- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Ev görmeye aynı sepetten al götür. kurtlanmıştır diğeri bunu kullan misler gibi Bi sana Bi bana getirttim dersinDimi bencede bugünkü o adrenalin de ona yetti bence
Tabiki de istemicem sepeti Bi anlık sinirle açılmış bir konu zaten sakinleşince saçm geldi banadaOnun yaptığı ayıp da ben de “buna takmış” dedirtmezdim kendime yerinizde olsam. Size bunu söylediğinde “Tatlım bi sepet değil mi? Ali Cengiz oyununa gerek yoktu, istesen verirdim, neyse” der içine otuttururdum. Ama geri istemek? 8 sene sonra? Komik ve basit.
Hele Bi evlensin de yaparız bişeylerEv görmeye aynı sepetten al götür. kurtlanmıştır diğeri bunu kullan misler gibi Bi sana Bi bana getirttim dersin
Boşver kuzum kalsın almaya değmez 8 yıl sonra. Eşin zamanında sana niyetle aldığı hediyeyi sırf kıramadığı için teyzesine yada kardeşine vererek bi hata yapmış. Teyze de sana alındığını bile bile isteyerek densizlik etmiş. Şimdi eşinde senin olanı onlarda bırakma al diyerek sanada yanlış yaptırmaya çalışıyor öyle oluyor olsaydı en baştan kendi vermeseydi. Sen geri isteyerek onların seviyesine düşme.Kızlar size danışmak istediğim birşey var. Benimkisi bir dert değil ama artk sinirlerimi bozmaya başladı. Sizlerden destek bekliyorm.
Eşim biz sevgiliyken ıspartadan arkadaşından bana sepet getirtmiş gül suyu sabunu vs. Güzel şık bir sepet annesine kardeşine de bişeyler getirtmiş. Görümcem benim sepeti çok beğenmiş. Sepeti de bana aldığını biliyorlar hepsi. Teyzesi geliyo tabi eşim teyzesine de gösteriyo haftasonu vericem falan derken bişeyler oluyo teyzesi eşime diyo ki 'çok güzel bana hediye etsene sen ona tekrar alırsn' falan eşimde tamam diyo kıramadığı için veriyor. Bunları bana anlattı üzülmüştüm tabi o zaman bana alınmış istemesi saçma gelmişti. Sonra evlendik görümcem le aramız çok iyidi birgün ağzından kaçırdı abim sana sepet getirmişti bende çok beğendim teyzeme dedim çok beğendim al çeyizime koyayım diye teyzemde abimde aldı bana verdi bende çeyizime koydum diye. Ben şok oldum hem sinir oldm hemde üzüldüm onada getirmiş ama benimki daha çeyizlikmiş. Bugün de kahvaltıdaydk kaynım ıspartada asker gelirken bana da görümceme de sepet getirmiş. Kaynanamda dedi kocanda sana almıştı çok güzeldi sahi onu ne yaptn bende dedim e onu kızın almış çeyizine kaldırmış. Görümcem atladı hemen yoook sen yanlış biliyorsn teyzem onu abimden istedi abimde teyzeme verdi dedi bende dedim teyzemde ona vermiş dedim görümcem hemen konuyu kapattı gitti odadan sonra geldi işte bana laf atıyo falan ama o kadar sinir oldm ki. Sizce ne yapmalıyım bana ait olan bir şeyi çeyizine kaldırması normal mi. Benim onda olduğunu bildiğim halde böyle yalanlaması baya sinirlerimi zıplattı eşim iste sepetini diyo bende üzerinden 8 sene geçmiş boşver kalsn dedim ama böyle yapınca almakta istedim sonuçta bana alınmış Bi hediye sizce ne yapmalıyım.
Eşim teyzesini çok görmüyo uzakta olduğu için isteyince kıyamamış banada dedi verdim ama sana daha güzellerini alırım falan diye bende olsun iyi yapmışsn dedim üstünde durmadım görümcemin oyunu olduğunu bilmiyordm tabiki. Bunun üzerine görümcem azından kaçırdıda öğrendim bugünde yine pot kırdı ondan sinirlendim yoksa istemem çürüşmüş sepeti onun olsunEsiniz size verildiği hediyeyi başkasına veriyorsa size daha az değer veriyor demek ki.
Ben minnet etmezdim aslında ama gıcık olduğum için alırdım bence eşine söyle istesin. Arkandan yalan cevirmisler sonuçta
Eşim olsa gider alr ama ben bi sepet için aramı açmaya gerek duymuyorum ki zaten sepeti aksam ne yapacağım gerek yok yani kuzum. Biran sinirlendim yoksa zaten istemem kendine bunu layık gördüyse ki Bi sepet parçası için kendini bu duruma düşürmeye değerse onun olsnBoşver kuzum kalsın almaya değmez 8 yıl sonra. Eşin zamanında sana niyetle aldığı hediyeyi sırf kıramadığı için teyzesine yada kardeşine vererek bi hata yapmış. Teyze de sana alındığını bile bile isteyerek densizlik etmiş. Şimdi eşinde senin olanı onlarda bırakma al diyerek sanada yanlış yaptırmaya çalışıyor öyle oluyor olsaydı en baştan kendi vermeseydi. Sen geri isteyerek onların seviyesine düşme.
