Geçenlerde bir başlık açtım ve sinirle de bir hayli saçmaladım... birkaç gün de nete girmeyince bugün baktım konum kapatılmış... sorunum şuydu ki görümcemin oğlu eşime hiç benzemiyor... tip olarak aynı babası... ama görümcem we kayınwalidem sürekli olarak istisnasız her bir araya gelişimizde eşime benzediğini söylüyorlar... ama yemin ediyorum çocuğun ne anasıyla ne dayısıyla ilgisi yok... aynı babası ve hatta kendi halasına benziyor çocuk...:)) birkaç arkadaş yazmış işte görümceni sevmiyorsun ondan sinir oluyorsun... hayır alakası yok... sevmiyor değilim... sonuçta yumuşak başlı insanlar.. ama neden sürekli gözüme sokarcasına bu çocuk aynı dayısı diyorlar... bu benzetmeyi yapıp ne tür bir duygusal rahatlama sağlıyorlar anlamış değilim... bir veya iki kere söylense inanın üzerinde durmam....
ikincisi bazen etekle bazen pantolonla gidiyorum... kv bana bakıp heralde üstümdekileri çok dar bulmuş olacak ay işşte x bana küçükken etek giydirmezdi, yok denize sokmazdı vs vs... yani benim anladığım oğlum beni kıskanıyor seni kıskanmıyor demeye getiriyor... öyle bir yarışına girmiş heralde aklınca....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?