• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin hesabı bize kitlemesi.

aaa ne ayip vallahi pes.eee kv gorimce abilerinin parasi ya bilerek yapmislardir.esine kizma bence napsin oda sinir olmustur ama belli edememistir.buda sana ders olsun ki birdaha onlarla disarida yemek yeme.480 tl ne demek ya cok arsizlarmis.mesafe koyun ve intikaminizi en kisa zamanda alin..

Gerçekten çok sinir bozucu.

Hem kendileri davet etmişler hem ses çıkarmamışlar. Haklısınız valla ben olsam ben de sinirlenirdim

Bence asıl suç esinde.Kimse silah dayayıp zorla odetmemisya kendi atlamış...Ötekilerinde canına minnet... Bi iki dakika bekledi eşim demissiniz,bir iki dakika değil biri hesabı ödeyene kadar bekleyecekti.
Eşinizden kartı isteyin,bu hafta kendi sulalenizi yemeğe cikaracaginizi belirtin.Ha onlar ha biz ne farkeder deyin.Bakalim tepkisi ne olacak.

Bence asıl suç esinde.Kimse silah dayayıp zorla odetmemisya kendi atlamış...Ötekilerinde canına minnet... Bi iki dakika bekledi eşim demissiniz,bir iki dakika değil biri hesabı ödeyene kadar bekleyecekti.
Eşinizden kartı isteyin,bu hafta kendi sulalenizi yemeğe cikaracaginizi belirtin.Ha onlar ha biz ne farkeder deyin.Bakalim tepkisi ne olacak.
ben bu konuda eşimin üztüne çok gittim o nedenle bende kendi ailemi çıkaracam dediğimde sırf çenemden kurtulmak için tamam sen bilirsin diyecektir. ama bende aynısını yapsam bu sefer birbirimize iddia edeceğiz diye önümüzdeki ay tepetaklak oluruz :(

ben bu konuda eşimin üztüne çok gittim o nedenle bende kendi ailemi çıkaracam dediğimde sırf çenemden kurtulmak için tamam sen bilirsin diyecektir. ama bende aynısını yapsam bu sefer birbirimize iddia edeceğiz diye önümüzdeki ay tepetaklak oluruz :KK43:

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum ama.Butce ikinizin ortak bütçesi ama o sana sormadan "ne farkeder" diyebiliyor,şaka gibi.Ve tepetaklak olma ihtimalini düşünen,ona göre davranan sadece sensin maalesef :(

Daha önce yorum yaptım ama yine yapasım geldi. Çok sinir bozucu.

Eşiniz atlamamalıydı, kimseden ses çıkmayınca utandı belliki ama yine de beklemeliydi.
Bu bir davet, öylesine 'hadi yemeğe gidelim' denmemişki.

Hadi eşiniz ödedi. Enişte, görümce niye ses etmiyor, 'hop noluyor' demiyor.
Hesabı kitlemek için işte tam da.

Hepsi saçmalamış.
Eşinizin burnundan getirin ;)

Bende mi sorun var? Bende ailemle yemege cikar hesabin hepsini odeyebilirim buna laf edecek kocama da uyuz olurdum. Kadina kiza pavyonda para harcamiyor ailesine odedigi yemek parasina karismak da benim haddim degil

Hesabi kim istedi? Hani esiniz istediyse bi anda onunde bulmus ve kardesine yonlendirememistir dicem de oyle degilse bekleyebilirdi. Illaki birileri tarafindan hesap istenip odenecekti cok sikisirlarsa da mecbur yardim isteyeceklerdi.
Bu tarz parasal şeyleri önemsemeyen aileler var görümceniz de o kafadadır diyeceğim ama yine de onlarla alakalı bir kutlama için kendileri çağırdığından ayıp etmişler bu bir gerçek.
Mesela benim anne tarafim da cok verici insanlardir ellerinde varsa ki bazen pek yokken de olabiliyor karsilikli olarak, bu bi baski olusturuyor insanda oyle bir sey olabilir, ayip olur kaçar gibi olur havasi yaratabiliyor, bazen para mevzuları olunca çok sıkılırım ben de bu yüzden.
Geliriniz de onemli tabi, normalde odemenizin zor oldugu bir miktarsa eger davet edildiginiz yerde odemek daha bir yanlış.

Bende mi sorun var? Bende ailemle yemege cikar hesabin hepsini odeyebilirim buna laf edecek kocama da uyuz olurdum. Kadina kiza pavyonda para harcamiyor ailesine odedigi yemek parasina karismak da benim haddim degil
sorun sizdemi bilmemde anlamadığınız bişey var biz o yemeğe davet eden olarak değil davetli olarak katıldık.

belkide esiniz yigeninin atandigini duyunca hesaplar benden bu aksam falan demistir telefonda.
yada masadaki tek erkek esinizmiydi o sirada eger sebep bunlar degilse evet gorumceniz terbiyesizlik etmis

belkide esiniz yigeninin atandigini duyunca hesaplar benden bu aksam falan demistir telefonda.
yada masadaki tek erkek esinizmiydi o sirada eger sebep bunlar degilse evet gorumceniz terbiyesizlik etmis
yok canım görümce beni aradı eşimle telde hiç konuşmadılar yemekte görümcenin eşide vardı

Mesele insanın ailesi için bir şey ödemesi değil. İsterse yemeğe çıkarıp 1000 tl öder kişi ailesi için. Sorun bu değil.

Konu sahibi davet etmemiş. Onların davetine icabet etmiş.

görümcenin eşi de varmış aslında.
neyse benim diyeceğil çoğu insan burda laf sok falan demişler ,ama laf sokmanı anlayacak insanlar olsalardı inan zaten o hesabı ödetmezlerdi hadi ödedi ya biz vercektik falan diyip sonra ödemeleri gerekirdi.diyeceğim o ki hiç laf falan sokmayın olan olmuş şimdi laf sokarsanız ne olu r biliyormusunuz siz artık ailesiniz yıllar sonra siz bişey ısmarlayım yada bi ikramda falan bulunduğunuzda onlarda ne der biliyormusunuz aman bi yemeğiniz yedik başımıza kalktınız derler yada buna benzer.suçlu siz olursunuz.anlayacak insan zaten yapmaz.
görümcenizin eşinde suç kv de falan değil aa dayısı ödüyor diye yatmış üstüne .boşverrr

Back
X