Bence teyzede çok iyi biri değil yalana dahil olmuş. Yalanı geçtim başkasına alınan bir şeyi insan isteyemez zaten. Eşiniz de teyze sana başka alırım ben diyebilirmis ama artık üstünden çook geçmiş. Dediğim gibi ya eşime istetirdim ya laf sokardm öyle birakmazdm.Eşim teyzesini çok görmüyo uzakta olduğu için isteyince kıyamamış banada dedi verdim ama sana daha güzellerini alırım falan diye bende olsun iyi yapmışsn dedim üstünde durmadım görümcemin oyunu olduğunu bilmiyordm tabiki. Bunun üzerine görümcem azından kaçırdıda öğrendim bugünde yine pot kırdı ondan sinirlendim yoksa istemem çürüşmüş sepeti onun olsun
Tabiki mesele sepet değil anlatmak istediğim genel davranışıydı aslında. Yoksa kim ne yapsn çürüşmüş sepeti.Çok büyük mevzu değil, siz de demişsiniz tabi. Bu olay dişinda size karsi davraniş ve tutumlari iyiyse kapatin gitsin konuyu, alti üstü bir sepet. Şimdi herşey var internette 5 dakika uğraşsaniz o sepetten kapiniza kadar getiriyorlar. Davraniş olarak yanliş tabiki ama o an öyle bir hata yapmiş olabilir. Siz size karşi olan genel tavirlarina bakin.
Canım görümce her yerde aynı 8 sene önce alınmış bir şey. Sana faydası bile olmaz. ALLAHA havale et. Onu düşünmekle gecirecegin zamanı da ailene ayır. Laf sokunca bile görümcene söyle. Sana harciycak beyin hücrem yok deKızlar size danışmak istediğim birşey var. Benimkisi bir dert değil ama artk sinirlerimi bozmaya başladı. Sizlerden destek bekliyorm.
Eşim biz sevgiliyken ıspartadan arkadaşından bana sepet getirtmiş gül suyu sabunu vs. Güzel şık bir sepet annesine kardeşine de bişeyler getirtmiş. Görümcem benim sepeti çok beğenmiş. Sepeti de bana aldığını biliyorlar hepsi. Teyzesi geliyo tabi eşim teyzesine de gösteriyo haftasonu vericem falan derken bişeyler oluyo teyzesi eşime diyo ki 'çok güzel bana hediye etsene sen ona tekrar alırsn' falan eşimde tamam diyo kıramadığı için veriyor. Bunları bana anlattı üzülmüştüm tabi o zaman bana alınmış istemesi saçma gelmişti. Sonra evlendik görümcem le aramız çok iyidi birgün ağzından kaçırdı abim sana sepet getirmişti bende çok beğendim teyzeme dedim çok beğendim al çeyizime koyayım diye teyzemde abimde aldı bana verdi bende çeyizime koydum diye. Ben şok oldum hem sinir oldm hemde üzüldüm onada getirmiş ama benimki daha çeyizlikmiş. Bugün de kahvaltıdaydk kaynım ıspartada asker gelirken bana da görümceme de sepet getirmiş. Kaynanamda dedi kocanda sana almıştı çok güzeldi sahi onu ne yaptn bende dedim e onu kızın almış çeyizine kaldırmış. Görümcem atladı hemen yoook sen yanlış biliyorsn teyzem onu abimden istedi abimde teyzeme verdi dedi bende dedim teyzemde ona vermiş dedim görümcem hemen konuyu kapattı gitti odadan sonra geldi işte bana laf atıyo falan ama o kadar sinir oldm ki. Sizce ne yapmalıyım bana ait olan bir şeyi çeyizine kaldırması normal mi. Benim onda olduğunu bildiğim halde böyle yalanlaması baya sinirlerimi zıplattı eşim iste sepetini diyo bende üzerinden 8 sene geçmiş boşver kalsn dedim ama böyle yapınca almakta istedim sonuçta bana alınmış Bi hediye sizce ne yapmalıyım.
Görümcem 28 yaşında şuan. O zamanlar evlenmeye pek meraklıydı ama olmadı hala bekliyor.Gorumceniz kaç yaşında 8 yıldır sepet saklıyor?Modası geçmiştir onun boşverin.
Teyzede suç zaten. Böyle bi yalana beni kimse dahil edemez diyebilirdi ki yengen olacak yüzüne nasıl bakacaksın falan diye ne bileyim işte 2side aynı aman. Laf sokarım tekrar açarsa konuyu ama geri almam o vicdan azabı ona yeter bugünkü cebelleşmesi yetti onaBence teyzede çok iyi biri değil yalana dahil olmuş. Yalanı geçtim başkasına alınan bir şeyi insan isteyemez zaten. Eşiniz de teyze sana başka alırım ben diyebilirmis ama artık üstünden çook geçmiş. Dediğim gibi ya eşime istetirdim ya laf sokardm öyle birakmazdm.
Ya Bi yandan diyorm özeniyo oda yaşamak istiyor böyle şeyleri heves ediyor ama benim üzerimden yürümesi bazen deli ediyor. Çoktan kapattım o konuyu istemiyorum zaten sepeti ben alıp napaym onu ama o an inat için gidip almak geldi içimden sonra burda yazınca sakinleştimCanım görümce her yerde aynı 8 sene önce alınmış bir şey. Sana faydası bile olmaz. ALLAHA havale et. Onu düşünmekle gecirecegin zamanı da ailene ayır. Laf sokunca bile görümcene söyle. Sana harciycak beyin hücrem yok de
Almıcam canm geri sinirle yazdm onu zaten alıp ne yapaym daha onu. Herkes kendine yakışanı yapsnSepet sepetlikten çıkmıştır, milletin çarı çöpü olmuş yani artık o, geri istemek inanılmaz yanlış bence. Onların yaptığı tamamen terbiyesizlik zaten... Boşverin alsın sepeti, alsın yani...
Esin vermeseymis gönder ıspartaya aldir evin her köşesine 1 er tane koy catlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?