görümcemin oğlu

herkesin derdi kendine...
bu da dert mi,böyle dert mi olur,bunu dert mi ediyosun diye sorgulamak yerine varsa bi yorumunuz yorumlayın ve geçin bence
size ne elalemin derdinin büyüklüğü-küçüklüğünden!!

Sağolun anlayışınız için.. Bazen ben de görüp yuh artık, ne saçmalamışlar diyorum... ama bir şeyi unutuyoruz... burda ne kadar yazıya döksek de kelimeler yetersiz kalıyor... karşımızdakinin aslında ne yaşadığını bilemiyoruz... kendi başımıza da gelmediğinden, ya da aynı olaylara farklı insanların farklı tepkileri olabileceğinden karşımızdakinin duygularını anlayamıyoruz maalesef...(

Doğru söylüyorsunuz... boşuna yük... ama bilerek, isteyerek bunu yapmalarını gördükçe tutamıyorum kendimi... elimde değil...:))

Herhalde iyi okumadınız... çocuk kendi babasına, halasına benziyor yazdım... iki ailenin de belirgin genetik özellikleri var... karıştırılmayacak kadar özel alın, göz, burun yapısı gibi...:)) Yani durum benzeyip benzetmeme meselesi değil... benzesin, olabilir, normal.. ama bu birgünde kaç kere söylenir... ve o kadar benzetme yapılıyor ki her uzvu ayrı bir cümlede.... her huyu ayrı ayrı....Bu arada bir uzmandan yardım alın cümlesi... hoş olmadı... bu konu takıntı değil... bile bile söylenen birşeyden yorulup artık isyan etmek..

Son düzenleme:
ben konu sahibi arkadaşa hak veriyorum... çünkü benim kayınvalidem de oğlumun bana benzediğini bile bile biri geldiği zaman ya da bir yerlere gittiğimiz zaman ; hem de kayınvalidemin kendi akrabaları bana benzetiyorlar.. kayınvalidemin zoruna gidiyor.. yok yok aynı amcası babası yani kendi tarafına benzetiyor çocuğumun bana benzemesi zoruna giaiyor kadının ..bu darumda ben de sinir oluyorum kime benzerse benzesin sağlıklı olsun da diyorum ..yani sinir olduğumu belli etmiyorum ...sen de öyle yap arkadaşım onlar sen kızdıkça üstüğne geliyordur üzülme benim kocam yakışıklı benzesin iştye ne güzel falan de bir daha diyemezler niye kendini üzüyorsın ki tatlı canını ufak tefek şeylerle üzme

Hiç bunlara can sıkmaya deymiyo hastalık sahibi olursun..

Benim k.v 'de eltimin çocuğunu eşime benzetiyodu benim kendi çocuğumda bize benziyormuş
İşte çocuğun senle hiç alakası yok hiç bişi almamış senden diye eşime çocuğumuzü anlatıyodu..

eltimin çocuğunuda gelip benim evimde yanımda eşime övüyodu..
ayyy kilosu sen,gözleri sen(eşim mavi gözlü çocuk ela gözlü) kafası sen ayakları sen senden bir tane daha dünyaya gelmiş diye diye napmaya çalışıyodu anlam veremiyorum..

Şimdi kime över acep yazıkk görüşmüyorumda ben 2 yıldır

sen bunları kafana çok takarsan aklına bin tane şey gelir..

ne demek istiyo?
çocuğu sanki o yapmamış?
sanki çocuğun babası x
beni mi istemiyo?
bana mı laf çarıyo? diye diye kafayı yersin bacım..

anlayışınız için teşekkürler...:))

akrabamızın gelini mawi çekik gözlü bizde yok kimse öyle.... oğlu da aynı mawi çekik gözlü... ben bi ara boş bulundum geçenlerde ay halasına mı benziyo biraz dedim....benzemiyo aslında duruşu sanki halasını andrdı, bn de boş bulundum söyledim... kız bozuldu sanki... hemen topladım yaw aslında hiçbiyeri benzemiyo.. senin kopyan da işte bi an andrdı sanki dedim... şimdi minicik bişey için onu üzx-menin ne geregi war..:))) ben sadece derdimi gelip size anlattım... bu arada saten mağazasında aysel hanımdan kaçıyorum ben de.. o kadar ilgili ki, sayesinde mutlaka alışveriş yapıyorum....D eve gidince ancak kendime geliyorum.. yine kandırdı bak beni diyorum kendime... aynı eteğin 3 rengi birden alınır mı yaaa

Son düzenleme:

iyide kız halaya , oğlan dayıya çeker derler. bunda ne varki?
birde seni kıskanmıyor beni kıskanıyor ne saçma. ozaman küçükmüş, etrafından öyle görüyormuş öyle yapıyormuş. demekki büyüyünce kendi düşünce tarzı oluşmuş artık müdahale etmiyor ne var bunda.

ya desin dursunlar, nie bu kadar bozuluyosun ki sen?
bi kere de evet çok benziyo gerçekten de bakalım, belki bunu bekliolardır...

bunda takılacak ne var aile içinde böyle benzetmeler hep olur gül geç canım sinirlenecek bir durum yok ki
ayrıca böyle herşeyi kafana takarsan çok yıpranırsın biraz daha rahat ol derim

oooooo sen bunlar için bile konu açıyosan etrafındakiler yandı.bu da mı dert..benzesin çocuk ne olacak...

Benimde esimin ailesi kaynimin oglu icin aaa cok benziyor derlerdi...hep benzetirlerdi....gecen sene turkiyeye geldigimde cocugu ilk kez gordum yakindan uzaktan hic alakasi yoktu...bunu dedigimde citlari cikmadi....bu seferde uzaktan bir akrabalarina cok benzettiler beni oglumuda onun ogluna simdi gorumcem dogum yapti kizi oldu onuda gorumcem ayni esime benzetiyormus ne alakaysa....anlayacagin es tarafi birini bulur benzetilecek birsey bulurlar...takma kafana sen benzetirlerse benzetsinler....

kişiler birbirine tam benzemeyebilir ama bir bakışı,bir gülüşü,konuşması yani bir şekilde benzeyebilir.

ben bir tanıdığımızın torununun resmini gördüm.aynı annesi dedim.halbuki babaanneye benziyormuş.ben babaanneyi bilmediğim için annesinin benzerliklerini farkettim.kafaya takacak bir durum yok.dayısına benzeme ihtimali vardır.bozulmanıza gerek yok

Aynen benim görümcem ve kaynanam da oLe der oglunu benzetir ay ayni abim diye halbuki oda babasinin kopyasi. Ve zannediyorumki bunu ustune bastira bastira soyleyince cocugu dha cok sevicekmi saniyorlar anlamadim. Birak konussunlar dertmi sana:))

Aynen benim görümcem ve kaynanam da oLe der oglunu benzetir ay ayni abim diye halbuki oda babasinin kopyasi. Ve zannediyorumki bunu ustune bastira bastira soyleyince cocugu dha cok sevicekmi saniyorlar anlamadim. Birak konussunlar dertmi sana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…