Cidden hep ayni sey olunca gina geldi ama.SismaniyeAlah iyiliginizi versin ne hos anlatmissiniz. Nasil korseye doyurucam dediginizi okuyunca yerlere yattim gulmekten:)
İsin geyigi bir yana surekli siparis vermesielbette ki hos degil. Ama elbette siz ufak tefek seylere ses etmiyorsunuzdur.
Surekli siparis veren insan parasini da teklif etmeli diye dusunuyorum. Ben de arada giderdim yurt disina surekli siparis veren kuzenim parasini verirdi mutlaka. Bir degil iki degil cunku rutine bagladiysa eger incelik olsun diye insan parayi teklif eder.Cidden hep ayni sey olunca gina geldi ama.
Emin olun su konuya yazan hic kimse gorumcesine benim kadar cok hediye almamistir
Pardesuye de gicik oluyordum sukur trdeki pardesuleri tercih etmeye basladi da kurtulduk.
Ayni sekilde bu korseleri arastir et sadece almakla da bitmiyor.Yurtdisinda yasiyorum ben de. Valla kimsenin istedigini alip gelmiyorum, millet de alisti, artik istemiyorlar bile. Alistirmayin. Cunku oyle beklentili insanlar var ki, adi yurtdisindan gelmis olsun diye cop isteyecekler neredeyse. Kimisi de bedavadan esya sahibi olmaya bakar, oyle uyaniklar da var, "sen al getir, ben parasini veririm". Yok oyle kardesim, once parasini vereceksin.
Hangi devirdeyiz? Eskiden olsa tamam da, artik Turkiye'de her sey var, hele ki Istanbul'da. Birisi internetten bir sey ismarlayip benim evime gondermisti, Turkiye'de subesi olmayan bir yer icin. Ben sadece evime gelen mali bavula koyup kisiye goturmustum. Bana hic bir zahmeti olmadi, karsi taraf da yurtdisi kargo ucretinden yirtmisti. Bak boyle istege can kurban. Ama benden istenenler sunlar: otomatik tansiyon olcme aleti, bebek yurutec/ziplatan bir sey, banyo suyu olcmek icin su termometresi, profesyonel kamera, ayakkabi, akilli telefon, akilli telefon kilifi, sarj aleti,... Yok devenin nali. Kardesim bunlarin hangisi Turkiye'de yok? Sacma sapan istekler. Bir de "git arastir, bana markalarla, ozelliklerle, fiyatlarla gel, ben begendigimi sana aldirayim, sen gelince parasini vereyim" diyen uyaniklar da var... Onlarin malinin arastirmasini da ben yapacakmisim, o begendigini secip aldiracakmis hasbam. Iy sinir oluyorum ya. Ben de dolmusum. "Bende de para yok, burada da o yok, bavulda yer yok" falan filan herkesi atlattim su zamana kadar. Artik da direkt online alisveris sitesi verip oradan evlerine kargolatabileceklerini soyluyorum, bir daha rahatsiz eden olmuyor. Benim de kafam rahat artik. Insanlar benden bir sey isteyemeyeceklerini sonunda anladilar.
Yurtdisinda yasiyorum ben de. Valla kimsenin istedigini alip gelmiyorum, millet de alisti, artik istemiyorlar bile. Alistirmayin. Cunku oyle beklentili insanlar var ki, adi yurtdisindan gelmis olsun diye cop isteyecekler neredeyse. Kimisi de bedavadan esya sahibi olmaya bakar, oyle uyaniklar da var, "sen al getir, ben parasini veririm". Yok oyle kardesim, once parasini vereceksin.
Hangi devirdeyiz? Eskiden olsa tamam da, artik Turkiye'de her sey var, hele ki Istanbul'da. Birisi internetten bir sey ismarlayip benim evime gondermisti, Turkiye'de subesi olmayan bir yer icin. Ben sadece evime gelen mali bavula koyup kisiye goturmustum. Bana hic bir zahmeti olmadi, karsi taraf da yurtdisi kargo ucretinden yirtmisti. Bak boyle istege can kurban. Ama benden istenenler sunlar: otomatik tansiyon olcme aleti, bebek yurutec/ziplatan bir sey, banyo suyu olcmek icin su termometresi, profesyonel kamera, ayakkabi, akilli telefon, akilli telefon kilifi, sarj aleti,... Yok devenin nali. Kardesim bunlarin hangisi Turkiye'de yok? Sacma sapan istekler. Bir de "git arastir, bana markalarla, ozelliklerle, fiyatlarla gel, ben begendigimi sana aldirayim, sen gelince parasini vereyim" diyen uyaniklar da var... Onlarin malinin arastirmasini da ben yapacakmisim, o begendigini secip aldiracakmis hasbam. Iy sinir oluyorum ya. Ben de dolmusum. "Bende de para yok, burada da o yok, bavulda yer yok" falan filan herkesi atlattim su zamana kadar. Artik da direkt online alisveris sitesi verip oradan evlerine kargolatabileceklerini soyluyorum, bir daha rahatsiz eden olmuyor. Benim de kafam rahat artik. Insanlar benden bir sey isteyemeyeceklerini sonunda anladilar.
