Görümcemin kocası

Evet görümcem bekarlen problemlerimiz çok oldu ama eşiyle olmAmıştı sadece soğuk davranıyordu hep

Aynen öyle benim gönlüm rahat Allah var yukarda başkasına gerek yok

Hastamı bu insanlar.Böyle her olayda kocasını tutan kadınlar yok mu çok tehlikeliler bence

bi kere evine gittim ev aşırı kalabalıktı..
Aslında bu kadar kalabalık olmasak iyi olur dedim..
Bence bu sözünüzden dolayı size böyle bişey yaptılar.
Doğum yapmış 1 kere gitmişsiniz. Bide sizi çağırdığı halde neden kendini topla sonra geleyim dediniz ki? Yani aranız bozuktu o yüzden mi gitmek istemediniz?

bebeğin aşısız olması savunmasız olduğu anlamına gelmez. Anne sütü alan bebek zaten bağışıklık sisteminin gelişmesi sayesinde korunur.
bildiğim kadarıyla aşılar 2 yaşına kadar devam ediyor (yanılıyor olabilirim). hiç çıkarmayacak mı bu adam çocuğu evden?
bulduncuklara çatmışsınız ama kurtulmuşsunuz.

Hem terbiyesizlik yap hemde engelle oh ne âlâ.. iyi kurtarmissin konu sahibi hayatından çıkmaları isabet olmuş..

Gercekten yeni doğan bebeğin yanına girilmez.Mikrop kapabılır.Bağısıklıgı yok.Biz be olucak sankı dıoruz ama öyle bişey yok.Adam heycanlanmıs olabılır .Bizim düşünüp girmememız gerekıo.Bunda bişey yokki .Olayı bu kadar buyutmeyın.

Kadın logarlar da, lahamlar da yaşıyor tabi, sizde haklısınız bebek hemencik mikrop kapabilir. Benim düşüncem bebegi cam Fanusa koymalarından yana.. Cidden Şaka Gibisiniz, Konu Sahibi Tepkisiz Kalmış,Ben Olsam O Enisteyi bana mikrop muamelesi yaptığı için bir güzel haslardim.Birdaha Kapısından Gecmezdim.

Logarla ne ilgisi var.Birazcık toparlanması gerekıo bebegın.Görümcenın ve kocasının nıyetını bılemem.Kotu nıyetlı ınsanlarda olabılır.Ama adam odaya kımsenın gırmemesını ısteyebılır.Bu gayet nırmal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…