Görümcemin düğünüyle çakışan yıl ve düğün tarihi ayarlayamamak

Ben bizi düşünsünler demedim ki. Evet ayrılma nedenimizde evlilik hakkındaydı sonra ki süreçte tanışmalar isteme ve nişan oldu. Şuanda da bir sorun yok. Onlar düğün yeri tutmuşlar sadece tarih almadılar ama küçük yer işte tarih bulmak sorun olmaz diyorlar.

Ben orayı zaten gördüm gittim emekli nufusu fazla olan bir yer. Hadi orda olmasın başka ilçesinden buluruz.

İstanbul da yaşasanız dahi aslen İç Anadoluluydunuz diye hatırlıyorum. Memlekete , köye hiç gitme durumunuz olmadı mı ? Köyde akrabalarınız yok mu ?

Küçük yerlerde insanlar bir sene önceden sonraki sene kim ne zaman , ne yapacak ayarlamış oluyor ve genelde de dolu oluyor tarihler.

Yani görümcem düğün yeri tutup daha nikah tarihi olmadı öyle söyleyeyim. 26 senedir kız orada yaşıyor dolar mı dolmaz mı bilir herhalde :)

Hazırlık süreci eminim çok zor ama ben olsam ben yapar ne eder 2 ay önceye ayarlardım. Hem hava şartlarından hemde görümce hanımın dediği gibi 2 takı takmak zor gelebilir şehirdışından gelmek zor olabilir o yüzden önce seninki olsun takamayan ona takamasın

Bilenirse bilensin diyorsun yani

Ben bir seye daha takildim. Gorumceniz siz su tarihte yapmayin bu tarihte yapin diye sizi aramis dogru mu? Siz bunu neden nisanlinizla konusmuyorsunuz her kafadan ses cikiyor?
Yok o nişanlıma söyledi 2 ay önce yada sonra diye. Ben bugün diğer görümcemle konuşurken muhabbet açıldı bence seneye yapın dedi.

Yok o nişanlıma söyledi 2 ay önce yada sonra diye. Ben bugün diğer görümcemle konuşurken muhabbet açıldı bence seneye yapın dedi.

Anladim. Siz ona sence diye bir fikir sormadiysaniz cok itici yaptigi. Buradan bakinca evlenmek icin birbiri ile yarisan iki kiz goruyorum ve goruntu takdir edersiniz ki hos durmuyor.

Siz nisanlinizla net olsaydiniz kafanizda az cok bir tarih olsaydi ve karari nisanlinizla verseydiniz su yukaridaki gorumce diyalogu olamazdi diye dusunuyorum.

Canınız ne zaman istiyorsa o zaman yapın gelen gelir gelmeyen gelmez. Onlar bekleseymiş madem birkaç ay daha kendi düğünümü görümcemem göre planlamazdım ben olsam ama şu da var ki zaten yaz geldi ve kış düğünü istemem diyen biri olarak çoktan planınızı yapıp tarihi belirlemeniz gerekirdi, siz bu konuda kararsızlıktan ötürü sanırım geç kalmışınız.
Birde düğün istemem demişiniz yorumlarda okudum sonradan gözüme çarptı o zaman sizde nikah yapın temmuz ağustos gibi haftasonuna denk gelecek şekilde bir tarih ayarlayın , düğün için mekanlar dolmuştur zaten çoktan.

Olanda bir olmayanda bin hayir vardir demisler,negatif dusuncelerle doldurmayin kendinizi.Agustosta nisanlandim kasim sonu düğünum oldu,şimdiki aklım olsa en az bir yil nisanli kalirdim,evlenince sorunlar bitecek gibi geliyor insana ama sadece şekil degistiriyor,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

tarih koymak icin gec kalmissiniz eger tarih alacaksaniz da 1-2ay oncesi alin ilk dugune gelen olur da ikinci dugune sartlarini zorlamak kimse

2 ay önce/sonra da yapmak zorunda değilsiniz bence, onların eylülse eylül, siz ne istiyorsanız öyle yapın bence. bu ne zorlama ya, 2 ay sonra yap yok seneye yap vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…