Görümcemin düşüncesizliği

Sizin gelinlerden yana bi derdiniz var bence anlamaya bile çalışmıyorsunuz 😂
Herkes mi gelınlerden yana sıkıntılı, bır kısı bile hak vermemis. Benim abim ya da erkek kardesım yok haliyle gorumce degılım gelınımız yok, haksızsın.

Ev gezmelerıne kalabalık ortama giriyorsunuz maske takmadıgınıza emınım kaynamaya cıktıgınızda misafir geldıgınde.
Maske sosyal mesafe dıye bas bas bagırıyorlar.
Kapalı alan ustelık.
Daha ne olsun, suna uymayan ıstedıgı baska kurala uysun sıfır
Az once kurallar mi soruldu canim? Marttan beri soylenen hatta reklamlarda cikan. Elf gozlerim mi yanlis goruyor 🤣😅

Az once kurallar mi soruldu canim? Marttan beri soylenen hatta reklamlarda cikan. Elf gozlerim mi yanlis goruyor 🤣😅
Konu sahıbı az once acık ve net onlarla kotu olmaktansa covıd olayım razıyım yazdı, biz bosuna yazıyoruz aslında.

Bende kimseyle görüşmüyorum. Ama eşim sağolsun ayıp olur ayıp olur diye yukarı birisi geldi mi çıkmak zorunda bırakıyor beni. Bu ayıp olurlar elimi kolumu bağlıyor. Ben çok anlatıyorum ama biz çok dikkat ediyoruz evden çıkmıyoruz zaten deyip yine bildiklerini yapıyorlar. Malesef en başta eşime anlatamıyorum. Bugün skkıldım diye dışarı çıktı, arkadaşının yanına gitti, söz geçiremiyorum malesef.
Tamamen Türk aile yapısından kaynaklanan sorun bu bizim ailelerimizde mantıklı olmak demek kötü olmak demek. Benim ailemde gitmiyorum gelmeyin diyorum ama vicdan azabı çektiriyorlar resmen her gün gelsenize gelsenize diye. Yakın olsa mecbur gidecektik şimdi yolu bahane ediyoruz sanırım tek çözüm bir an önce ev almanız, inşallah diyelim 😊

Bence kv ye kızın hastayken istemiyorum gelmesını grıp oluyor geliyor diye anlat. Görümcenede telefon aç zaten zamanında yapmışsın yıne yap ne olacak en fazla çocuğa bakıcı tutmak zorunda kalırsın akşamları kv de yemekleri de yememiş olursun. Görümce zaten heralde saf olmaz annesıne söyler yeter çocuğuna bakıyorsun diye ben gelemiyorum bakmıcaksın çocuğuna der. Çok mantıklı aranıza mesafe koymuş olursun

Tamamen Türk aile yapısından kaynaklanan sorun bu bizim ailelerimizde mantıklı olmak demek kötü olmak demek. Benim ailemde gitmiyorum gelmeyin diyorum ama vicdan azabı çektiriyorlar resmen her gün gelsenize gelsenize diye. Yakın olsa mecbur gidecektik şimdi yolu bahane ediyoruz sanırım tek çözüm bir an önce ev almanız, inşallah diyelim 😊
Okumadiniz herhalde kv gel demiyor kadin cocugunu kv ye birakiyor.
Onlar gelince almaya kalksam cocuk gelmez imkansiz diyor.
Nasil bu sonuca vardiniz?

Ev gezmelerıne kalabalık ortama giriyorsunuz maske takmadıgınıza emınım kaynamaya cıktıgınızda misafir geldıgınde.
Maske sosyal mesafe dıye bas bas bagırıyorlar.
Kapalı alan ustelık.
Daha ne olsun, suna uymayan ıstedıgı baska kurala uysun sıfır
Sizin ev gezmesi dediğiniz çocuğuma bakan kayınvalideme çıkmış olmam. Ben çıkmasamda çocuğum ben işteyken onlarla olacağı için süper taşıyıcı olarak bana getirir. Diğer misafirlere gelince çok gelip giden olmadı birkaç akraba geldi ama maske taktıklarım oldu ama ayıp olur dendiği için evet çıkardım. Herneyse haklısınız ne diyeyim. Bana burda saydırıyorsunuz ki evden iş dışında çıkmıyorum ve aşırı sıkılıyorum, inş herkes böyle dikkat ediyordur. Sizi de tebrik ederim. Ama keşke bu kadar saldırgan olmasanız mı? Gören de gezip tozan biriyim zanneder normal zamanda bile misafirliğe Çok fazla zaman ayıran biri değilim. Mecburiyetlerimi ve bunun beni rahatsız ettiğini de anlattım.

