- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
selam kizlar
Biz yurtdisinda yasiyoruz, gorumcem turkiyede. Turkiyeye her tatile gittigimizde korse ister bizden farkli farkli beli agriyormus(?) neyse 3 yil once bi korse almistik ertesi sene baska istedi onu aldik. Gecen sene yine istedi yine baska aldik. 3 yil once aldigimiz korsenin bel agrisiyla falan alakasi yok bildigin gobegi duz gostermek icin digerleri medikal seylerdi. Neyse bu 3 yil once aldigimizdan 2 tane daha istiyormus, eskimis.
Diger istedigi medikal olanlari kullandigini bile dusunmuyorum. Esim de foto atmis Watsaptan internetten korseleri siparis icin.
Tanesi 130 lira korselerin. Yani simdiye kadar bir sey demedim ama bunalim geldi resmen her sene her sene.
Maddi durumlari da iyi. Turkiyede de artik buna benzer bir cok urun internette mevcut ama esim asla geri cevirmez.
Diyorum kendi kazaniyor kardesine hediye alabilir tabii ama surekli korse korse siparis ustune olunca resmen sinirleniyorum.
Esime sinirimi yansitmamaya calisiyorum cunku hemen ters anliyor.
Napicam nasil korseye doyurucam bu gorumceyi?
ekleme yapayim yanlis anlasiliyor. Tek istedigi korse degil. Surekli siparis uzeri hediyeler aldirir kendine cocuklarina kocasina, ama benim en cok gicik oldugum korse oldugundan(simdiye 7-8 korse aldik) onun uzerinde durdum
Bu dusuncenızı bılse emın olun tenezzul edıp ıstemezdı zatenBir ilac olur, gercekten turkiyede bulunmayan bir sey olur maddi durumu olmaz bu durumlarda istemesine asla bozulmam.
Gelirken ne getirelim diye sordugumuzda yazdigi isteklerine de takmadim.
Ama korse mevzusu tekrarlandigi icin ustune 2 korse siparis edince bunaldim ona istinaden konu actim!
Eliacik anlayisli yengeler ya da talepkar gorumceler cokmus neyse ki hatami anladim.
Hemen siparisi gecicem simdi .paketin icine de kredi kartimi koyayim aklina geldikce direk internetten siparis etsin kendisi bize anlatmakla yorulmasin
Biz isteyemeyiz. Yapi meselesi :)Sizde bi liste hazirlayın .Tarhana salca sucuk,kuru biber patlican .Orda bulunmuyor dersiniz .Liste upuzun olsun .Gelince hazir olsun dersiniz .Birdaha birsey ısmarlamaz .
Bence bir deneyin derim .Üstunüze yikip hersseyi aldiriyorsa size hicbirsey hazirlamaz .Biz isteyemeyiz. Yapi meselesi :)
Ve bence biz istersek gorumce daha fazla isteyecektir.
6-7 tane pardesu aldik zamaninda sirf farkli gorunmek istedigi icin. Yoksa turkiyede pardesuden bol ne var?Altı ustu bi korse yahu
Yurt dısında yasasam abım benden ıstesın ısterdım bılhassa sorardım ıstedıgınız bırsey var mı dıye
Iyi tamam
Derdim bu.
Getirecegimiz cikolata markasina kadar yazip mesaj atar. Bu konular harici gorumcemle bi derdim yok ama istekler konusunda bu rahatligi beni hem sasirtiyor hem uyuz ediyor. Belki de ben abimden bir albeni cilolatasi bile isteyemeyecek durumda oldugum icin kiskaniyorum.
Ozaman acık acık soyleyeceksınız6-7 tane pardesu aldik zamaninda sirf farkli gorunmek istedigi icin. Yoksa turkiyede pardesuden bol ne var?
2 canta, cesitli mutfak ve bebek esyalari, bir telefon, 7-8 korse, takilar, cocuklara playstation, cesitli kiyafet, oyuncak, kilo kilo cikolata, kocasina parfum kiyafet laptop cesitli vitaminler, proteinler ve hatirlayamadiklarim da var tabii.
Bunu ilk mesaja niye yazmiyorum cunku ne kadar harcadigimiz hediyeler falan degil konu.
Abim de olsa annem de olsa acik acik hic cekinmeden siparis vermeler hosuma gitmez.
Zamaninda pardesu icin verirken de gicik oldum simdi korse icin de gicik oluyorum.
Onun disindaki seyleri yazmamam yapmadigimizdan degil konuyla alakasi olmadigindandi
Yok kendisi de hediyeler veriyor kendince. Gorumcem cimri degil emrivaki istekleri olan biri.Bence bir deneyin derim .Üstunüze yikip hersseyi aldiriyorsa size hicbirsey hazirlamaz .
Onca istekten sonra zaten size birseyler hazirlamadiysa şimdiye kadar hic hazırlayacağıni sanmam.
Birdaha istemeye yüzü olmaz .
Kullanmiyor ki. Benim tahminim sadece bu sonradan 2 tane daha istedigini kullanmis ve eskitmis.Elbette hediye alıp vermek çok güzel birşey,fakat hediye istemenin de bir adabı var daha doğrusu sipariş vermenin diyelim. 2-3 kez olsa hadi tamam hiç sorun değil dersin ama konu sahibi 7-8 adet korseden bahsediyoryahu herşeyi geçtim yemin ederim kardeşim olsaydı ve benden 7-8 defa korse isteseydi sağlığından endişe ederdim çünkü korse çok da sağlıklı birşey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?