- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Hayatımda ilk defa böyle bir şey duydum, tarihsiz salon tutmak da bir garip, zar atar gibi.Tarih almamışlar sadece düğün yeri tutmuşlar.
Çifte düğün de hiç fena fikir değil haniValla herkes tavsiyede bulunmuş zaten ama sizin çözümler içinize yatmıyor demekki... O zaman görümcenizle aynı gün evlenin djdjddjd düğün de istemiyormuşsunuz öğlen nikâhınız olur akşama görümcenizin düğününe gidersiniz bedavadan düğün keyfi
Kasımda oldu dizimize kadar kar yağdı ertesi gündüğünüm ağustosta oldu. düğün haftası ankarayi sel aldı resmenarkadaşım kasımda evlendi hava günlük güneşlikti.
havanın işi belli olmaz. şimdiden kasımda hava kötü olur diye düşünmeyin
Haziran ortasında sünnet yaptım oğlana, sünnet günü sabahtan şehri sel bastı resmen, üzüntüden helak oldum. Öğlen bir güneş açtı 2 saatte bütün şehir kupkuru oldu. Bazı şeyler kısmet işi, uzun vadeli plan yapılıyor ne çıkarsa bahtına diyorsunKasımda oldu dizimize kadar kar yağdı ertesi gün
Nasip de ne varsa o işte.Haziran ortasında sünnet yaptım oğlana, sünnet günü sabahtan şehri sel bastı resmen, üzüntüden helak oldum. Öğlen bir güneş açtı 2 saatte bütün şehir kupkuru oldu. Bazı şeyler kısmet işi, uzun vadeli plan yapılıyor ne çıkarsa bahtına diyorsun
şanslı olanlar kendini hemen belli ediyor zatenKasımda oldu dizimize kadar kar yağdı ertesi gün
Önce yapın, işleri biraz hızlandırın. Takıların çoğu size takılır onlar da bencillikleri ile avucunu yalarÖncelikle herkese mutlu günler
Arkadaşlar az önce bir diğer görümcemle konuşmamla aşırı mutsuz oldum. Bana bir akıl verin.
Benim 2 ay önce nişanım oldu. Nişanlımın kardeşi ise geçen yıl nişanlandı. Bu eylülde düğünleri olacak. Haliyle eylül ayını aldıkları için nişanlıma da ya 2 ay önce ya da 2 ay sonra yapın siz demiş. 2 ay öncesi için zaten hazır değiliz 2 ay sonrası için de yağmur vs olacak diye istemiyorum. Martta kar yağdı nişanımda o yüzden korkum oldu artık. Önceki konumda vardı bu. Şimdi diğer görümcem aradı düğün muhabbetini konuşurken siz bence seneye yapın dedi. Benim aile bu sene istiyor onlardan bağımsız olarak ben de zaten bu sene istiyorum. Onlar yüzünden ertelemek hiç istemiyorum. Biz hala tarih belirlemedik. Görümcem bizim akrabalar için zor olur 2 düğüne şehir dışından gelmek ve takı takmak diyor. Ben zaten takıdan vazgeçtim. Takılmazsa takılmasın. Nişanlım bu sene istiyor ama nasıl olacak hiç bilmiyoruz.
Siz ne yapardınız? Nasıl yapalım
Görümce neden bencil oluyor ki ?Önce yapın, işleri biraz hızlandırın. Takıların çoğu size takılır onlar da bencillikleri ile avucunu yalar
Şu durumda bencil olan konu sahibi yalnızÖnce yapın, işleri biraz hızlandırın. Takıların çoğu size takılır onlar da bencillikleri ile avucunu yalar
O zaman kasım istemiyorsa seneye bıraksın, gerçi seneye de istemiyordu. Anlatım tarzından sanki bencilce bir emri vaki yapılmış gibi sezdim. Sonuçta ömür boyu yüzyüze bakacaklar ortak bir karara varılabilmeli.Görümce neden bencil oluyor ki ?
Kadın geçen yıl nişanlanmış, hazırlıklarını yapmış, tarihi almış, salonu tutmuş.
Konu sahibinin hazırlığı da yok tarihi bile belirlenmemiş. Sırf takı için uyanıklık yapıp alel acele düğün yaparsa esas o zaman bencil kendisi olur ki nişanlısı da kardeşinin önüne geçmeyeceğini söylemiş zaten.
Olabilir. Düğün öncesi gergin oluyor insanlar. Gerçi ilk düşüncesi de eylül gibi düğün ise eğer hiç hazırlık yoksa zaten eylüle de yetişmez sanırım.Şu durumda bencil olan konu sahibi yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?