Yanlis anlasilmaktan korkuyorum....
Üstsüz derken sadece üstü çıplak yani, atlet veya tshirt giymeden.Ben üstsüzü anlayamadım atlet ve iç çamaşırıdamı yok
ayyyy pis herif üstsüz gezmekte neyin nesi o adamın olduğu ortamlardan uzak durun ve sakın kimseye bir şey söylemeyin kabağın sizin başınıza patlayacağından eminimKizlar sizinle bisey paylasmak istiyirum... canim sikilmis acayip sekilde .konu gorumcemin kocasi .. diger konularimda anlatmistim k.babam vefat etti orda kaliyoruz falan diye . Simdi oyle bi durum yok artik kalmiyiruz oglum krese basladi biz surakli gidip geliyoruz ama .. bi arada yaz tatili oldugu icin goruncem orada kaliyor neyse uzatmiyayim ..adam son zamnlarda surekli bana bakiyor benimle konusmaya calisiyor surekli bakiyor ama siritarak bu beni cok rahatsiz ediyor .. gorumcemde dogumlardan sonra bayagi kilo aldi surekli onu benim yanimda asagiliyor laf sokuyor bana anlatmaya calisiyor esim yokken orda ustsuz gezebiliyor rahatca kasila kasila ben bunlardan igreniyorum.. bugunde esim sehir disina gidecek k. Bayramina kadar k.v de gel arada bizde kal dedi .. gidip kalmak istiyorum aslinda ama onlar surekli ordalar cok rahatsiz oluyorum gitmicem galiba esim yokken bu arada bunlari sadece benmi goruyorum bilmiyorum ama cok rahatsizim esime soylersem buyuk olay cikar sizce soylemelimiyim .. ama neden bu haraketleri yapiyor anlamiyorum ayy anlatirken bile sinirim bozuluyor
Sağol canım:)Üstsüz derken sadece üstü çıplak yani, atlet veya tshirt giymeden.
Bunların hiçbiri normal değil. Bikere adamın size karşı bu tarz hareketleri olmasa bile siz ordayken üstsüz dolaşması bile anormal. Karısı bişey demiyor mu? ne bu halin üstüne bişey giy diye..
Ya da hareketlerinden anlamıyor mu?
Kayınvalidenizin yanında bile evin içinde o şekil dolaşması normal değil? Onun da uyarması lazım.
Kusura bakmayın ailecek tuhaflarmış bence.. Eşinize söylemeyin bence ama siz olabildiğince hepsiyle kayınvalideniz de dahil araya mesafe koyun.
Kayınvalideniz iyi bir olabilir ama cahil ve düşüncesiz bir insan belli ki..
Kaldıki kocanız nereye giderse gitsin siz kendi evinizde rahat rahat oturun ben kendi evimde rahat ediyorum deyin onlara da alışsınlar zorlamasınlar.
Böyle durumlar hiç olmasa bile adam son derece efendi olsa dahi o evdeyken şöyle bir rahat oturamazsınız hep hazırolda oturmanıza kalkmanıza dikkat etmeniz gerekecek, rahatça bir duş alamayacaksınız bu ne böyle yazarken bile fenalık geldi içime..
Açıkcası böyle sürekli yatılı olarak onda kal, bunda kal, curcuna kalabalık dipdipe yaşayan aileler bana zaten hiç normal gelmiyor. Sizin için demiyorum tabi kırılır filan diyorsunuz kayınvalidenizi ama normal değil bu durum.
Nerde çokluk orda b.kluk diye boşuna dememişler.
Esime bahsettim c.tesi gunu . Ufak tefek ustsuz gezmesi laubali tavirlarindan ve hareketlerinden zaten esimde farketmis ve daha once baska bayanlara ayni hareketleri yaptigini gormus..Madem rahatsızsınız eşiniz olmadan gitmeyin bence. Ayrıca ortada kesin bir şey de yokken eşinize söyleyip ortalığı karıştırmamalısınız, sonra adam ne alaka der siz suçlu görünürsünüz milletin gözünde
Kizlar sizinle bisey paylasmak istiyirum... canim sikilmis acayip sekilde .konu gorumcemin kocasi .. diger konularimda anlatmistim k.babam vefat etti orda kaliyoruz falan diye . Simdi oyle bi durum yok artik kalmiyiruz oglum krese basladi biz surakli gidip geliyoruz ama .. bi arada yaz tatili oldugu icin goruncem orada kaliyor neyse uzatmiyayim ..adam son zamnlarda surekli bana bakiyor benimle konusmaya calisiyor surekli bakiyor ama siritarak bu beni cok rahatsiz ediyor .. gorumcemde dogumlardan sonra bayagi kilo aldi surekli onu benim yanimda asagiliyor laf sokuyor bana anlatmaya calisiyor esim yokken orda ustsuz gezebiliyor rahatca kasila kasila ben bunlardan igreniyorum.. bugunde esim sehir disina gidecek k. Bayramina kadar k.v de gel arada bizde kal dedi .. gidip kalmak istiyorum aslinda ama onlar surekli ordalar cok rahatsiz oluyorum gitmicem galiba esim yokken bu arada bunlari sadece benmi goruyorum bilmiyorum ama cok rahatsizim esime soylersem buyuk olay cikar sizce soylemelimiyim .. ama neden bu haraketleri yapiyor anlamiyorum ayy anlatirken bile sinirim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?