Görümcemin kocası

İnsanları diğer odada tek başlarına otursunlar diye mi çağırıyorlar? Bebeğin yanına girilmeyecekse tek başlarına mı oturacak insanlar? Hem çağır, hem azarla sonrasında iftira at, engelle... Oh ne ala memleket...

Bana öyle geliyorki görümce değil de kocası rahatsız. Yalancı olduğu kadar baskıcı bir tip, belkide adam planlamış ve karısını kendi istediği gibi konuşturmuş olabilir. Aile içerisinde neler yaşandığını bilemezsiniz. K.k da ne sayko tipler okuduk. Bu adam da öyle gibi.

En azindan eşiniz size inanmış bu güzel bişey. Onlar sizden gelip özür dilemedigi sürece bence barismayin ergen gibi engellemek nedir ne kadar ilginç insanlar var hayatta

Bu sabah bir haber okudum.
Bir tır şoförü kaza yapanlara yardım için yanlarına gidiyor. Kaza yapanlar tır şoförünü bacağından vuruyor
Memlekette manyak çok olunca sebebi bilinmeyen ilginç olaylar da bol

Görümceniz ve ayak takımı kaç yaşında 18 mi engellemek nedir ya ister istemez bir araya geleceksiniz

yol geçen hanı değil tabiki ama karantinaya mı alındı anne çocuk.abartmayın hepimiz çocuk doğurduk.hem lohusa kadına ,bebeğe 1 kişi bakacak mutlaka görümce de gelini çağırmış zaten.
kadın büyütmemiş ki .adam girme demiş o da girmem demiş.
ertesi günde yine gidelim denmiş kadında ben gitmem deyip olayı anlatınca hem görümce hem enişte kadını yalancı yerine koyup üstüne sosyal medyadan engellemiş.

İlk gidişinizde enıstenın tarafı varsa eger , bu sekılde sıze ıadeyı zıyaret yapmış. Ama sızı sılmelerı fılan cok saçma gereksız

grip hasta falan mıydınız ki?
3 kişimiymişsiniz diğer kişiler ne diyor bu duruma
aşısı yoksa dışarıdan gelen kişi ilkten biraz vücud ısısı normale dönmeden (yani dışarının soğunu atmadan) çocuk ile temasını doğru bulmuyorum
grip ya da hapşırma varsa da

buarada görümcede kocasını onayladığına göre bence geçimsiz onlar
kurtulmuşsunuz

Hahahah ergenler yahu çok komik duruma düşmüşler siz dediğinizin arkasinda durun, akrabalar zaten görüncenin evine gidince o adamin manyak tavirlarindan anlayacaklar. Görümceye de yazık ya manyak bir koca, misafiri kovuyor falan. Kendisi de korkudan onaylıyo. Hepsine birden hem acidim hem de oh olsun dedim. Sizin için de güzel olmuş görümceden kurtuldunuz

Bebegi Öptüm Kokladim, kucağıma aldım sevdim demiyor ki, odasına girdim sadece diyor. Odaya girmeyle mikrop kapılıyorsa, insan nesli bu kadar devam etmezdi sanırım

tamam girmemesini istemesi normal olabilir ama sonradan inkarın hiçbir izahı yok bana göre

Sanki bu işin altında başka birşey var.
Yani yeni baba olmuş adam ile lohusa anne niye sana küsmek için böyle yalandan bir tuzak kursun.
Mantık nerede ? Konunun öncesi ya da sonrası var mı ?

Bebegi Öptüm Kokladim, kucağıma aldım sevdim demiyor ki, odasına girdim sadece diyor. Odaya girmeyle mikrop kapılıyorsa, insan nesli bu kadar devam etmezdi sanırım
Tabıkı kendılerı aramış olabılır .Ben insan neslı devam etmez demiorum sadece adam titiz olabılır.Kımsenın gırmemesınıde ısteyebılır.Sen gel yanımda kal bana yardımcı ol deyıp cagırıpta boyle bısey yaptılarsa ayıp etmısler.

Biraz buldumcuk delisi olmuş evet. 3 yaşında benimde oğlum var.. Adam şey diyodu hep görümcem hamileyken “Benim çocuğuma başka bi çocuk zarar verirse vurursa ben o çocuğu döverim” .. Ben de alınıyordum açıkçası.. Laf sokar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…