gorumcemin kocasii.....

Bide 6 senedir evliyim daha once boyle seyler hic gormedim .. son 6 aydir bu hareketler var

Bence yanlış anlamış olabilirsin.
Somut birşey yok çünkü.

bu it kılıklı adam, eşiniz yokken güya sizi koruyup kollama, yardımcı olma adına adına evinize bile gelmeye kalkar. açmayın sakın kapıyı.
Esimin para alacagi varmis bi yerden x e dicekmis bana getirsin.. bende dedim sakin yabanci erkek sonucta ben ona kapiyi acmam ya annene biraksin yada istemiyorum para falan

Bide 6 senedir evliyim daha once boyle seyler hic gormedim .. son 6 aydir bu hareketler var
6 Aydır bu hareketleri varsa çok ama çok dikkat edin evde tek olduğunuzu biliyor içinde pislik olmazsa size belli etmez ben böyle konularda her zaman bir büyüğün üstü kapalı da olsa haberi olmasından yanayım .

Esimin para alacagi varmis bi yerden x e dicekmis bana getirsin.. bende dedim sakin yabanci erkek sonucta ben ona kapiyi acmam ya annene biraksin yada istemiyorum para falan
hiç gereği yok bence de. kadınlar böyle şeyleri hisseder. üzerindeki kötü bakışları, yapılan yüzsüzlüğü, kurları. ki öyle olmasa bile senin abarttığını farz edersek, evde genç bir kadın varken üstü çıplak gezmek ne demek? eşin varken dikkatli, yokken rahat. terbiyesiz herif! benim babam kızlarının yanında üstsüz gezmez yahu!

Peki siz herkesin içinde uyaramaz mısınız rahatsız olduğunuzu belirtemez misiniz, ben derdim x abi bu ne üstsüz dolaşmak çok hoş bir görüntü olmuyor diye. Hem o da anlardı rahatsız olduğunuzu. Ayrıca eşiniz olmadan kesinlikle gitmeyin size de gelirse kapıyı açmayın neler duyuyoruz

Soylicem bende k.v ye kesin dedigin gibi ustu kapali bi sekilde

Ben kimseye bisey demez gitmezdim
Kadinlar hisseder rahatsiz oluyorsaniz vardir biseyler
Esiniz sorun ederse x abi var ya rahat edemiyorum zor oluyor birlikte gideriz diyip konuyu kapatin

Eşine düşüncesiz bir adammış gibi anlat. Yani, enişte pek rahat, kendini evinde sanıp üstsüz geziyor bazen, ben de bu rahatsız edici görüntüyü görmek istemiyorum diyebilirsin.

Adam açıkça asılsa bile malesef saçma sapan bakış açılarından dolayı sen suçlu görünürsün. Durumu adamın görgüsüzlüğüymüş gibi aksettir.

Son düzenleme:
Onu diyorum iste ama daha once boyle hareketleri yoktu umarim yanlis anliyorumdur ama bu bir iki kere olan biseu degil 6 aydir oyle

Şey diye düşünmüştüm belki rahat biridir size göre diye ama bi anda değiştiyse sıkıntı.
Yani bu çok büyük ahlaksızlık bunu yapabilecek biri mi? Daha önce ne düşünüyordunuz hakkında?
Sakin gitme bence de o zaman.

Gitme kv soyle rahat edemem gelmicem de eğer bana bakiyo guluyo falan dersen damadimda gözü var bile der Allah korusun kocam yok ben enisteyle orda rahat edemem de gec
aynısını yazacaktım.. kv söylerse adam suçsuz bile çıkar kızınn yuvasını korumk için seni bile atabilir ortaya suçlu diye

Sakın kimseye söyleme!

Eşin olmadan gitme, tek çözümün bu.

Kv' ye söyle demişler, ya inanmazsa...

Adamın kulağına gitse, asıl o bana bakıyor, ben yüz vermiyorum derse...

Eşine söylesen, kıyameti koparsa, mazallah evlilikleri bitse, hep suçlu sen olursun.

Eşin olmadan gidip kalma, ben zaten hoş bulmam aynı evde, birkaç aile... (Sen eşin olmadan gitme durumunda)

biz de tatile eltimlerle gittik bikaç gün, eltim aynı zamanda eşimin dayı kızı bir baktım eşim bornozla geldi herksin yanına "canım git üsütünü giy bu ne hal" dedim , kaynım bana " saçmalama yaa yabancı mı dayı kızı , abisinin eşi nolacak" dedi. ben mahçup oldum sanki eşimi kıskanıyorum eltimden gibi bir hava oldu. pişman oldum karıştığıma.

o yüzden dile getirme diyorum, haksız çıkarsın kesin ve net. sadece eşim yokken olmuyor rahat edemiyorum de yada onu bile söyleme başka bahane bul ve gitme

bu it kılıklı adam, eşiniz yokken güya sizi koruyup kollama, yardımcı olma adına evinize bile gelmeye kalkar. açmayın sakın kapıyı.
Evde gunduzleri bile kapim kilitlidir malum cocuklar acmasin diye asla acmam kapiyi kesinlikle

Daha oncede rahatti bu sekilde degil yayilir yatardi mesela sacma sapan konusirdu ama bu hareketler gercekten yoktu ..

canım çok dikkatli ol sakın bak sen evdeyken kandırır seni görümcenle geldi sanırsın ama tek gelmiş olur kendisi, erkeğe gücün yetmez allah korusun. ve bu olaydan bence kimseye bhsetme kendisine bile benim arkadaşımın başına böyle bişey geldi arkadaşım adamın yüzüne vurdu adam 180 derece döndü sen benim bacımsın ayakları yaptı biz şok olduk o yüzden bu tipler üste çıkmayı çok iyi bilirler kendini aklar sen kara kalırsın bence hiç bulaşma bu adama kimseye bişey anlatma kv ye bile sonuçta kızının kocası, kv ye de kiben evde rahat ediyorum sen gel kalalım bizde bi kaç gün de ve ya kendi annenin evine git uzaklaş o adamın olduğu yerden .

Kv deize acin konuyu adamin sizin yaninizda cok rahat davrandigini bunun sizin hayat tarziniza uygun olmadigini anlatin . terbiyesizliktir bu deniz kenarindamisin plajdami evde baskalari varken nasil ustsuz gezebilir yani kendi karisi basta uyarmasi lazim bunu ne bicim insanlarmis. Gitmeyin tabikide cok israr ederlersede direk acikca soylersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…