görümcemin oğlu

gerçekten benzese ne olur benzemese ne olur? size zararı ne bu durumun ben onu anlamadım ..sonuçta yeğeni hep olur böyle benzetmeler çocuklar için ne var ki bunda ..kayınvalideniz oğlunun küçüklüğünden bahsetmiş giydirmez di v.s diye bunu ben çevremdeki erkek çocuğu annelerinde hep duymuşumdur ki kendi arkadaşlarım bile bunun muhabbetini yapar eteği çıkar diyor diye ...bu kadar alıngan olmayın insanların bunu kötü bir niyetle söylediklerini sanmıyorum ....burada neler okuyoruz millet kayınvalidesinden ,görümcesinden küfür duyuyor,dayak yiyen bile var bu da dert mi yaaaa

olmayacak şeyleri bu kadar irdelerseniz kendi ruh sağlığınızı bozarsınız yok yere ,evinizin huzuru da kaçar

Asla problem olmaması gereken bir konuyu büyütmüşsünüz. Gerçekten çok saçma. Hayatınızda başka sorun yok sanırım Allah ta vermesin ama millet nelerle uğraşıyor siz neyin derdindesiniz. Benim de eşimin abisinin oğlu eşime çok benziyor. Ve ben bile söylüyorum ne kadar çok benziyor diye. Ne kötülük var ki bunda. Bu kıskançlıklardan arınmak gerek bence. Hele bunu eşinize hiç yansıtmayın hakkınızda ne düşünür artık bilmiyorum. Kendinizi komik duruma düşürürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…