Ben,seni haklı buldum,kardeşim kadar yakın arkadaşıma bir tek fotoğraf makinası sipariş verdim yıllar önce,gelir gelmez parasını verdim.Orada para kolay mı kazanılıyor,görümcenin yan bakışına tahammül edemeyenler bunu hoş karşılıyor.Kaç gündür suzinin konusunda gıcık olduk.Bunun ne farkı var o konudan.Yengeme yurtdışından şemsiye getirmişti abisi.Benimkinin tıpatıp aynısıydı.Bozulmuştu hatta canım yengem..Ayni sekilde bu korseleri arastir et sadece almakla da bitmiyor.
Davulun sesi uzaktan hos geliyor. Al ne var diyenler dunyada sadece gorumcem yok. Her yakin akrabam onun gibi yapsa kucuk bi nakliye sirketi kurmak lazim :)
480 degil de 260 lira oldugundandirBen,seni haklı buldum,kardeşim kadar yakın arkadaşıma bir tek fotoğraf makinası sipariş verdim yıllar önce,gelir gelmez parasını verdim.Orada para kolay mı kazanılıyor,görümcenin yan bakışına tahammül edemeyenler bunu hoş karşılıyor.Kaç gündür suzinin konusunda gıcık olduk.Bunun ne farkı var o konudan.Yengeme yurtdışından şemsiye getirmişti abisi.Benimkinin tıpatıp aynısıydı.Bozulmuştu hatta canım yengem..
Burda ne yokki...
Aynen oyle. Bir de para basiyoruz gibi davranan da cok. "Sen al, ben oderim". Hani nasil olsa sende sirrak diye her seyin parasi bulunur, bulunmalidir. Yurtdisinda yasiyorsun cunku. :)Birde sanki teknolojik aletler yurtdisinda bedava dagitiliyor gibi davraniyorlar.
Esimle 10 gunlugune yurtdisina gittik. Dondugumuzde esimin kardesine parfum aldik hediye. Yuzu dustu. Akilli telefon beklemis aliriz diye. Zaten euro almis basini gitmis turk parasina cevirsen turkiyede satis fiyatinin 100 200 asagisi oluyor sadece. Kaldiki ne esim ne ben kendimize bile almadik.
Insanlar cok ilginc gercekten.
İsterse 50tl olsun,ben emrivakiyi sevmem,kimseye de yapmam.Hediye gönülden kopandır.Haftasonu turistik bir bölgeye geziye gideceğim, kardeşlerime birer parça hediye de alacağım.Ama ne onlar bana emrivaki yapar,ne de onlar gitse ben yaparım.Şemsiye olayı evet ya480 degil de 260 lira oldugundandir
Keske kargoyla 300 diyeydim belki daha anlayisli yorumlar alirdim
Semsiye de komikmis ama
İsterse 50tl olsun,ben emrivakiyi sevmem,kimseye de yapmam.Hediye gönülden kopandır.Haftasonu turistik bir bölgeye geziye gideceğim, kardeşlerime birer parça hediye de alacağım.Ama ne onlar bana emrivaki yapar,ne de onlar gitse ben yaparım.Şemsiye olayı evet yaYengeciğim sevinerek gösteriyordu,abim bana getirmiş diye,bende o sırada çarşıya çıkmaya hazırlanmıştım.Elimde çantam şemsiyem,yengem anlatırken,sustu bakakaldı,ben dikkat etmemişim bile.Bozulmuştu canım benim...
Turkiyede varmis da yurtdisindaki daha kaliteliymis...Ahaha ben de şu korseleri merak ettim, kadın giyimin alası var Türkiye de, hani medikal olanlar belki zor bulunuyordur gerçekten de , o korseleri hiç sanmıyorum. Küçük şehirde yaşıyorsa bile internetten bulur kesin.
Tabiiki bulur.Kardeşimin eşi amerikadan saat,çinden telefon getirtti kardeşime...Ahaha ben de şu korseleri merak ettim, kadın giyimin alası var Türkiye de, hani medikal olanlar belki zor bulunuyordur gerçekten de , o korseleri hiç sanmıyorum. Küçük şehirde yaşıyorsa bile internetten bulur kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?