Esimin para alacagi varmis bi yerden x e dicekmis bana getirsin.. bende dedim sakin yabanci erkek sonucta ben ona kapiyi acmam ya annene biraksin yada istemiyorum para falanbu it kılıklı adam, eşiniz yokken güya sizi koruyup kollama, yardımcı olma adına adına evinize bile gelmeye kalkar. açmayın sakın kapıyı.
Onu diyorum iste ama daha once boyle hareketleri yoktu umarim yanlis anliyorumdur ama bu bir iki kere olan biseu degil 6 aydir oyleBence yanlış anlamış olabilirsin.
Somut birşey yok çünkü.
6 Aydır bu hareketleri varsa çok ama çok dikkat edin evde tek olduğunuzu biliyor içinde pislik olmazsa size belli etmez ben böyle konularda her zaman bir büyüğün üstü kapalı da olsa haberi olmasından yanayım .Bide 6 senedir evliyim daha once boyle seyler hic gormedim .. son 6 aydir bu hareketler var
hiç gereği yok bence de. kadınlar böyle şeyleri hisseder. üzerindeki kötü bakışları, yapılan yüzsüzlüğü, kurları. ki öyle olmasa bile senin abarttığını farz edersek, evde genç bir kadın varken üstü çıplak gezmek ne demek? eşin varken dikkatli, yokken rahat. terbiyesiz herif! benim babam kızlarının yanında üstsüz gezmez yahu!Esimin para alacagi varmis bi yerden x e dicekmis bana getirsin.. bende dedim sakin yabanci erkek sonucta ben ona kapiyi acmam ya annene biraksin yada istemiyorum para falan
Peki siz herkesin içinde uyaramaz mısınız rahatsız olduğunuzu belirtemez misiniz, ben derdim x abi bu ne üstsüz dolaşmak çok hoş bir görüntü olmuyor diye. Hem o da anlardı rahatsız olduğunuzu. Ayrıca eşiniz olmadan kesinlikle gitmeyin size de gelirse kapıyı açmayın neler duyuyoruzKimse uyarmiyor cok garip esim gorse kesin uyarirdi ama iste o yokken yapiyor .. k.v karismaz boyle seylere ..
K.v aramiz iyi benim yalan soylemiyecegimi iftira atmiyacagimi bilir herseyi degilde istsuz gezmesini civik haraketlerini anlatsam anlar bence oyle dusunuyorum..ama bisey olur konu buyur de esimin kulagina gider diye korkuyorum bayrama kadarda esim sehir disinda olacak ...yoksa ben zaten tek gitmiyorum k.v ye onlar varken
Soylicem bende k.v ye kesin dedigin gibi ustu kapali bi sekilde6 Aydır bu hareketleri varsa çok ama çok dikkat edin evde tek olduğunuzu biliyor içinde pislik olmazsa size belli etmez ben böyle konularda her zaman bir büyüğün üstü kapalı da olsa haberi olmasından yanayım .
Onu diyorum iste ama daha once boyle hareketleri yoktu umarim yanlis anliyorumdur ama bu bir iki kere olan biseu degil 6 aydir oyle
Ben de sizin gibi duşundum açıkçası Allah muhafaza yabu it kılıklı adam, eşiniz yokken güya sizi koruyup kollama, yardımcı olma adına evinize bile gelmeye kalkar. açmayın sakın kapıyı.
aynısını yazacaktım.. kv söylerse adam suçsuz bile çıkar kızınn yuvasını korumk için seni bile atabilir ortaya suçlu diyeGitme kv soyle rahat edemem gelmicem de eğer bana bakiyo guluyo falan dersen damadimda gözü var bile der Allah korusun kocam yok ben enisteyle orda rahat edemem de gec
Kimse uyarmiyor cok garip esim gorse kesin uyarirdi ama iste o yokken yapiyor .. k.v karismaz boyle seylere ..
K.v aramiz iyi benim yalan soylemiyecegimi iftira atmiyacagimi bilir herseyi degilde istsuz gezmesini civik haraketlerini anlatsam anlar bence oyle dusunuyorum..ama bisey olur konu buyur de esimin kulagina gider diye korkuyorum bayrama kadarda esim sehir disinda olacak ...yoksa ben zaten tek gitmiyorum k.v ye onlar varken
Evde gunduzleri bile kapim kilitlidir malum cocuklar acmasin diye asla acmam kapiyi kesinliklebu it kılıklı adam, eşiniz yokken güya sizi koruyup kollama, yardımcı olma adına evinize bile gelmeye kalkar. açmayın sakın kapıyı.
Daha oncede rahatti bu sekilde degil yayilir yatardi mesela sacma sapan konusirdu ama bu hareketler gercekten yoktu ..Şey diye düşünmüştüm belki rahat biridir size göre diye ama bi anda değiştiyse sıkıntı.
Yani bu çok büyük ahlaksızlık bunu yapabilecek biri mi? Daha önce ne düşünüyordunuz hakkında?
Sakin gitme bence de o zaman.
Kizlar sizinle bisey paylasmak istiyirum... canim sikilmis acayip sekilde .konu gorumcemin kocasi .. diger konularimda anlatmistim k.babam vefat etti orda kaliyoruz falan diye . Simdi oyle bi durum yok artik kalmiyiruz oglum krese basladi biz surakli gidip geliyoruz ama .. bi arada yaz tatili oldugu icin goruncem orada kaliyor neyse uzatmiyayim ..adam son zamnlarda surekli bana bakiyor benimle konusmaya calisiyor surekli bakiyor ama siritarak bu beni cok rahatsiz ediyor .. gorumcemde dogumlardan sonra bayagi kilo aldi surekli onu benim yanimda asagiliyor laf sokuyor bana anlatmaya calisiyor esim yokken orda ustsuz gezebiliyor rahatca kasila kasila ben bunlardan igreniyorum.. bugunde esim sehir disina gidecek k. Bayramina kadar k.v de gel arada bizde kal dedi .. gidip kalmak istiyorum aslinda ama onlar surekli ordalar cok rahatsiz oluyorum gitmicem galiba esim yokken bu arada bunlari sadece benmi goruyorum bilmiyorum ama cok rahatsizim esime soylersem buyuk olay cikar sizce soylemelimiyim .. ama neden bu haraketleri yapiyor anlamiyorum ayy anlatirken bile sinirim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?