görümcemin hesabı bize kitlemesi.

yok istemem zaten

biliyorum abla Allah daha kötülerini göstermesin
evet aslında gerçekten eden kendine ediyor da
bende eşim sülalesinden bu tarz şeyler gördüğümden dayanamıyorum

ama sen yazınca şunu düşündüm çok şükür biz öyle devasa maddi sıkıntılar yaşamadık
ama onların zaman zaman oldu
aslında başımın gözümün sadakası diyip geçmek gerek de.. işte

millet ne terbiyesiz yaaaa ,

ben olsam birdaha ömrü billah o kadının davetine katılmazdım , tabi kocamıda yollamazdım , zaten kocamda gitmezdi

onlara bişey diyemeyince ister istemez eşime patladım

ayy sinir oldum resmen
benim eşimde cömert eniştem yemeğe dışarı çıkarır
eşim koştur koştur hesabı öder
bende bir gün patladım
insanlar davet ettiyse parasınıda onlar ödeyecek diye
o gün bugündür ödemez çok şükür

İnşaAllah da yaşamayın..
Bak ne güzel bir annesin..
Dışardan gelen seslere kulaklarını tıkamaktan başka yapacak bişeyin yok..
Yoksa huzurun bozulur..
Çok da taviz vermemek gerekiyor elbette ki yoksa böyle tepene de çıkabiliyorlar..
O mesafeyi ayarlamak çok zor ama başarabilirsin..

Valla yaptıkları ayıp
Şİmdi empati kuruyorum ve cidden sinir küpü olup çatardım
Mümkünse onlarıda bir süre sinirim geçene kadar görmek istemezdim !!

teşekkürler ablacığım :)
yok zaten geçti o günler.. şimdi herkes bizden uzak

yine bir araya geldiğimizde temkinliyim tabi

Peki esiniz 480 tl icin nasil ha onlar ha biz diyor? Az bir para degil ki... yani kac para kazaniyorsunuz ki 480 tl yi boyle kucuk goruyor?
ya aslında küçük gördüğünden değil ama olan oldu gözüyle bakıyor. yoksa borç içindeyiz bu ayı ucu ucuna kapattık büyük kızın okul taksidi evin kredi bordu küçük kızın bakım parası şimdi birde araba borcuna girdik. 6000 civarı gelirimiz var. iki gün eşimle sohbet ederken bu ayı ucu ucuna kapattık en azından önümüzdeki ay artık doğalgaz olmaz biraz daha rahat ederiz diye konuştuk. şimdide bu çıktı önümüzdeki aya ödenecek

Bakın siz kesinlikle bir şey söylemeyin ancak eşinizin yerinde olsam kendi annesine durumu anlatırdım.Hem bizi yemeğe çağırıyorlar hem de hesap gelince kimseden ses çıkmayınca ben utanıp hesabı ödemek zorunda kaldım benim eşim işe girdiğinde böyle mi yaptık yemeğe davet edip hesabı ödedik başka zaman olsa neyse de bu yaptıklarına çok bozulduım desin borcum çok ayı ucu ucuna denkleştirdik diye belirtsin annesi de enayi olmadığınızı anlasın

çok haklısınız keşke hayatta tek sorun bu olsa. konu sahibinide anlıyorum çok haklı ama canını sıkmaya değmez onları tanımış oldun ve ona göre davranırsın. Bence geri istemek olmaz asilliğini bozma

Ben de anlıyorum..
Büyük bir rakam..
Kendileri evlatları için harcayabilecekleri yerde mecbur bırakılarak ödetilmiş..
Ama olan olmuş..
Üzülmek, sinir olmak insanı hasta eder.. Mutsuz eder..
Çirkin insanlar için hiç gereği yok..

salak muamelesi göremek oluyor sizin yaşadığınız. Gerçekten sinir bozucu, yani ben bile sinir oldum. Kaldı ki ben orda koyardım tavrımı ödenmeden önce ve ödetmezdim de.. Ayıpsa ayıp! onların yaptığı kadar değildir herhalde

çok enteresan ya, davet edilmişsiniz, hani alman usulü olsa bile garipsenecekken tutup da hesabı ödemeniz.
bence eşinizde hata, sonuçta ailesiniz, nasıl ödeyelim diye bile sorabilirdi. karşı tarafın beklediğinden yüksek bir hesap geldiyse siz de yardım ederdiniz zaten.

bizim çoook başımıza geldi bu tarz durumlar ama tutarlar tabi çok cüzi kalıyor bu rakamın yanında, ben ona bile kızıyorum, enayi yerine konuluyoruz diye. 480 tl bir akşam yemeği için çok uçuk bir fiyat değil mi, hem de eşin ailesi ile yemek yani.

Az para da değilmiş yani görümceniz neyse de eşi de mi orada yoktu nasıl göz yumdu eşinizin ödemesine görümcenizin eşi yani hiç mi rahatsız etmedi bu durum onu. Enteresan yani. Bence sizin konu açmanız hoş olmaz eşinizin annesiyle bu konuyu konuşması lazım ama olan olmuş sonuçta her zaman da olan bir şey değildir muhtemelen bundan sonra gardınızı alırsınız.

mudahele edecektin hayir hepsini degil bizim yedugimizi ceksin ve bir daha da enayu gibi buraya gelmiyelim diyecektin kalkacaktin 500liraya size verecek olsam kuzu keserim boyle mi davetiniz sizin diyecektin kalkacaktin olan olmuş ayni hataya dusme esini de iyi hasla asla yapmasin bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…