görümcemin oğlu

Sana değil de çocuğun babasına nispet yapıyor bence kaynanan, "bak torunumuz bize çekti" babında. Niye üzerine alınıyorsun ki?:44:

Dert değil ... değil de... benzetmeleri de sorun değil.... ama diyorum ya mesele sürekli ve benzetmenin binbir değişik şeklini kullanmaları...Birşeyin bir kere söylenmesiyle birçokkere söylenip bıktırılması arasındaki fark...:))

Arkadaşım ne konuymuş kapandı konun hala devam ediyorsun yani senin takıntın ne anlamadımki herkes birilerini birilerine benzetir bence senin farklı sorunların var gibi geliyor.

bu tarz şeyler hep yapılıor nedense yok şuna benziyor yok burnu aynı biz vs rekabet gibi sanki ben hiç anlamıyorum böyle şeyleri görümcen ve k.validende anlaşılan hem seni hem de damat beyi kızdırmak için yapıolar o yüzden sen bozulup sinirlendiğini belli etme.kıskanılma konusuna gelince k.validen anlaşılan ben kıskanılan hoş kadındım imajı veriyor bi daha söylerse biz bu konuyu aramızda konuştuk eşim bu konuda bana anlayışlı davranıo sen ne giyersen giy nasıl oturup kalkıcağını bilirsin dedi de mevzuyu kapar küçük şeyler içinde üzülme:)

Kapatılan konuya da yazmıştım. Bence asıl sinir olduğun başka şeyler var. Bu dayısına benziyor meselesi, buzdağının görünen kısmı. Ayrıca söylenen şeyden çok söylenme tarzı ve sıklığı çileden çıkarmış seni. Bir şey bir insana yüz kez söylenirse, bayar evet. Ama bazı insanlar böyledir işte, laf olsun torba dolsun misali sürekli konuşurlar ve konuşacak fazla şeyleri olmadığından hep aynı konuya takılı kalırlar. Oldukları gibi kabul edip geçip gitmek lazım.

Dişimi sıkıp sesimi çıkarmayayım .... bakalım ne olacak... :)))

Ne kadar güzel söylemişsiniz...Ama bazı insanlar böyledir işte, laf olsun torba dolsun misali sürekli konuşurlar ve konuşacak fazla şeyleri olmadığından hep aynı konuya takılı kalırlar. Oldukları gibi kabul edip geçip gitmek lazım.

Gerçekten de böyle.... :))

Bu arada bana sabırla cevap ve öneri verenlere teşekkür ediyorum... cevap yazdıkça sanırım konu ilk sıraya yükseliyor... artık cevap vermeyeceğim... Bazılarınıza düşüncelerim saçma, bazılarınıza benzer tecrübeleri olduğu için normal geldi... tÜM CEVAP VEREN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.. inan bir arkadaşıma içimi dökmüşüm gibi rahatladım...))

Kıskanma konusunda kv ne .Birbirlerine güvenmeyen eşler kıskanç olur .Eşim beni kıskansa çok üzlürdüm demekki bana sonsuz güveni varki kıskanmıyor diye kibarca cevap verebilirsiniz.Benzeme konusundada herkezin görüşü farklı olabilir siz benzetmeye bilirsiniz ama kv benzetebilir sonuçda dayısı gençliğine çocukluğuna bir şekilde benziyor olabilir.Derdim yok dert arıyorum diyorsanız oda ayrı bir konu

.........................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
adamına göre üslup:)) canım..
milletin yorumlarıyla ilgileneceğiyle kendi tarzına bak ilkönce..
hadsiz..

sen kimsin de benim tarzıma laf ediyosun,haddini aşan sensin terbiyesizleşme,kendine gel ve sus,bana da yorum yapma bi daha......

.................................................................................

senin çocuğun olsa ve dayısına benzese, annen ve sen bunu sürekli dile getirseniz
gelin rahatsız olsa
ne düşünürdünüz?

arkadaşım burda çok enteresan bi çelişki var sonuçta eşinin ablasının çocugu bu dimi
1 eşini benzetilmicek kadar itici ,kötü,benzetilmeye bile değmicek bi adam olarakmı görüosunda masum bi çocugun benzetilmesini yediremiosun
2 çocuktanmı nefret ediosunda eşine benzetilmesine tahammül edemiosun? o zman senin el kadar çocukla derdin ne?
hayret bişe:) nolcak eşimin ablasının çocugu eşime benzese yada benzemediği halde benzetilse ?he de geç....

keşke senin gibi derdim olsa yazık valla ne dertler varmıs millette

insanların derdi denizlerden büyük dalga geçer gibi actığın konuya bak

şaka mı bu şakaysa kamera nerde

ıyy bunlar herhalde tip tip ayrılıyolar kendi içinde benim kaynanada öyle olum bana kırmızı oje sürdürmezdi falan filan yok bide koskoca kadın benle aşık at.

benzetmeye gelince öle bi rahatlık oluyo herhalde içlerinde benim oğlumda mesela göz rengi babasına benziyo koyu mavi ama orta kımı benim gibi yeşil. ben hep söylerim eşime benzediğini ama onun haricinde babamın kopyası oğlum. göz yapısı kaşı dudağı kulağı aynı. ama yok oğullarına hatta hiç alakası olmayan görümceme benzetiliyo. bende aman huyu benzemesinde önemli değil diyorum. görümcemle tatlı tatlı çok laf sokarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…