Esim annesiyle vedalasmaya gitmisti simdi geldi git birkac gun annemde kal falan dedi bende dedimki enisten sık sık oraya geliyor yatiyor kalkiyor ustsuz falan geziyor ben rahatsiz oluyorum onlar varken orda kalmak istemiyirum dedim . Tmm dedi ben annemle konusurum sen varken gelmemelerini saglarim zaten annemin evi kucuk zaten bende boyle bisey istemiyorum sen canini sıkma dedi.. dedimki belki sizinkiler normal karsiliyor bu ustsuz geziyor cok rahat ordayken .. ben ne olup bittiginin farkindayim dedi bi daha yapmicak emin ol dedi ben hallettim ...soruyorum ne oldugunu soylemiyor tartisma olmadi insallah dedim yok dedi arada sorun yok merak etme ama bi daha hareketlerine dikkat edecek
Kizlar sizinle bisey paylasmak istiyirum... canim sikilmis acayip sekilde .konu gorumcemin kocasi .. diger konularimda anlatmistim k.babam vefat etti orda kaliyoruz falan diye . Simdi oyle bi durum yok artik kalmiyiruz oglum krese basladi biz surakli gidip geliyoruz ama .. bi arada yaz tatili oldugu icin goruncem orada kaliyor neyse uzatmiyayim ..adam son zamnlarda surekli bana bakiyor benimle konusmaya calisiyor surekli bakiyor ama siritarak bu beni cok rahatsiz ediyor .. gorumcemde dogumlardan sonra bayagi kilo aldi surekli onu benim yanimda asagiliyor laf sokuyor bana anlatmaya calisiyor esim yokken orda ustsuz gezebiliyor rahatca kasila kasila ben bunlardan igreniyorum.. bugunde esim sehir disina gidecek k. Bayramina kadar k.v de gel arada bizde kal dedi .. gidip kalmak istiyorum aslinda ama onlar surekli ordalar cok rahatsiz oluyorum gitmicem galiba esim yokken bu arada bunlari sadece benmi goruyorum bilmiyorum ama cok rahatsizim esime soylersem buyuk olay cikar sizce soylemelimiyim .. ama neden bu haraketleri yapiyor anlamiyorum ayy anlatirken bile sinirim bozuluyor
Masallah esinizin uslubunu cok begendim.Allah boxmasinEşinize anlatmakla en iyisini yapmışsınız böyle şeyler saklanmaz. Bakın eşinizde farkındaymış. Oh ben rahatladım burada :)
Masallah esinizin uslubunu cok begendim.Allah boxmasin
Kizlar sizinle bisey paylasmak istiyirum... canim sikilmis acayip sekilde .konu gorumcemin kocasi .. diger konularimda anlatmistim k.babam vefat etti orda kaliyoruz falan diye . Simdi oyle bi durum yok artik kalmiyiruz oglum krese basladi biz surakli gidip geliyoruz ama .. bi arada yaz tatili oldugu icin goruncem orada kaliyor neyse uzatmiyayim ..adam son zamnlarda surekli bana bakiyor benimle konusmaya calisiyor surekli bakiyor ama siritarak bu beni cok rahatsiz ediyor .. gorumcemde dogumlardan sonra bayagi kilo aldi surekli onu benim yanimda asagiliyor laf sokuyor bana anlatmaya calisiyor esim yokken orda ustsuz gezebiliyor rahatca kasila kasila ben bunlardan igreniyorum.. bugunde esim sehir disina gidecek k. Bayramina kadar k.v de gel arada bizde kal dedi .. gidip kalmak istiyorum aslinda ama onlar surekli ordalar cok rahatsiz oluyorum gitmicem galiba esim yokken bu arada bunlari sadece benmi goruyorum bilmiyorum ama cok rahatsizim esime soylersem buyuk olay cikar sizce soylemelimiyim .. ama neden bu haraketleri yapiyor anlamiyorum ayy anlatirken bile sinirim bozuluyor
40 gunvar neredeyse esimin gelmesine (bu arada az once yolcu ettimKocansız gitme. Kız kardeşin kuzenin falan varsa yanına çağır beraber kalın.. Misafirim var de.
Kv gidince de eşinin yanından ayrılma o yokken muhattap olma o salakla..
Allah yardım etsin.. Kv den ayrılma o Zaman40 gunvar neredeyse esimin gelmesine (bu arada az once yolcu ettim) mumkun degil gitmemem kv. Uzulur sonra sorun ciksin istrmiyorum yarin gidecem esim gitmemi istedi..bakalim nolucak haber veririm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?