görümcemin oğlu

AhuDudu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
132
1
46
41
İstanbul
Geçenlerde bir başlık açtım ve sinirle de bir hayli saçmaladım... birkaç gün de nete girmeyince bugün baktım konum kapatılmış... sorunum şuydu ki görümcemin oğlu eşime hiç benzemiyor... tip olarak aynı babası... ama görümcem we kayınwalidem sürekli olarak istisnasız her bir araya gelişimizde eşime benzediğini söylüyorlar... ama yemin ediyorum çocuğun ne anasıyla ne dayısıyla ilgisi yok... aynı babası ve hatta kendi halasına benziyor çocuk...:)) birkaç arkadaş yazmış işte görümceni sevmiyorsun ondan sinir oluyorsun... hayır alakası yok... sevmiyor değilim... sonuçta yumuşak başlı insanlar.. ama neden sürekli gözüme sokarcasına bu çocuk aynı dayısı diyorlar... bu benzetmeyi yapıp ne tür bir duygusal rahatlama sağlıyorlar anlamış değilim... bir veya iki kere söylense inanın üzerinde durmam....

ikincisi bazen etekle bazen pantolonla gidiyorum... kv bana bakıp heralde üstümdekileri çok dar bulmuş olacak ay işşte x bana küçükken etek giydirmezdi, yok denize sokmazdı vs vs... yani benim anladığım oğlum beni kıskanıyor seni kıskanmıyor demeye getiriyor... öyle bir yarışına girmiş heralde aklınca....

Aynı konu olduğu için yorumlar da aynı olacak.
Siz nasıl bir cevap bekliyorsunuz ki?

Boşuna ikinci konuyu açmışsınız.

evet sizi hatırladım ben..

k.validenize bu çocuk dayaısından galiba gibi bir laf vurmayı düşünüyordunuz değil mi?

işte tepkiler bunaydı zaten.

bu kadar küçük şeyleri kafanıza takmazsanız inanın daha mutlu olursunuz..çocuk eşinize benzese ne olur benzemese ne olur?bu niye sizi rahatsız ediyor?altında yatan nedinin ne olduğunu düşünüyorsunuz?

etek-pantolon mevzusuna hiç girmeyeceğim çünke eşinizin çocukken annesini kıskanmasından daha doğal birşey olamaz.

bence kafaya takacak şeyler aramaışsınız ve bulmuşsunuz..

eşimi yeğenine benzetseler asla art niyet aramam ve mutlu olurum.

Siniriniz geçmemiş anlaşılan. Çocuğu birine benzetmek laf olsun diye sürdürülen bir gelenektir. Bu kadar takılmanız gereksiz.

Kesin sana sinir oluyorlar..Hatta sen yokken sürekli arkandan dedikodunu yapıyorlar..Git kavga et onlarla sen nasıl cocuğunun kocama benzediğini söylersin benzemiyor işte diyerek saldır görümcenepPp
Arkasından git kayınvalidene oğlun seni kıskanıyor ama beni kıskanmıyor,ben benide kıskansın istiyorum sen olmasan beni kıskanır sen varsın diye kıskanmıyor işte diyerek öldür onu:)))))

Arkadasım,bunları mı duymak istiyorsun?
Ya da şu sıralar aksiyon yok hayatında yeni dertler mi arıyorsun..????

benim kayınvalidemde görümcemin oğlunu eşime çok benzetir.hatta tek kayınvalidem deil diğer aile üyeleride benzetir o derece yanii.ha benziyormu dersen asla çocuk bildiğin babası ne yapayım şimdi dert mi edeyim yani bunu...

bende ne zaman laf açılsa dayısı gibi yakışıklı olcak benim paşam derim..ne var bunda dert ettiğin şeyi anlamadım..bu arada kızımıda kayınvalideme de benzeten çok olur beni kızdırma amaçlı laf sokmalar felan filan,hayatta bozulmam kaç yaşında kadın kayınvalidem bu yaşına rağmen güzel bi yüzü var.

ohh desene anası güzel,babası güzel,babaannesi güzel afet olacak benim kızım derim..

bunlar dert deil kuruntu yapıp strese boşa giriyorsun bence..

Ben hatırlıyorum

Görümcenize ' çocuk dayısından ( yani sizin eşinizden ) mı ? ' diye soracak kadar kafayı yemiştiniz..

