Görümcemin pişkinliği

Sepeti almalı mıyım?

• Ankete Katılan
    125
  • Anket Kapalı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MoonfacedMom

Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
7.924
9.216
398
Kızlar size danışmak istediğim birşey var. Benimkisi bir dert değil ama artk sinirlerimi bozmaya başladı. Sizlerden destek bekliyorm.
Eşim biz sevgiliyken ıspartadan arkadaşından bana sepet getirtmiş gül suyu sabunu vs. Güzel şık bir sepet annesine kardeşine de bişeyler getirtmiş. Görümcem benim sepeti çok beğenmiş. Sepeti de bana aldığını biliyorlar hepsi. Teyzesi geliyo tabi eşim teyzesine de gösteriyo haftasonu vericem falan derken bişeyler oluyo teyzesi eşime diyo ki 'çok güzel bana hediye etsene sen ona tekrar alırsn' falan eşimde tamam diyo kıramadığı için veriyor. Bunları bana anlattı üzülmüştüm tabi o zaman bana alınmış istemesi saçma gelmişti. Sonra evlendik görümcem le aramız çok iyidi birgün ağzından kaçırdı abim sana sepet getirmişti bende çok beğendim teyzeme dedim çok beğendim al çeyizime koyayım diye teyzemde abimde aldı bana verdi bende çeyizime koydum diye. Ben şok oldum hem sinir oldm hemde üzüldüm onada getirmiş ama benimki daha çeyizlikmiş. Bugün de kahvaltıdaydk kaynım ıspartada asker gelirken bana da görümceme de sepet getirmiş. Kaynanamda dedi kocanda sana almıştı çok güzeldi sahi onu ne yaptn bende dedim e onu kızın almış çeyizine kaldırmış. Görümcem atladı hemen yoook sen yanlış biliyorsn teyzem onu abimden istedi abimde teyzeme verdi dedi bende dedim teyzemde ona vermiş dedim görümcem hemen konuyu kapattı gitti odadan sonra geldi işte bana laf atıyo falan ama o kadar sinir oldm ki. Sizce ne yapmalıyım bana ait olan bir şeyi çeyizine kaldırması normal mi. Benim onda olduğunu bildiğim halde böyle yalanlaması baya sinirlerimi zıplattı eşim iste sepetini diyo bende üzerinden 8 sene geçmiş boşver kalsn dedim ama böyle yapınca almakta istedim sonuçta bana alınmış Bi hediye sizce ne yapmalıyım.

Haklısınız

Bırak kalsın canım 8 sene sonra sepet sararmış,yıpranmıştır.bu saatten sonra güzelliği de kalmamıştır,dolap köşesinde koku almıştır.zaman her şeyi bozuyor,eski değerine bırakmıyor.onca zaman sonra da istemen çok çocukça kaçacak.altın ,döviz meselesi değil ki bu
İyi tarafından bakacak olursak görümceni tanıdın.ona dikkat eder,yüz vermezsin

Suc esinizde. Size niyet edip aldıysa size verecekti. Görümcenizin ona göz dikmesi eziklik. Bırakın onunla kalsin. Onların yerine ben untanirdim.
Görümcem beni sevgili olduğumuzu bildiğinden beri bunları yapıyo her konuda kıyafet alıyorum aynısını alır sana yakışmadı bana daha güzel durdu vs. Sürekli böyle. Ben sepette değilim ama artk sinir olmaya olmadım inat için alsam mı dedim ama herke yok kendine bunu layk görüyorsa kalsn

Canm sepetinde değilim tabiki sürekli aynı şeyi yapması sinir etti beni ondan alsam mı diye düşündüm

Ben başından beri onda olduğunu biliyordum kendisi ağzından kaçırdı zaten oda biliyo bildiğimi annesi öğrenirse alıp bana verecek diye üstünü kapattı

8 yil once gorumceniz kac yasindaydi belliki cahilmiş. Ustelik sizde evli degilmissiniz sevgiliymissiniz. Esiniz size aldigi birseyi baskasina vermese hic sorun yasanmayacakmis asil nokta esinizde. Simdi istemek bence cok buyuk sacmalik

Aman bir sepete eşsiz oldu çeyizi sanki boşverin. Bilerek gelmiş siz sinir olun diye anlatmış işte. Hiç bozuntuya vermeden "abin çok daha iyilerini aldı bana" deyip morartsaydınız.
Hadsiz insanlar ya.
Abisi sürekli bişeyler aldığı için gezmeye götürdüğü için yapıyor zaten canm. İlk zamanlar bizle gelmek istiyordu neden benide çağırmıyolar dalan diyormuş arkamızdan kaynanamda onlar yeni evli senin ne işin var onlarla demiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…