Siz herşeye bir cevap verirseniz , biz ne yapabiliriz.
Aman o kırılmasın aman çocuğum üzülmesin derseniz böyle devam edeceksiniz o zaman.
Çok basit, çocuğunuza gerekli uyarıları yapıp ev de kalmanız gerektiğini anlatacaksınız, evinizde oturacaksınız.
Yok yapamam diyorsanızda böyle devam edip dert etmeyeceksiniz, bizim sihirli değneğimiz yok malesef.

Çok özür dilerim ama altlı üstlü oturup kvye cocuk baktirip, kv ve kp kendi emir eri zanneden gelinlerden ve ogullardan nefret ettim. Ne zaman anneme gitsem çocuklar orada yemek vakti gelinle kardeşimde damlar hazır sofraya , ya bi rahat bırakın bi annemi babamı göreyim bi kere size değil de anneme babama hizmet edeyim. Annemin evine gitmekten imtina ediyorum artık. Salmayin cocuklarinizi babannesine benim cocuklarimin da anane sevkatine ihtiyaci var. Sizinkilerden firsat yok ama .

Bir de bu taraftan bakın derim konu sahibi ...

Okumadiniz herhalde kv gel demiyor kadin cocugunu kv ye birakiyor.
Onlar gelince almaya kalksam cocuk gelmez imkansiz diyor.
Nasil bu sonuca vardiniz?
Eşi ayıp olur diye zorluyormuş ya kadını, görümce her geldiğinde beraber olmak gelenek olmuş bir nevi ona istinaden yazdım, istemeyerek kv ye çıkıyor diye anladım ben.

Ya çok özür dilerim ama size çok hak veremedim, çünkü görümceniz size değil annesinin evine geliyor. Gelme diyemezsiniz ki ister hasta olsun ister olmasın. Çocuğunuzu evde tutmak nasıl imkansız anlamadım, sonuçta çocuk bu. Geleceklerinden haberi olmasın o zaman hani bilgi vermeyin çocuğa. Devlet okulları ve iş yerlerini kapatıyor yaa o kadar saçma ki. Bu hastalık asıl akraba ziyareti ve ev gezmeleriyle yayılıyor işte. Neyse. Tekrardan kusura bakmayın ama siz biraz fazla abartıyorsunuz durumu.
Şu üslupla yazın canımı yiyin. Teşekkür ederim

Evet okudum alt mesajımda esıme sırın gorunmek ıcın covıd olamam dedım sizde onu okuyun
Ben tamamini okumamisim ondan suan hak verdim konu sahibine .
Esle kavga, sonrasinda yasanacak seyler falan hic hos degil haklı . Bir koca kalbi kolay mi kazanilyor canım :kızgın:

Sizin ev gezmesi dediğiniz çocuğuma bakan kayınvalideme çıkmış olmam. Ben çıkmasamda çocuğum ben işteyken onlarla olacağı için süper taşıyıcı olarak bana getirir. Diğer misafirlere gelince çok gelip giden olmadı birkaç akraba geldi ama maske taktıklarım oldu ama ayıp olur dendiği için evet çıkardım. Herneyse haklısınız ne diyeyim. Bana burda saydırıyorsunuz ki evden iş dışında çıkmıyorum ve aşırı sıkılıyorum, inş herkes böyle dikkat ediyordur. Sizi de tebrik ederim. Ama keşke bu kadar saldırgan olmasanız mı? Gören de gezip tozan biriyim zanneder normal zamanda bile misafirliğe Çok fazla zaman ayıran biri değilim. Mecburiyetlerimi ve bunun beni rahatsız ettiğini de anlattım.
Bana upuzun yazmanıza gerek yok. Saldırgan falan da degılım en basından beri covıd olmayın dıye sızı dusunerek yazıyorum siz bana onlarla kotu olacagıma covıd olayım diyorsunuz, sıze covıd hastası gordunuz mu diyorum? Gormedım ama tahmin ediyorum saglıkciyim diyorsunuz, bende size tahmin etseniz covıd olmaya razıyım demezdınız bırakın kotu olun ınsanlar varken gitmeyin canınızdan onemlı degıl hıcbırı diyorum.
Siz yine kocam ayıp olur dıyıp misafir gelince oraya gitmemi sağlıyor diyorsunuz.
Diyalog halinde devam ediyoruz.
İsinize gelmeyince, gelin seviciler saldırganlar tarzı seyler yazmasanız sevinirim. Ne ben ne baskası sıze saldırmıyor burda. Sadece kimse sizinle hemfikir degıl mevzu bu.

Neden surekli milletten grip kaparim covid kaparim kafasındasınız? Süper tasiyici olup getirirmis. Yahu sizden bulasma riski az sanki. Kimse yogurdum eksi demiyor ya
Saglik sektorunun hangi koluna mensupsun arkadaşm soyle Allah askina aşırı merak ediyorum

Back
X