Ama üstsüz falan gezdiğini kv falan da görüyordur herhalde değil mi?Ada'mın kulağına şikayet ettiğiniz gitse Ada'm size iftira falan atabilir belki. Malum bizim anlayışa göre hep kadın suçludur ya. Ben olsam o Ada'mın bulunduğu hiçbir ortama girmezdim eşim yanımda olmadan.
Aynen iste bende oyle dusunuyorumm.. ama k.v ona gitmem konusunda israr ederse ona soylicem galibaAda'mın kulağına şikayet ettiğiniz gitse Ada'm size iftira falan atabilir belki. Malum bizim anlayışa göre hep kadın suçludur ya. Ben olsam o Ada'mın bulunduğu hiçbir ortama girmezdim eşim yanımda olmadan.
Devamlı mı orda kalıyor görümceniz?Yanlis anlasilmaktan korkuyorum....
Evi cok yakin surekli gelip gidiyor haftanin 5 gunu neredeyse orda bide o gelmese bile kocasi sık sık ugrar ise giderken veya is aralarindaDevamlı mı orda kalıyor görümceniz?
Onlar yokken gidin siz de.
Eşiniz olmadan da gitmeyin. Kv sorarsa da neden gelmiyorsun diye izah edersiniz
Aynen iste bende oyle dusunuyorumm.. ama k.v ona gitmem konusunda israr ederse ona soylicem galiba
Kimse uyarmiyor cok garip esim gorse kesin uyarirdi ama iste o yokken yapiyor .. k.v karismaz boyle seylere ..Kimse uyarmıyor mu üstsüz neden geziyorsun diye bu nasıl bi rahatlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?