, o da önemli bir nokta. Zorlanacakları için ertelemek istiyor olabilirler mi
Neden söz hakkınız yok ben anlamadımBana da seneye kalacak gibi geliyor. Bugün nişanlıma açıcam bakalım kesin ve net olarak durumu. Ama üzülüyorum işte bir yanda evdekilerin bu sene olsun lafları bir yanda seçim hakkım olmaması.
Gelecek olan insanı hiçbir şey engellemez. Kuzenimin düğünü var ama hava da iyi değil, neyse bari gitmeyeyim demez herhalde kimse. Aile hediye olarak takı da mı takmayacak çocuklarına? O bile zorlar insanı. Bence de erteleyin.Aile yardım etmiyor o konuda onların fikrini zaten almıyorum. Alan açık değil sorun o değil sadece şehir dışından kötü havada gitmek istemezler heralde.
Valla o da neden yalan yok. 2 yıl sabrettim buraya zaten bu sene evlilik olmazsa ayrılıcam artık buradan.
Berbat bir yerde çalışıyorum az maaşa garantim yok ve evde bu sene evlenecek diye bekleyen bir ailem var. Evlenip bu işten çıkmak daha kolay olacak benim için. 1 sene daha katlanamam artık.
Düğün yapacağımız yer küçük bir yer büyük şehir değil. Ben düğün istemediğimi de söyledim zaten nişanım düğün gibiydi.
Bana da seneye kalacak gibi geliyor. Bugün nişanlıma açıcam bakalım kesin ve net olarak durumu. Ama üzülüyorum işte bir yanda evdekilerin bu sene olsun lafları bir yanda seçim hakkım olmaması.
Ben de öyle istiyorum. Martta oldu nişanım annem istedi tarihi benim karar verme hakkım olmadı ve yine aynı şey başıma geliyor. Millet rahatça seçerken ben millete göre karar vermek zorunda kalıyorum.
Kasımda daha çok kötü olmaz hava ya, kar fln yağmaz yani.
ekimde yapsak niye geç olsun ki? Zaten küçük bir yer onların ki yaşlı nüfusu fazla kaç kişi evlenir ki oradaCanım martta nişan yapılmış siz tarih almak için baya geç kalmadınız mı sence de ? Ya 2 ay sonrasına yapın ya da seneye çünkü herkes için zor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?