Görümcemin kocası

sorunlu bir çift demek ki. uzak kalmak iyi bence.

Odaya kimsenin girmesini istememek ayrı odadan birini kovmak ayrı bir adap gerektirir diye düşünüyorum

Sanki bu işin altında başka birşey var.
Yani yeni baba olmuş adam ile lohusa anne niye sana küsmek için böyle yalandan bir tuzak kursun.
Mantık nerede ? Konunun öncesi ya da sonrası var mı ?
Konunun pek bi öncesi yok.. Beni görümcem çağırdı ısrar edince gittim.. Bendeçok kalabalığı sevmiyorum.. Hele de lohusanın yanındaki kalabalığı hiç sevmiyorum

İlk gidişinizde enıstenın tarafı varsa eger , bu sekılde sıze ıadeyı zıyaret yapmış. Ama sızı sılmelerı fılan cok saçma gereksız
Evet ilk gittiğimde erkek tarafı vardı ve bebeğin odasında 5-10 kişi vardı ama ben girmedim ve mutfkta oturdum dahil olmadım

Neden boyle yapsınlar ki. Siz zaten oraya ısrar sonucu gıtmıssınız. Hem ısrar edip hem de neden sizi kovsunlar.Olayda bir kopukluk var
Görümcem ısrar etti adam kovdu görümceyle aralarında ne olduğunu bilmiyorum açıkçası belkide beni çağırdığından haberi yoktu inanın bilmiyorum

Hayır grip falan değildim eşim hastaydı o hiç gelmedi bile.çocuğa dokunmadım kucaklamadım bile en fazla 1 metre yaklaşmışımdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…