Görümcemin kafamda oluşturduğu şüphe sonucu bende oluşan takıntı. Ay lütfen yardım edin.

Komşunun çocuğu bize geldiğinde tuvaleti pis bırakmıştı yaşı da küçük değil .Tüm gün elini yıkadı mi nereye dokundu diye diye heryeri temizlemistim o aklıma geldi. Sonuc olarak komşuyla oturmayı bıraktım . Gorumceniz de titizmis titiz olmasa da normal bence ,görmüş benim gibi tuvaleti temizlemeyen eliniyikadi mi diye düşünmüş olabilir . Anneniz temiz olabilir biliyordur da yalnz yasamadigina göre babanızdan dolayı yemiyor gibi geldi baba. Gördüyse de yapacak bişey yok . Hep aynı şeyi yazmışsınız yememesi sorun değil gördü mü diyorsunuz gorduysede yapacaginiz bişey yok aranizda konuşulacak konu da degil. Canım sıkılmasın diyorsanız çağırmayın olsun bitsin. Babanız da normal değil

Gorurse görsün, yemezse de yemesin. İnsanlık halı ..yaşlılar özellikle de babalar tuvalet konusunda temiz olamayabiliyorlar malesef...ne desek boş
Gorumcenize takilmayin hiç , ye de demeyin. Bırakın yemesin. Ama siz de ona gittiğinizde yemeyin. Ben olsam hiç takilmam umrumda olmazdi ama bende onda yemezdim

Ama benim evimde yiyor. Haliyle ben de onda yiyorum. Annem de yemiyor. Doğrusu annemin onda yememesi olur diye düşünüyorum. Ben yemezsem, haksız duruma düşeceğim. Çünkü benim evimde çok rahat yer içer. Acaba çekiniyor mu annemlerde diyorum bazen, bilemiyorum.

Senin görümce annende yemiyormuş benimki bende yemiyor çoğu şeyi beğenmez hoşuna gitmez çayı beğenmez içmez bırakır salata yaparım mesela atıyorum domatesi çok olmuş der yemez tatlı yaparım yemez beğenmez et yemez kahveye takar mehmet efendi hariç içmezmiş mehmet efendi yaparım onada ay bu başka kahvemi der ben ilk evlendiğimden beri bok yesin kafasında olduğum için önemsemedim. Keyfi bilir neden yemiyorsun diyip onu yücetemem. Yemezse tekrardan annenizde sakın mudahele etmeyin önemsemeyin. Sen bilirsin diyip kapayın konuyu.

Siz görümcenizde yiyor musunuz peki merak ettim ? Bayağı sorunluymuş sizinki de gerçekten.

Görümceniz annenize niye gidiyor ki oturmaya vs? Yani çok alakasız geldi bana?

O zaman onemsemeyin yemezse yemesin anneniz de onda yemesin bitti gitti hiç takmayın

Siz görümcenizde yiyor musunuz peki merak ettim ? Bayağı sorunluymuş sizinki de gerçekten.
Aa yemediğimde çok bozuluyor. Neden yemedin beğenmedinmi diyor hemen. Hamburger alırız soğuk der. Pasta alırız taze değilmiş der. Beğenmez yani. Abisi kocası laf eder ama beğenmez. Baklava alırız güllüoğlundan tereyağ kokuyor der birini yer birini yemez. Geçen kahvaltı yaptık mantarlı omlet güzel oluyor dedi aldım al yap kendi omletini nasıl seviyorsan dedim. Mesela saçma ama kapalı çikolata yiyor ya taze değilmiş diyor. Ya da işte aaa çok tazeymiş diyor. Her çikolata yemiyor her sodayı içmiyor. Bana kasıtlı olmadığı için kişisel yapmadığı sürece münakaşaya girmedim. Arada takılırım kınayamıyorumda seni kızım var diye. Annesinede aynı. Mesela irmik seviyor ama kimseden yemez kendide yapmıyor bu seferse seninki beğenmem anne diyor. Takılmam yani yemiş yememiş. Bende yerim gidince beğendiysem sevdiğim birşeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…