- 15 Temmuz 2019
- 4.498
- 6.933
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Ben bizi düşünsünler demedim ki. Evet ayrılma nedenimizde evlilik hakkındaydı sonra ki süreçte tanışmalar isteme ve nişan oldu. Şuanda da bir sorun yok. Onlar düğün yeri tutmuşlar sadece tarih almadılar ama küçük yer işte tarih bulmak sorun olmaz diyorlar.Görümceniz 3 gün önce mi tarih aldı ? Eylül de erkek arkadaşınızla ayrılmıştınız , sonra yeniden barıştınız.
Sizin ilişkinizin akıbeti belli dahi değilken , geçen sene nişan yapan görümceniz ve ailesinin düğün tarihi alırken sizi düşünmesi beklenemezdi.
Ben orayı zaten gördüm gittim emekli nufusu fazla olan bir yer. Hadi orda olmasın başka ilçesinden buluruz.
Yani görümcem düğün yeri tutup daha nikah tarihi olmadı öyle söyleyeyim. 26 senedir kız orada yaşıyor dolar mı dolmaz mı bilir herhalde :)İstanbul da yaşasanız dahi aslen İç Anadoluluydunuz diye hatırlıyorum. Memlekete , köye hiç gitme durumunuz olmadı mı ? Köyde akrabalarınız yok mu ?
Küçük yerlerde insanlar bir sene önceden sonraki sene kim ne zaman , ne yapacak ayarlamış oluyor ve genelde de dolu oluyor tarihler.
Yani görümcem düğün yeri tutup daha nikah tarihi olmadı öyle söyleyeyim. 26 senedir kız orada yaşıyor dolar mı dolmaz mı bilir herhalde :)
O işleri bilmiyorum hatta 8500 e tuttuğunu bile söyledi. Tanıdık salon herhalde.Düğün yerini tarih vermeden nasıl tutmuşlar ?
Öncelikle herkese mutlu günler
Arkadaşlar az önce bir diğer görümcemle konuşmamla aşırı mutsuz oldum. Bana bir akıl verin.
Benim 2 ay önce nişanım oldu. Nişanlımın kardeşi ise geçen yıl nişanlandı. Bu eylülde düğünleri olacak. Haliyle eylül ayını aldıkları için nişanlıma da ya 2 ay önce ya da 2 ay sonra yapın siz demiş. 2 ay öncesi için zaten hazır değiliz 2 ay sonrası için de yağmur vs olacak diye istemiyorum. Martta kar yağdı nişanımda o yüzden korkum oldu artık. Önceki konumda vardı bu. Şimdi diğer görümcem aradı düğün muhabbetini konuşurken siz bence seneye yapın dedi. Benim aile bu sene istiyor onlardan bağımsız olarak ben de zaten bu sene istiyorum. Onlar yüzünden ertelemek hiç istemiyorum. Biz hala tarih belirlemedik. Görümcem bizim akrabalar için zor olur 2 düğüne şehir dışından gelmek ve takı takmak diyor. Ben zaten takıdan vazgeçtim. Takılmazsa takılmasın. Nişanlım bu sene istiyor ama nasıl olacak hiç bilmiyoruz.
Siz ne yapardınız? Nasıl yapalım
Bilenirse bilensin diyorsun yaniHazırlık süreci eminim çok zor ama ben olsam ben yapar ne eder 2 ay önceye ayarlardım. Hem hava şartlarından hemde görümce hanımın dediği gibi 2 takı takmak zor gelebilir şehirdışından gelmek zor olabilir o yüzden önce seninki olsun takamayan ona takamasın
O işleri bilmiyorum hatta 8500 e tuttuğunu bile söyledi. Tanıdık salon herhalde.
Siz böyle diyorsunuz da bakalım nişanlınız 2 ay önceyi kabul edecek mi ? Kardeşiyle kötü olmayı istemez bence.Bilenirse bilensin diyorsun yani
Yok o nişanlıma söyledi 2 ay önce yada sonra diye. Ben bugün diğer görümcemle konuşurken muhabbet açıldı bence seneye yapın dedi.Ben bir seye daha takildim. Gorumceniz siz su tarihte yapmayin bu tarihte yapin diye sizi aramis dogru mu? Siz bunu neden nisanlinizla konusmuyorsunuz her kafadan ses cikiyor?
Ben de biliyorum istemez zaten öncesi aklımızda yoktu hem hazır olmamak hem de önüne geçmek doğru olmayacağını konuşmuştuk.Siz böyle diyorsunuz da bakalım nişanlınız 2 ay önceyi kabul edecek mi ? Kardeşiyle kötü olmayı istemez bence.
Yok o nişanlıma söyledi 2 ay önce yada sonra diye. Ben bugün diğer görümcemle konuşurken muhabbet açıldı bence seneye yapın dedi.
Canınız ne zaman istiyorsa o zaman yapın gelen gelir gelmeyen gelmez. Onlar bekleseymiş madem birkaç ay daha kendi düğünümü görümcemem göre planlamazdım ben olsam ama şu da var ki zaten yaz geldi ve kış düğünü istemem diyen biri olarak çoktan planınızı yapıp tarihi belirlemeniz gerekirdi, siz bu konuda kararsızlıktan ötürü sanırım geç kalmışınız.Öncelikle herkese mutlu günler
Arkadaşlar az önce bir diğer görümcemle konuşmamla aşırı mutsuz oldum. Bana bir akıl verin.
Benim 2 ay önce nişanım oldu. Nişanlımın kardeşi ise geçen yıl nişanlandı. Bu eylülde düğünleri olacak. Haliyle eylül ayını aldıkları için nişanlıma da ya 2 ay önce ya da 2 ay sonra yapın siz demiş. 2 ay öncesi için zaten hazır değiliz 2 ay sonrası için de yağmur vs olacak diye istemiyorum. Martta kar yağdı nişanımda o yüzden korkum oldu artık. Önceki konumda vardı bu. Şimdi diğer görümcem aradı düğün muhabbetini konuşurken siz bence seneye yapın dedi. Benim aile bu sene istiyor onlardan bağımsız olarak ben de zaten bu sene istiyorum. Onlar yüzünden ertelemek hiç istemiyorum. Biz hala tarih belirlemedik. Görümcem bizim akrabalar için zor olur 2 düğüne şehir dışından gelmek ve takı takmak diyor. Ben zaten takıdan vazgeçtim. Takılmazsa takılmasın. Nişanlım bu sene istiyor ama nasıl olacak hiç bilmiyoruz.
Siz ne yapardınız? Nasıl yapalım
Kötü hava olup da ne olacak? Ekim kasımda insan boyu kar mı yağacak?Aile yardım etmiyor o konuda onların fikrini zaten almıyorum. Alan açık değil sorun o değil sadece şehir dışından kötü havada gitmek istemezler heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?