- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
eşim ve ben memuruz 2 ay önce arabamızı değiştirdik üstüne 20000 borçlandık bunuda biliyorlar.Yaptıkları cidden saçma,eşinizin kazancı iyi ve ondan beklemiş olabilirler mi?hoş öyle de olsa yaptıkları uyuzluğu açıklayamaz ama....
eşim hemen ödemeye geçmedi 1-2 dakika bekledik kimseden ses çıkmayınca oda dayanamadı.Görümceniz hesabı size kitlememiş..
Eşiniz kendi demiş hepsini çek diye..
Açıkgözmüş herkes sesleri çıkmamış..
Ben olsam ima ederdim rahatsız olduğumu tabi eşime değil görümceme....eşim ve ben memuruz 2 ay önce arabamızı değiştirdik üstüne 20000 borçlandık bunuda biliyorlar.
nasıl istenir.Bence isteyin geri. Çok sinir bozucu.
tek erkek eşim değildi görümcemin eşide vardı birde 19 yaşında oğlu hadi o öğrenci ondan beklenmez ama ya enişteEvet hesabi odetmek icin cagirmislar gibi olmus davet ediyorlarsa onlarin odemesi lazim.tabi bueda gorumce kvalide esinizde aranizda tek erkek olunca bunun o an avantajini kullanmislar erkek nasil olsa versin hesabi..bence esiniz dert etmiyorsa unutun gitsin.bir daha boyle bir durumda temkinli olun.
kredi kartından çektirdi önümüzdeki ayın ekstresine yansıyacak yani önümüzdeki ay durduk yere 480 tl lik bir masraf çıktıEsiniz niye odedi ki? Ben olsam odemem. Yani kalkip ayda 40 50 bin gelirim varsa lafini etmem ama yoksa 480 lira az para mi? Sonucta herkesin bir butcesi var o para belki ailenizin baska biseyine lazimdi...
Ben olsam geri isterim. O gun kimse davranmayinca mekana ayip olmasin diye verdim. Hadi simdi pamuk eller cebe derim.
Evet durum daha da garip gercekten en azindan enistenizle ortaklasa verilebilirdi..sizin maddi durumunuz onlardan iyimi?tek erkek eşim değildi görümcemin eşide vardı birde 19 yaşında oğlu hadi o öğrenci ondan beklenmez ama ya enişte
yüzüm asıldı çıkışta herkez kendi aracına bindi görümce hadi hayırlı geceler dedi ben cevap vermeden bindim arabayaBen olsam ima ederdim rahatsız olduğumu tabi eşime değil görümceme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?