- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi willedwoman
görümcen de suçlu eşin de... madem onlar hesabı size ödetecek kadar uyanık, eşin de sadece sizin hesabınızı ödeyecek kadar akıllı davranmalıydı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok sinir bozucu.
Hem kendileri davet etmişler hem ses çıkarmamışlar. Haklısınız valla ben olsam ben de sinirlenirdim
ben bu konuda eşimin üztüne çok gittim o nedenle bende kendi ailemi çıkaracam dediğimde sırf çenemden kurtulmak için tamam sen bilirsin diyecektir. ama bende aynısını yapsam bu sefer birbirimize iddia edeceğiz diye önümüzdeki ay tepetaklak oluruzBence asıl suç esinde.Kimse silah dayayıp zorla odetmemisya kendi atlamış...Ötekilerinde canına minnet... Bi iki dakika bekledi eşim demissiniz,bir iki dakika değil biri hesabı ödeyene kadar bekleyecekti.
Eşinizden kartı isteyin,bu hafta kendi sulalenizi yemeğe cikaracaginizi belirtin.Ha onlar ha biz ne farkeder deyin.Bakalim tepkisi ne olacak.
yani çıkaramazŞöyle de bir durum oluşmuş oldu .
Bundan sonra senin yapacağın gerekli-gereksiz tüm harcamalara eşin gikini bile cikartamaz.
Ben böyle bir olaydan sonra cikarttirmazdim yani![]()
ben bu konuda eşimin üztüne çok gittim o nedenle bende kendi ailemi çıkaracam dediğimde sırf çenemden kurtulmak için tamam sen bilirsin diyecektir. ama bende aynısını yapsam bu sefer birbirimize iddia edeceğiz diye önümüzdeki ay tepetaklak oluruz![]()
Gorumcene sakayla karisik laf carpsana senin davetinde ama bizim davetimeze dondu bidahakine sizdeniz diye.yani çıkaramaz![]()
sorun sizdemi bilmemde anlamadığınız bişey var biz o yemeğe davet eden olarak değil davetli olarak katıldık.Bende mi sorun var? Bende ailemle yemege cikar hesabin hepsini odeyebilirim buna laf edecek kocama da uyuz olurdum. Kadina kiza pavyonda para harcamiyor ailesine odedigi yemek parasina karismak da benim haddim degil
yok canım görümce beni aradı eşimle telde hiç konuşmadılar yemekte görümcenin eşide vardıbelkide esiniz yigeninin atandigini duyunca hesaplar benden bu aksam falan demistir telefonda.
yada masadaki tek erkek esinizmiydi o sirada eger sebep bunlar degilse evet gorumceniz terbiyesizlik etmis
resmen terbiyesizlik etmisler ozaman yerinizde olsam birdahaki boyle bir etkinlikte biz gelmeyelim sonra hesap bize patliyo dersiniz nekadar ayip yayok canım görümce beni aradı eşimle telde hiç konuşmadılar yemekte görümcenin eşide vardı
Bende mi sorun var? Bende ailemle yemege cikar hesabin hepsini odeyebilirim buna laf edecek kocama da uyuz olurdum. Kadina kiza pavyonda para harcamiyor ailesine odedigi yemek parasina karismak da benim haddim degil