Arkadasım bu da dert mi? İnsanlar ne dertlerle,ne sıkıntılarla mücadale ederken senin düşündüğün bumu bırak benzeyen yegen olsun sonucta dayısı kayınvalıden oglum benı kıskanıyor demiş ee nevar bunda sorunmu bunlar siz bence fazla alınganlık yapıp ilgiyi kendi uzerıne cekmeye calısıyorsunuz lutfen biraz daha pozitif olalım.. hayatın birde acı yüzü var sızın bu dertler bazılarının dertlerının yanında devede kulak kalır.

Kız halaya oğlan dayıya derler. Ne var bunda ki ?

Allahtan kız arkadaşınızın çocuğunu eşinize benzetmemişler

Mazallah gazetelerin 3, sayfasına düşerdiniz.

Son düzenleme:
hadi bunu dert yaptınız,diyelim ileride bir kızınız olursa ki kızlar halaya çeker derler o zaman ne yapacaksınız?

ya da anneniz yeğeninizi hep size benzetse bunun altında bir mana mı aramak lazım?

kendiniz yazmışsınız,ılımlı yumuşak başlı insanlar diye.demek ki birşey yaptıkları yok.

Bosver ya takılma fazla ,
onlar oyle dedıklerınde sende ay ne guzel dayısına benzemesı fılan de ,
belkıde senı sınır etmek ıcın yapıyorlar neden fırsat verıyorsun

bizde kız halaya oglan dayıya benzer derler ben babamın kopyasıyım halama hiç benzemiyorum kardeşimde annemin ve dayımısın kopyası resmen bazen beni görenler der aynı annene benziyorsun bende derim yok ben babama benziyorum derim onlar yok yok annene benziyorsun derler bende tamam sizin dediginiz olsun derim ikisinde benziyorum derim karşı tarafında gönlü olsun manasında şimdi halam deseki oğlum yada kızım aynı senin babana benziyor dese ben bunda art niyet aramam aksine mutlu olurum

Konunuzu hatırlıyorum hemde gayet net...Kapatılan konunuz da gerçekten söylediğiniz gibi oldukça saçmalamıştınız..

Kapatılan konuda 'çocuk dayısından mı diye soracağım 'yazmıştınız!!!!!!!!!Ne kadar sinirli olursanız olsun aklınıza nasıl 'çocuk dayısından mı diye soracağım 'gibi oldukça yersiz (yersiz diyorum çünkü burada başka bir şey yazamıyorum ) bir soru gelebilir...Çok acı gerçekten!!!!!!!!

Böyle bir şey bir insanın aklına nasıl gelebilir inanamıyorum size..Bu nasıl bir düşüncedir!!!Ben okurken bile oldukça rahatsız oldum o yüzden cevap yazma gereği duymadım size...

çocuk dayısına benzesin yada benzemesin ne var bunda..allaamm yaaa :))

senin kocan görümcenin kardeşi dğeilmi..belliki dayısına benzetiyor kendince ne var...benim ikizlerde aslında babaya ve amcaya benzer ...ama ben hep dayıya benzetirim..kardeşimede derim aynı sana benziyorlar..zaten oğlan dayıya benzer..onlarla hiç alakası yok..senin kopyan diyorum oda mutlu oluyor..ne var yani neolmuş..şimdi kardeşim evli olsaydı karısı bunu sorunmu edecekt..ya cidden ele avuca gelir şeyleri sorun et lütfen..böyle şeylere takılıpta kendini kurma..

benım görümcemin oğluda aynı eşime benzıyorr şimdi benımde bır oğlum oldu benım oğlumuda görümcemin oğluna benzetıyorlar şimdi kım görürse görürsün ayy aynııı görümcenın oğlu dıyorlar hiç rahatsızlık duymadımm yanı kötü bişi diyorlar gıbıde gelmedı çaıkçası sizde boşuna kafanıza takmayın böyle şeylerii

Çocuk bu tabiki dayıya , teyzeye, amcaya,halaya benzer. bunları iyi niyetle söyleseler başka olurdu ama tamamen art niyet var anlıyorum seni. Benim cocuğumda bana benziyor. Herkes görür görmez ayyy aynı annesi diyorlar ama kayınvalidem hazmedemiyor bunu sürekli her görüşmemizde aynı babası aynı aynı diyor.bende babası tabi benzicek dedim.anlamıyor ısrarla babası diyor.hazımsız bunlar hazımsız

Başka derdiniz mi yok sizin allasennn...

Kedi mıçını aynada görmüş,şey sanmış...Sizinkide kusura bakmayın ama o hesap!

Boşverin arkadaşlar konuyu ikinci kez ısrarla yine tepki alacağını bile bile açıyor ve sonrada yazılan hiçbir şeye cevap vermiyor. Hepimizle kafa buluyor sanırım bu arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…