gorumcemin kocasii.....

Ben üstsüzü anlayamadım atlet ve iç çamaşırıdamı yok

Adamin yanında böyle çarpık ilişkilerden ne kadar midenin bulandigina örnek versen başka birinin başına gelmiş gibi ?
Ama böyle çok sert tepki vererek anlatsan.
Adam senden korksun .
Buna yanasirsam beni mahveder diye düşünsün

Yanlis anlasilmaktan korkuyorum....

Canim en doğru hareket aslında adami herkesin içinde bozmak. Anladigim kadariyla evde kocan yokken üstsüz dolaşıyor. Ama yanında karısı ve kV var. O zaman onların yanında burası plaj değil üstüne düzgün birseyler giy demelisin. Kavga çıksın iyi olur. Sonra sana siritarak bakıyor diyelim. Yanında yine kV var dön adama hayırdır ne baktın? De. 2 kere böyle yapsan zaten kV o adam onlardayken seni ısrarla çağırmaz ya da adam kendine gelir. O adamın silkelenmeye ihtiyacı var.

Esinlen git bnce cok rahatsiz edici bi durum kv cok israr ederse 1-2 saat durup gel

ayyyy pis herif üstsüz gezmekte neyin nesi o adamın olduğu ortamlardan uzak durun ve sakın kimseye bir şey söylemeyin kabağın sizin başınıza patlayacağından eminim

Tabiki bendr sevmiyorum ic ice yasamayi ama bazen mecbur oldugumuz durumlar olur yaa oyle oluyor iste..

Sabh k.v ye geldiim.. kimse yoktu az once gorumcem geldi.. pislik birakti kapidan gitti ..gecmiyecekmis avm ye gitmiss donerken alacakmis karisini..
Bakalim ilerleyen gunlerde nolur..umarim duzelir ..

Bence gitmeyin.
Esin nede gitmiyorsun derse. Sensiz git.ek istemiyorum. Rahat edemiyorum. Gorumcem kocasi filan, ne bileyim adamyari ciplak filan geziniyo ben rahatsiz oluyorum. Nekadarda enisten olsada sen yokken rahatsiz oluyorum ayni evde kalmayi uygun gormuyorum sen yokken.
Esinle beraber oldugunuzda o adamin yaninda. Sirnas kocana iyice. Gerizekali adam.
Kadinlar hisseder boyle seyleri.

Eger gelirse zaten durmam burda esime soyledim kalma zaten dedi ben annemle konusurum normalde gecerdi zaten buraya bugun gecmedi esim biseymi soylemis acaba anlayamadim ama iyi oldu

Adamı bozsana. Mesela görümcene sallamaya başladı ya. Dümdüz git.

Madem rahatsızsınız eşiniz olmadan gitmeyin bence. Ayrıca ortada kesin bir şey de yokken eşinize söyleyip ortalığı karıştırmamalısınız, sonra adam ne alaka der siz suçlu görünürsünüz milletin gözünde

Esime bahsettim c.tesi gunu . Ufak tefek ustsuz gezmesi laubali tavirlarindan ve hareketlerinden zaten esimde farketmis ve daha once baska bayanlara ayni hareketleri yaptigini gormus..

Neyse dun sabahtan beri burdayim kv. De yani yuzunu bile gormedim cok sukur .esim ne konusmus bilmiyorum ama etkili olmus galiba.. yarin sabah eve gidecem .. esime de soyledim hicbir konuda beni muhattap etme dedim....

Kv ne adamın tavırlarından ya da üstsüz gezmesinden rahatsız olduğunu söylesen ne olacak ki. Kadın zaten aklı başında biri olsa senin rahatsız olabileceğini düşünüp damadini çoktan uyarırdi. Çok ısrar ederse anne sen gel kal dersin ama SAKIN SAKİN o şerefsize kapını açma gözünü seveyim Allah muhafaza böyle adilerin ne yapacağı hiç belli olmaz.

Niyeti bozmuş abaza esine şöyle kafasini gözünü yarsin! O kadın dogurduysa sana dogurdu mal herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…