Görümcemin pişkinliği

Sepeti almalı mıyım?

• Ankete Katılan
    125
  • Anket Kapalı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki de istemicem sepeti Bi anlık sinirle açılmış bir konu zaten sakinleşince saçm geldi banada

Esiniz size verildiği hediyeyi başkasına veriyorsa size daha az değer veriyor demek ki.
Ben minnet etmezdim aslında ama gıcık olduğum için alırdım bence eşine söyle istesin. Arkandan yalan cevirmisler sonuçta

Boşver kuzum kalsın almaya değmez 8 yıl sonra. Eşin zamanında sana niyetle aldığı hediyeyi sırf kıramadığı için teyzesine yada kardeşine vererek bi hata yapmış. Teyze de sana alındığını bile bile isteyerek densizlik etmiş. Şimdi eşinde senin olanı onlarda bırakma al diyerek sanada yanlış yaptırmaya çalışıyor öyle oluyor olsaydı en baştan kendi vermeseydi. Sen geri isteyerek onların seviyesine düşme.

şu hayatta çok iyi anladım ki şu son birkaç aydır
insan walalahi bir sıkıntısı olduğu zman kula değil Rabbine dayanicak
inanin bunca zmaan bir sıkıntım olsa kime danisaam herkes den bir ses çıktı
baktım olmuyor bende Rabb'ime yöneldim
dedim Allah'ım sen her şeyi en iyisini bilensin şu sıkıntım için bana bir yol göster hayırlı olana ulaştır diye....
inanciniz olsun ki Hamd olsun Rabbim bir kapı açtı işlerim rast gitti sizin ne sıkıntıniz olursa olsun unutmayalim ki her şeyi nasıp edecek olan Rabb'im..
ve bol bol gün içinde Esma ül Hüsnalardan ,Tevbe suresi 129.ayet Salati Mecule, salâvat şerif......bir sürü okuduğum dan beri hamd olsun Rabb'ime daha çok yaklaştığimi hiç beklemediğim anda Rabb'imin tüm sıkıntılarımi giderdiğini gördüm yaşadım bizzat Hamd olsun.
Rabbime emanet olun

Esiniz size verildiği hediyeyi başkasına veriyorsa size daha az değer veriyor demek ki.
Ben minnet etmezdim aslında ama gıcık olduğum için alırdım bence eşine söyle istesin. Arkandan yalan cevirmisler sonuçta
Eşim teyzesini çok görmüyo uzakta olduğu için isteyince kıyamamış banada dedi verdim ama sana daha güzellerini alırım falan diye bende olsun iyi yapmışsn dedim üstünde durmadım görümcemin oyunu olduğunu bilmiyordm tabiki. Bunun üzerine görümcem azından kaçırdıda öğrendim bugünde yine pot kırdı ondan sinirlendim yoksa istemem çürüşmüş sepeti onun olsun

Çok büyük mevzu değil, siz de demişsiniz tabi. Bu olay dişinda size karsi davraniş ve tutumlari iyiyse kapatin gitsin konuyu, alti üstü bir sepet. Şimdi herşey var internette 5 dakika uğraşsaniz o sepetten kapiniza kadar getiriyorlar. Davraniş olarak yanliş tabiki ama o an öyle bir hata yapmiş olabilir. Siz size karşi olan genel tavirlarina bakin.

Eşim olsa gider alr ama ben bi sepet için aramı açmaya gerek duymuyorum ki zaten sepeti aksam ne yapacağım gerek yok yani kuzum. Biran sinirlendim yoksa zaten istemem kendine bunu layık gördüyse ki Bi sepet parçası için kendini bu duruma düşürmeye değerse onun olsn

Bence teyzede çok iyi biri değil yalana dahil olmuş. Yalanı geçtim başkasına alınan bir şeyi insan isteyemez zaten. Eşiniz de teyze sana başka alırım ben diyebilirmis ama artık üstünden çook geçmiş. Dediğim gibi ya eşime istetirdim ya laf sokardm öyle birakmazdm.

Tabiki mesele sepet değil anlatmak istediğim genel davranışıydı aslında. Yoksa kim ne yapsn çürüşmüş sepeti.

Canım görümce her yerde aynı 8 sene önce alınmış bir şey. Sana faydası bile olmaz. ALLAHA havale et. Onu düşünmekle gecirecegin zamanı da ailene ayır. Laf sokunca bile görümcene söyle. Sana harciycak beyin hücrem yok de

Teyzede suç zaten. Böyle bi yalana beni kimse dahil edemez diyebilirdi ki yengen olacak yüzüne nasıl bakacaksın falan diye ne bileyim işte 2side aynı aman. Laf sokarım tekrar açarsa konuyu ama geri almam o vicdan azabı ona yeter bugünkü cebelleşmesi yetti ona

Sepet sepetlikten çıkmıştır, milletin çarı çöpü olmuş yani artık o, geri istemek inanılmaz yanlış bence. Onların yaptığı tamamen terbiyesizlik zaten... Boşverin alsın sepeti, alsın yani...

Ya Bi yandan diyorm özeniyo oda yaşamak istiyor böyle şeyleri heves ediyor ama benim üzerimden yürümesi bazen deli ediyor. Çoktan kapattım o konuyu istemiyorum zaten sepeti ben alıp napaym onu ama o an inat için gidip almak geldi içimden sonra burda yazınca sakinleştim

Almıcam canm geri sinirle yazdm onu zaten alıp ne yapaym daha onu. Herkes kendine yakışanı yapsn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…