- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Nasıl yani onda mı kalsn diyorsunuzAlmak istemek mi? bence sizin geri almak istemeniz hem de 8 sene sonra ayıbı ayıpla örtmek olacak.
HaklısınızDün deprem oldu 1 dk içinde söndü kaç hayat yerle bir oldu kaç yıllık biriken mal mülk. Boş verin dünya malı kalsın onda. Sevdiklerimiz yanımızda olsun gerisi telafi edilir. Her şey gelip geçici sıkmayın saçma şeyler ve saçma insanlar için canınızı
Benim onda olduğunu bildiğimi biliyor sonuçta buda ona yeter değilmiüstünden çok zaman geçmiş boş verin
Benim onda olduğunu bildiğimi biliyor sonuçta buda ona yeter değilmi
Görümcem beni sevgili olduğumuzu bildiğinden beri bunları yapıyo her konuda kıyafet alıyorum aynısını alır sana yakışmadı bana daha güzel durdu vs. Sürekli böyle. Ben sepette değilim ama artk sinir olmaya olmadım inat için alsam mı dedim ama herke yok kendine bunu layk görüyorsa kalsnSuc esinizde. Size niyet edip aldıysa size verecekti. Görümcenizin ona göz dikmesi eziklik. Bırakın onunla kalsin. Onların yerine ben untanirdim.
Kesinlikle teşekkür ederimaynen öyle yeterli. karşınızda ki kötü diye siz de kötü olmayın
Canm sepetinde değilim tabiki sürekli aynı şeyi yapması sinir etti beni ondan alsam mı diye düşündümBırak kalsın canım 8 sene sonra sepet sararmış,yıpranmıştır.bu saatten sonra güzelliği de kalmamıştır,dolap köşesinde koku almıştır.zaman her şeyi bozuyor,eski değerine bırakmıyor.onca zaman sonra da istemen çok çocukça kaçacak.altın ,döviz meselesi değil ki bu
İyi tarafından bakacak olursak görümceni tanıdın.ona dikkat eder,yüz vermezsin
evet kalsın 8 yıl sonra istemekte bence ayıp.. bu sefer görümce ile aran açılacak kadın demiyecek mi teyzem de sanıyordun istemedin bende olduğunu öğrenir öğrenmez hemen istedin demek ki bana garezin var diyecek...Nasıl yani onda mı kalsn diyorsunuz
Ben başından beri onda olduğunu biliyordum kendisi ağzından kaçırdı zaten oda biliyo bildiğimi annesi öğrenirse alıp bana verecek diye üstünü kapattıevet kalsın 8 yıl sonra istemekte bence ayıp.. bu sefer görümce ile aran açılacak kadın demiyecek mi teyzem de sanıyordun istemedin bende olduğunu öğrenir öğrenmez hemen istedin demek ki bana garezin var diyecek...
Haklısın canımız sağolsun eşim daha iyilerini alır zatenSon kullanma tarihleri bile geçmiştir o ürünlerin. Dün ev öyle beşik gibi sallanirken anladım malın mülkün yalan olduğunu. Boşver bunları mutluluğuna bak.
Abisi sürekli bişeyler aldığı için gezmeye götürdüğü için yapıyor zaten canm. İlk zamanlar bizle gelmek istiyordu neden benide çağırmıyolar dalan diyormuş arkamızdan kaynanamda onlar yeni evli senin ne işin var onlarla demişAman bir sepete eşsiz oldu çeyizi sanki boşverin. Bilerek gelmiş siz sinir olun diye anlatmış işte. Hiç bozuntuya vermeden "abin çok daha iyilerini aldı bana" deyip morartsaydınız.
Hadsiz insanlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?