Ben 2. Gittiğimde 3 kişiydik görümcemde engellemedi eşini dediklerine itiraz etmedi yaniSıkma canını, memlekette manyak mı yok?
Sen mutfakda iken adam hala söyleniyormus. Duyan olmamış, mı ?
Amaçlarının hayatlarından çıkarmak için bahane bulmak olduğunu onu da bana yalancı muamelesi yaparak gerçekleşmeye çalıştırdıklarını düşünüyorum bende bilmiyorumne tuhaflarmis aman uzak durun ikisinden de.amaclari neymis ki boyle sacmalamislar
Bende öyle düşünüyorum bahanem olduNe güzel görümceden kurtulmuşsunuz sıfır zahmetle
Ben engellediklerini görünce kahkahalara boğuldum resmen ergen gibi Allahım sen beni ne güzel kurtardın dedimEngellemek nedir?
Çok tuhaf hareketler,ergen gibi.
Ben doğum yaptığımda eşim kimseyi kırmadı bende .. Eşim kimse kimseyle kötü olmasın istiyor.. ama ben onun gibi olamam.. asla gitmem asla..Terbiyesizler. Biz dogum yapsak esimizde bizden haric herkesi savunur eve toplar. Anasını danasını bacısını.
Bir daha gitme bencede. Esin de ne diye üzülüyor. Adam resmen kovmaktan beter etmis ben olsam bende görüşmem sanki kostur kostur sen gittin . Kendisi çağırmış.
Sessiz kalın,iletişime geçmeyin.Ben engellediklerini görünce kahkahalara boğuldum resmen ergen gibi Allahım sen beni ne güzel kurtardın dedim
Sessizim valla hiç konuşmuyorum kimseye de bişe demedim ama onlar herkesi arayıp söylemişlerSessiz kalın,iletişime geçmeyin.
Yakında anlarsınız dertleri neymiş?
Olanlarla ilgili yorum da yapmayın kimseye.
Kv'niz sabredemez, ortaya bir laf atar yakında.
Akrabalar da dedikodu peşinde...Bugünde bütün akrabaları arayıp benim onlara iftira attığımı söylemişler
Beni aradı çoğu
Saçma ama insan ister istemez takıyor kafayaSaçma mevzular. Boşverin
Aynen öyle birisi tartışınca hoşlarına falan gidiyorAkrabalar da dedikodu peşinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?