Gorumcemin istekleri

basit insanların basit istekleri. çenesini tutup yememek ne kadar da zor değil mi? Ablası ama yapacak bir şey yok..Karışmanız eşinizi size karşı soğutur.

Altı ustu bi korse yahu
Yurt dısında yasasam abım benden ıstesın ısterdım bılhassa sorardım ıstedıgınız bırsey var mı dıye

Bu dusuncenızı bılse emın olun tenezzul edıp ıstemezdı zaten
Sızde durust olun ozaman korse almak bızım hesabımıza uymuyor hersene aynı sey var mı baska bı ıstegın deyın ...

Sizde bi liste hazirlayın .Tarhana salca sucuk,kuru biber patlican .Orda bulunmuyor dersiniz .Liste upuzun olsun .Gelince hazir olsun dersiniz .Birdaha birsey ısmarlamaz .

Senin görünceninpek maddiyatla alakası yok alışmış istemeye bizimde yurt dışında akrabalarımı var biz niye istemiyoruz.Artik Türkiye de olmayan bir sey de yok.Kimseyi sıkıntıya sokmaya gerek yok sen haklisin

Biz isteyemeyiz. Yapi meselesi :)
Ve bence biz istersek gorumce daha fazla isteyecektir.
Bence bir deneyin derim .Üstunüze yikip hersseyi aldiriyorsa size hicbirsey hazirlamaz .
Onca istekten sonra zaten size birseyler hazirlamadiysa şimdiye kadar hic hazırlayacağıni sanmam.
Birdaha istemeye yüzü olmaz .

Altı ustu bi korse yahu
Yurt dısında yasasam abım benden ıstesın ısterdım bılhassa sorardım ıstedıgınız bırsey var mı dıye
6-7 tane pardesu aldik zamaninda sirf farkli gorunmek istedigi icin. Yoksa turkiyede pardesuden bol ne var?
2 canta, cesitli mutfak ve bebek esyalari, bir telefon, 7-8 korse, takilar, cocuklara playstation, cesitli kiyafet, oyuncak, kilo kilo cikolata, kocasina parfum kiyafet laptop cesitli vitaminler, proteinler ve hatirlayamadiklarim da var tabii.
Bunu ilk mesaja niye yazmiyorum cunku ne kadar harcadigimiz hediyeler falan degil konu.
Abim de olsa annem de olsa acik acik hic cekinmeden siparis vermeler hosuma gitmez.
Zamaninda pardesu icin verirken de gicik oldum simdi korse icin de gicik oluyorum.
Onun disindaki seyleri yazmamam yapmadigimizdan degil konuyla alakasi olmadigindandi

Ozaman acık acık soyleyeceksınız
Turkıyede olmayan bırsey soyle burdan getırdıgımıze değsın de
Daha dogrusu eşin desin

Bence bir deneyin derim .Üstunüze yikip hersseyi aldiriyorsa size hicbirsey hazirlamaz .
Onca istekten sonra zaten size birseyler hazirlamadiysa şimdiye kadar hic hazırlayacağıni sanmam.
Birdaha istemeye yüzü olmaz .
Yok kendisi de hediyeler veriyor kendince. Gorumcem cimri degil emrivaki istekleri olan biri.
Beni hediye almak icin bir yere goturur benim begendigimi almaz. Madem beni goturme direk hediyeyi al getir

Bana normal gibi geldi benden kuzenim dahi istiyor birsey ve cok olmadikca sorun etmiyorum zaten her gidisinizde bir
hediye almalisiniz bence sizde aramak zorunda kalmiyorsunuz böylece..
Ister sagligi icin olsun ister görsellik mutlu oluyormu oluyor :) sizinde ailenizde böyle cömert davraniyorsa ve maddi sknti
cekmiyorsaniz sorun olmamali .

Abisi yani istese ne olur. Kardeşler arasında olmaz lafi böyle şeylerin. Sizden istese sizin kazandiginizla istese tamam derim ama abisinden istediğine karisamazsiniz. Onlar kaç sene beraber buyumusler lafi mi olur yani. Benim eşim kardeşimin benden istediği bir şeye karışsa bende epki gosterirdim

bir iki tamam da devalı istenmez ama 130 lirada az degil karsı tarafın butcesi musaitmi nasıl dusunmek lazım bunları kardes dediginiz kardesini dusunur yani abi abla alacak illa diye birseyde yok herkesin butcesi ayrı bide surekli korse korse gercekten sinir edici yani tr de var zaten

Elbette hediye alıp vermek çok güzel birşey,fakat hediye istemenin de bir adabı var daha doğrusu sipariş vermenin diyelim. 2-3 kez olsa hadi tamam hiç sorun değil dersin ama konu sahibi 7-8 adet korseden bahsediyor yahu herşeyi geçtim yemin ederim kardeşim olsaydı ve benden 7-8 defa korse isteseydi sağlığından endişe ederdim çünkü korse çok da sağlıklı birşey değil.

Sismaniye Alah iyiliginizi versin ne hos anlatmissiniz. Nasil korseye doyurucam dediginizi okuyunca yerlere yattim gulmekten:)
İsin geyigi bir yana surekli siparis vermesielbette ki hos degil. Ama elbette siz ufak tefek seylere ses etmiyorsunuzdur.

Kullanmiyor ki. Benim tahminim sadece bu sonradan 2 tane daha istedigini kullanmis ve eskitmis.
Digerleri oyle surunuyordu yerlerde kvmin evinde falan.
Digerleri zayif gostermek degil bel destegi icindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…