- 18 Aralık 2009
- 6.507
- 7.873
- 773
Yanlis anlasilmaktan korkuyorum....
Kocanızla paylaşarak çok güzel yapmışsınız. Tebrik Ederim Sizi.Esim annesiyle vedalasmaya gitmisti simdi geldi git birkac gun annemde kal falan dedi bende dedimki enisten sık sık oraya geliyor yatiyor kalkiyor ustsuz falan geziyor ben rahatsiz oluyorum onlar varken orda kalmak istemiyirum dedim . Tmm dedi ben annemle konusurum sen varken gelmemelerini saglarim zaten annemin evi kucuk zaten bende boyle bisey istemiyorum sen canini sıkma dedi.. dedimki belki sizinkiler normal karsiliyor bu ustsuz geziyor cok rahat ordayken .. ben ne olup bittiginin farkindayim dedi bi daha yapmicak emin ol dedi ben hallettim ...soruyorum ne oldugunu soylemiyor tartisma olmadi insallah dedim yok dedi arada sorun yok merak etme ama bi daha hareketlerine dikkat edecek
O zaman esin laubali tavirlarini gordu o adamin kucuk bi uyarida bulunduEsim annesiyle vedalasmaya gitmisti simdi geldi git birkac gun annemde kal falan dedi bende dedimki enisten sık sık oraya geliyor yatiyor kalkiyor ustsuz falan geziyor ben rahatsiz oluyorum onlar varken orda kalmak istemiyirum dedim . Tmm dedi ben annemle konusurum sen varken gelmemelerini saglarim zaten annemin evi kucuk zaten bende boyle bisey istemiyorum sen canini sıkma dedi.. dedimki belki sizinkiler normal karsiliyor bu ustsuz geziyor cok rahat ordayken .. ben ne olup bittiginin farkindayim dedi bi daha yapmicak emin ol dedi ben hallettim ...soruyorum ne oldugunu soylemiyor tartisma olmadi insallah dedim yok dedi arada sorun yok merak etme ama bi daha hareketlerine dikkat edecek
Olabilir erkekler böyle konularda 3.gözle bakabiliyor.Yaa esim farkina varmismi acaba bence sehir disina gidiyor diye olaya el koydu gibi
Adi adam. . Okurken bile sinir oldum. Esinizle paylasmaniz iyi olmuş valla. Ne mal olduğunu biliyormuş zatenBide esim diyorki bu senle alakali bisey degil daha once ben cok yakaladim bunu baska kadinlarla kesisiyordu avm de falan
ayyy yeminle cok rahatladimm
Zat3n yazlik faln olsa bende normal karsilarim ama normal ev bahceli falan neyse kismen cozuldu gibiKimseye bişey söylemeyin, somut birşey olmadığı sürece ortalığı bulandırırsanız sizin başınız ağrır.
Eşiniz yokken gitmemeye çalışın.
Aslında bir yandan emin olmak için de gitmek de lazım. Hakkaten anormal davranıyor mu yoksa size mi öyle geliyor.
Bilemedim şimdi.. Hemen de sapık damgalaması yapıştırmamak lazım.
Neden üstsüz geziyor, yazlık bir yerde misiniz?
Hayır normal şehir evi ise bunu herkesin yadırgaması lazım, onlar da bir tuhafmış.
Ayy sorma coook rahatladimm .. esim zaten benim karakterimi bilir boyle seylerden haz etmedigimi.. rahatsiz oldugumu.Ayy eşinizle konuşmuşsunuz.. Aslında daha iyi olmuş böylesi, çok iyi yapmışsınız...
Sevindim, rahatlamışsınızdır
Ayy sorma coook rahatladimm .. esim zaten benim karakterimi bilir boyle seylerden haz etmedigimi.. rahatsiz oldugumu.
K.v ye gitmemezlik edemem malesef yarin buyuk ihtimmalle gidecem ama ne olur bilmiyorum gorecezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?