Görümcemin pişkinliği

Sepeti almalı mıyım?

• Ankete Katılan
    125
  • Anket Kapalı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy konuyu bile acmam bu nasıl ezikliktir boşversene eşin vermeyecekti vermiş konu kapanmış tenezzül dahi etme

8 sene içinde neler oluyor neler değişiyor.
cidden bu kadar mı çekılmez hayat ya vallahı cıddı cıddı soruyorum.

gul suyu gul sabunu gul kremi falan uc kurusluk bisey icin degmez.takma kafana.benim esim de getirmisti dandik seyler yaa.

Canım haklısında bende ispartalıyım o sepetler 40 50 liralık şeyler.Salla gitsin Allah askına gittiginde daha güzelini alırsın.yapmıs bi cahillik.Benim basıma gelse önemsemezdim.çnkü cidden sepetin içinde kayda deger birşey yok

Canım ben de biliyorum ürünlerin önemsiz olduğunu benim takıldığım mevzu sepeti entrika ile aldın tamam ağzından da kaçırdın oda tamam ama hala çırpınıyor ki bende değil diye ki annesi alıpta bana vermesin diye ki versede alnazdm zaten ben ne yapaym kullanmaya bile kullanmam o ürünleri. Bana yapılana sinir oldum sadece

8 senelik sepeti alip ne yapacaksin icinden cikan 8 yillik urunleri kullanacak misin? Bozulmuşturlar bile...
Eşin de 8 yil da bir sepet alamamis mi bunca zaman bunun derdine düşmüşsün.
Ayrica size aldigi hediyeyi kim begenirse begensin vermemeliydi eşiniz baskasina suç bulmayin simdi bilmem kac yillik mevzu.

Sanki sepet dünyada tekti yani neyi paylasamiyorsun? Sepeti alsan bir daha selet bulamayacak sanki...

Demekki yeri geldiginde sizi yalanci konumuna dusurup kenara cekiliyorsa her ihtiyactlada kosmaya gerek yokmus. Mesafe koymalniz gerekir gorumcenize ki sizden özür dilesin hatasini anlayip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…