- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
ya kızlar bence bu kardeşlik meselesi değil. istesin istesin, isterim diyen olmuş ama neden istensin ki! bana mantıklı açıklama yapabilecek olan var mı bu konuda? tamm durumu olmaz birinin, diğerinn daha iyidir, illa ki yardım edilsin, çocuğa da alınsın bol bol hem de dinimize göre zaten yapılmalı bunlar.
ama el insaf kardeşim, ben çocuğuma almazken dişimden tırnağımdan artırırken kimse kusura bakmasın, onların çocuğuna anası babası gibi davranamam. benim bi görümcem var, 40ından sonra 4. çocuğu bilinçli olarak hamile kalıp doğurdu, evde beyaz eşyalar değişti, mobilyalar ha keza. sonra neymiş ben ona yardım edecekmişim. ben sabahtan akşama kadar kızmı bırakıp gurbet elde perme perişan çalışayım, dişimden tırnağımdan artırayım, o evde 4 dönüm bostan yan gel yat osman... sonra eee biz kardeşiz. valla ben de o zaman derdime yanayım abim ya da erkek kardeşim yok diye hemen kendimi şu camdan atayım....
açıklayım hemen ,konu sahıbının esi kendı cocugunun ihtiyaclarını zaten karsılıyor,görümcesının kocası sorumsuz evladıyla ılgılenmedıgı ıcın dayısı olarak cocuga kol kanat gerıyor ama konu sahıbı daha önceden esının ailesıyle problem yasadıgı ıcın bu durumdan hosşanmıyor
siz farklı seylerden bahsedıyorsunuz su an