Görümcemin düğünüyle çakışan yıl ve düğün tarihi ayarlayamamak

Aile yardım etmiyor o konuda onların fikrini zaten almıyorum. Alan açık değil sorun o değil sadece şehir dışından kötü havada gitmek istemezler heralde.
E o zamn ne zaman yapacaginiz kimseyi ilgilendirmez net konuşun iki ay şart koyamaz bir ay önce yapın gitsin iki üç ayda zaten hazırlık yapılır

ekimde yapsak niye geç olsun ki? Zaten küçük bir yer onların ki yaşlı nüfusu fazla kaç kişi evlenir ki orada

27 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Hiç mi erkek arkadaşınızla yaşadığı yere dair konuşmadınız ?

Orada yaşayan size göre yaşlı insanların çocukları , kına/nişan/düğün/sünnet gibi organizasyonlarını nerede yapıyor sizce ?

Valla o da neden yalan yok. 2 yıl sabrettim buraya zaten bu sene evlilik olmazsa ayrılıcam artık buradan.
Bencede değişik düşünüyorsunuz. Sırf işten ayrılabilmek için evlenmek, ailenizin bu sene illa düğün olsun diye tutturması hayır amaç ne bunda? Bir an önce sizden kurtulmak mı? Ayrıca neden seçim hakkınız yok düğün tarihi konusunda?

Öncelikle ilişkinizi gözden geçirin. İşten çıkmak amaçlı evlendiğinizi de anlatın ona. Yani insan işten çıkarsa çıkar bakımını başkasının üzerine yıkmaz asla.

Düğün tarihi için siz sevgilinizi ne kadar sevdiğinize bakın. Ondan eminseniz ki hiç sanmıyorum ağustos istiyorum diyeceksiniz işte bu kadar.

Evlenmek istememin asıl sebebi mesafe ilişkisi yaşıyor olmamız ve artık zorlanıyor olmam.
Bu iş yerinden seneye düğün olursa da bu sene ayrılıcam kafamda bu net.
Yaşadıkları yer 75.000 nufuslu 7-8 tane düğün yeri olan bi yer ama nufus geneli yaşlı.
Ev kurmak için 100 binden fazla birikimimiz var şuan ama daha fazla tabi ki süreci hızlandırırdı.
Aynı ilde 160 bin nüfuslu bir yerde yaşayacağız.

İşten çıkıp oturucam demiyorum. Ben ona aylar öncesinden dedim netleştirelim ona göre başka iş bakacağım diye. Zaten farklı ilde yaşayacağız her türlü ben bu işten çıkacağım bundan bahsediyorum.

Ben orayı zaten gördüm gittim emekli nufusu fazla olan bir yer. Hadi orda olmasın başka ilçesinden buluruz.

Bence siz önce büyüyün ondan sonra evlenin. Düğün tarihinize bile anneniz karar veriyor.

Zaten çıkacaksınız ama düğün olmazsa seneye kadar çalışmam gerek, dayanamam siyen sizsiniz.

Öyle yok böyle yok allah sabır versin adama.

Daha önce hiç mi konuşmamıştınız hangi tarihte evleneceğinizi ? Benim anladığım sizin hiçbir planınız yokmuş ve görümceniz eylülde yapmaya karar verince size sadece temmuz ve kasım kalmış. Bizim daha nişanlanmadan önce düğün tarihimiz belliydi kendi kafamızda, herkese de söylemiştik o yüzden böyle bir durumla karşılaşmadık. Bana garip geldi.

ağustosta yapsınlar sizde ekimde yaparsınız illaki Eylülde mi yapmaları lazım

Vallahi biz iki kardeş 15 gün arayla evlendik. Üstelik araya birde kuzenimiz girdi. Düğünler kınalar farklı farklı şehirlerde oldu üstelik. Önce kardeşimin oldu. Akrabalar uzak şehirden geldiler. Kızın memleketinde apart ev tuttuk. İki gün kalındı yaptık düğünü falan ailem ağırlamaya devam etti evinde. Sonra kuzenin kına gecesi Marmara da oldu düğünü Akdeniz de hep beraber o düğünü de yaptık. ondan bir hafta sonra da benim düğün için tekrar bize döndüler üç düğünü 4 şehirde yapmış olduk canım ailem

Düğün yapacağımız yer küçük bir yer büyük şehir değil. Ben düğün istemediğimi de söyledim zaten nişanım düğün gibiydi.

madem öyle temmuz yaında yap bir nikah ilk takıları sen topla

emın ol erken düğünü yapıp altını toplamaktır onların derdi ,

Görümceniz 3 gün önce mi tarih aldı ? Eylül de erkek arkadaşınızla ayrılmıştınız , sonra yeniden barıştınız.

Sizin ilişkinizin akıbeti belli dahi değilken , geçen sene nişan yapan görümceniz ve ailesinin düğün tarihi alırken sizi düşünmesi beklenemezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…