Evet görümcem bekarlen problemlerimiz çok oldu ama eşiyle olmAmıştı sadece soğuk davranıyordu hepYani enişteyi bi yere kadar anlayacaktım; hani bebeğin yanına kimse gelmesin o kalabalıklar çocuğun odasına girmesin vs diye düşünüyor diyecektim ki evde kimse yokmuş, ardından inkar gelmiş.
Başka hiç problem yaşamış mıydınız?
Aynen öyle benim gönlüm rahat Allah var yukarda başkasına gerek yokE haksizlarda ona.Kendilerine yandaş arıyorlar.Bak sen hiç kendini müdafaa etmek ihtiyacı duyuyor musun? tabiki hayır.Demekki neymiş deli gibi hareketler yapıp ,milletinde tepkisini çekmemek için saçmalamislar.Bosverrrr,kim kimin ne olduğunu bilir.Giciklina takma.Takmadigini duysunlar ,kudursunlar
Kesinlikle.. Ben olsam kocamı o an uyarırdım onun yanında hem de..Hastamı bu insanlar.Böyle her olayda kocasını tutan kadınlar yok mu çok tehlikeliler bence
Yok valla başkası anlatsa bende gülerdim çünkü saçma sapan birşey yaptıkları mantıklı tarafı yokAy konu sahibi kusura bakma da valla gülesim geldi. Memleket manyak dolu.
Evet tahmin ediyordum bişey yapacaklarını ama bu kadarını da beklemiyordumÇok ayıp etmişler ama gerçek yüzlerini de belli etmişler uzak durmanız en iyisi
Dimi ama . Boyle erkekler var iste..Hahaha. Aynen genelde erkekler rahattir bu konuda. Ilginc olmus bu durum
Bence bu sözünüzden dolayı size böyle bişey yaptılar.bi kere evine gittim ev aşırı kalabalıktı..
Aslında bu kadar kalabalık olmasak iyi olur dedim..
Ya nasıl güzel yorumNe güzel görümceden kurtulmuşsunuz sıfır zahmetle
Gercekten yeni doğan bebeğin yanına girilmez.Mikrop kapabılır.Bağısıklıgı yok.Biz be olucak sankı dıoruz ama öyle bişey yok.Adam heycanlanmıs olabılır .Bizim düşünüp girmememız gerekıo.Bunda bişey yokki .Olayı bu kadar buyutmeyın.Merhaba;
Görümcem geçen hafta doğum yaptı.. bi kere evine gittim ev aşırı kalabalıktı..
Aslında bu kadar kalabalık olmasak iyi olur dedim..
2 gün sonra görümcem çağırdı ben biraz kendini toplaması gerektiğini söyledim ama ısrar edincede gittim.. Bebekle görümcemin olduğu odaya girdim.. Eşi gelip bu odaya kimse girmeyecek dedi..
Ben ne diyeceğimi bilemedim.. Mutfağa gittim bu hala söyleniyor o odaya kimse girmeyecek çocuğun aşısı yok vs diye.. Bende tamam bi daha gelmem dedim çıktım oradan.. Kayınvalidem dün gitmiş bana da gel dedi.. Olanları anlattım böyle böyle diye.. Adam yemin ediyormuş öyle bişey demedim diyeyani iftira attığımı söylemiş.. ve görümcemde onaylamış Bugün baktım beni sosyal medyadan engellemişler.. Allah’a havale ettim.. Bi daha asla görüşmeme kararı aldım.. Eşim çok üzüldü ama benim kararımada saygı duyuyor.. Hayatlarından çıkarmak için bahane arıyorlarmış resmen
Kadın logarlar da, lahamlar da yaşıyor tabi, sizde haklısınız bebek hemencik mikrop kapabilir. Benim düşüncem bebegi cam Fanusa koymalarından yana.. Cidden Şaka Gibisiniz, Konu Sahibi Tepkisiz Kalmış,Ben Olsam O Enisteyi bana mikrop muamelesi yaptığı için bir güzel haslardim.Birdaha Kapısından Gecmezdim.Gercekten yeni doğan bebeğin yanına girilmez.Mikrop kapabılır.Bağısıklıgı yok.Biz be olucak sankı dıoruz ama öyle bişey yok.Adam heycanlanmıs olabılır .Bizim düşünüp girmememız gerekıo.Bunda bişey yokki .Olayı bu kadar buyutmeyın.
Logarla ne ilgisi var.Birazcık toparlanması gerekıo bebegın.Görümcenın ve kocasının nıyetını bılemem.Kotu nıyetlı ınsanlarda olabılır.Ama adam odaya kımsenın gırmemesını ısteyebılır.Bu gayet nırmal bence.Kadın logarlar da, lahamlar da yaşıyor tabi, sizde haklısınız bebek hemencik mikrop kapabilir. Benim düşüncem bebegi cam Fanusa koymalarından yana.. Cidden Şaka Gibisiniz, Konu Sahibi Tepkisiz Kalmış,Ben Olsam O Enisteyi bana mikrop muamelesi yaptığı için bir güzel haslardim.Birdaha Kapısından Gecmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?