gorumcemin kocasii.....

semmos

zooni&rehan....
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
593
399
103
Kizlar sizinle bisey paylasmak istiyirum... canim sikilmis acayip sekilde .konu gorumcemin kocasi .. diger konularimda anlatmistim k.babam vefat etti orda kaliyoruz falan diye . Simdi oyle bi durum yok artik kalmiyiruz oglum krese basladi biz surakli gidip geliyoruz ama .. bi arada yaz tatili oldugu icin goruncem orada kaliyor neyse uzatmiyayim ..adam son zamnlarda surekli bana bakiyor benimle konusmaya calisiyor surekli bakiyor ama siritarak bu beni cok rahatsiz ediyor .. gorumcemde dogumlardan sonra bayagi kilo aldi surekli onu benim yanimda asagiliyor laf sokuyor bana anlatmaya calisiyor esim yokken orda ustsuz gezebiliyor rahatca kasila kasila ben bunlardan igreniyorum.. bugunde esim sehir disina gidecek k. Bayramina kadar k.v de gel arada bizde kal dedi .. gidip kalmak istiyorum aslinda ama onlar surekli ordalar cok rahatsiz oluyorum gitmicem galiba esim yokken bu arada bunlari sadece benmi goruyorum bilmiyorum ama cok rahatsizim esime soylersem buyuk olay cikar sizce soylemelimiyim .. ama neden bu haraketleri yapiyor anlamiyorum ayy anlatirken bile sinirim bozuluyor

Kayınvalidenizle aranız iyiyse söyleyin diyin ki : anne seninle ve x ile ilgili değil gerçekten ama eşinin şu hareketlerinden rahatsız oluyorum. Üstsüz geziyor falan. Sen bi uyaramaz mısın? Eşim olmadan gelmek çok doğru gelmiyor bu yüzden.
Buna benzer bir şeyler diyin. Bence de eşinize açmayın öncelikle. Ancak son çare olarak söyleyebilirisiniz

Ama üstsüz falan gezdiğini kv falan da görüyordur herhalde değil mi?
Ay bilemedim şimdi. Siz de haklısınız

Aynen iste bende oyle dusunuyorumm.. ama k.v ona gitmem konusunda israr ederse ona soylicem galiba

Devamlı mı orda kalıyor görümceniz?
Onlar yokken gidin siz de.
Eşiniz olmadan da gitmeyin. Kv sorarsa da neden gelmiyorsun diye izah edersiniz
Evi cok yakin surekli gelip gidiyor haftanin 5 gunu neredeyse orda bide o gelmese bile kocasi sık sık ugrar ise giderken veya is aralarinda

Aynen iste bende oyle dusunuyorumm.. ama k.v ona gitmem konusunda israr ederse ona soylicem galiba

Siz bilirsiniz de kayınvalide bunu anlayabilecek biri mi? Üstsüz geziyorsa nolmuş diye sizi garipseyebilirler de. ben olsam başka bahaneler bulur eşimle giderdim sadece. Laf vermezdim ağızlarına. Kimsenin niyeti belli olmuyor ki bu zamanda.

evimde çocuğumla tek kalırım asla gitmem kaynanam geliyorsa yanıma gelsin..
eşinize uygun bi dille eniştenin hareketlerinin çok usulsüz olduğunu, ortamda bayan olmasına rağmen dikkat etmediğini o yüzden onla aynı ortamda bulunmanın sizi rahatsız ettiğini söyleyin böyle derseniz olay olmaz eşinizde eniştenizi genel anlamda yılışık bi tip olduğunun farkına varır belki..
asla aynı ortamda bulunmayın size baktınız bişeyler anlatıyor toplu ortamda konuyu değiştirin sizde size uzun uzun bişeyler anlatmasına fırsat vermeyn..

her şeyi anlatma sana paranoyak muamelesi yapabilirler. Sadece üstsüz gezdiğini ve rahatsız olduğunu söyle eşine kayınvaliden de ısrar ederse eşim yokken erkekli evde kalmak istemiyorum dersin. Diğer şüphelendiğin şeyleri anlatma sen hissedersin bir gariplik olduğunu birine söylesen sana sen bakıyorsun o zaman diye etiketi yapıştırır. adama sorsan ona öyle gelmiş manyak mıdır nedir der. Üstsüz dolaştığını herkes görüyor senin tek rahatsız olduğun nokta bu olsun

Bence kimseye bi şey söylemeyin. Gitmeyin. Eşinize hele hiç söylemeyin. Kvde de gidip durumu gorumcene söyleyebilir görümcen de sana iftiracı kocamda gözü var etiketleri yapıştırabilir. Bence her türlü kotuye gidebilir olay. Kv çok ısrar ederse de eniştem de orda aynı evin içinde rahat edemiyorum dersiniz yeterli olur bence

Kayınvalidenize ve eşinize sakın birşey söylemeyin. Kuruntu yaptığınızı, böyle şeyleri nereden çıkardığınızı söylerler. İspat da edemezsiniz ayan beyan fiziki bir sarkıntılık olmadığı sürece ( Allah yazdıysa bozsun ). Kimseye birşey söylemeyin, eşiniz yokken de ne kadar çağırsalar da illa bir bahane uydurun, gitmeyin.

bu adamın mayası bozuk gibi. edepten adaptan bihaberdikkatli ol, böyle insanlar iftira bile atabilirler. ben olsam evin içinde edebe aykırı bir şekilde gezmesinden duyduğum rahatsızlığı k.valideme söylerdim. hatta sadece bu kısmı eşime söylerdim. ama diğer kısımları şimdilik her ikisine de söyleme bence. anladığım kadarıyla eşinin yanında bu şekilde gezmiyor? gezmiş olsa herhalde eşin kendisi uyarırdı. ki kendini bilen her kadın rahatsız olur. eşim olmadan da asla yanlarına gitmezdim. yüzsüz yılışık adamlardan da nefret ederim.

Kimse uyarmıyor mu üstsüz neden geziyorsun diye bu nasıl bi rahatlık
Kimse uyarmiyor cok garip esim gorse kesin uyarirdi ama iste o yokken yapiyor .. k.v karismaz boyle seylere ..

K.v aramiz iyi benim yalan soylemiyecegimi iftira atmiyacagimi bilir herseyi degilde istsuz gezmesini civik haraketlerini anlatsam anlar bence oyle dusunuyorum..ama bisey olur konu buyur de esimin kulagina gider diye korkuyorum bayrama kadarda esim sehir disinda olacak ...yoksa ben zaten tek gitmiyorum k.v ye onlar varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…