Görümcemin pişkinliği

Sepeti almalı mıyım?

• Ankete Katılan
    125
  • Anket Kapalı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşin niye geri iste deyip arayı bozuyo ki. olan olmuş biten bitmiş. şimdi 8 yıl önceki şeyin hesabi sorulmamali bence. eşin o kadar onemsiyosa begendigin başka birşeyi alsin sana. ya da çok kafaya taktiysa kendi istesin kardesinden. elin kızını kendi kardesiyle arasina elçi gibi sokmasin

Size karsi genel tutumu nasil peki
Şöyle anlatayım. Aldığım hiçbir kıyafeti bana yakıştırmaz aynısını kendisi alır ben daha iyi taşıyorm der bişey yaparm öyle değil bak ben daha güzel yaptm der. İkimizi sürekli kıyaslar. Bi ihtiyaç olduğu zaman gelir görür bende giderim her şekilde birbirimize destek oluruz ama işte kıyas konusunda hep birbirimizi kıyaslar

Eşim kız kardeşiyle hiç anlaşamıyor benim en ufak bişeyi bile almasına kızar bana kızar vermicek sin diye onda olduğunu bilseydi çoktan gider alırdı asla bırakmazdı şimdi kahvaltıda da ya sen al ya ben alıcam dedi öylelikle kalktık geldik tabiki de almam daha sepeti

O sepetlerden daha yeni banada geldi, içinde bir krem var kokusu bildiğin hacı yağı gibi, migrenimi tetikledi.
Hediyelik getirelebilir de çeyize konacak bişey değil yani.

O sepetlerden daha yeni banada geldi, içinde bir krem var kokusu bildiğin hacı yağı gibi, migrenimi tetikledi.
Hediyelik getirelebilir de çeyize konacak bişey değil yani.
Ben sepette de içindekilerde de değilim sadece bana alınan hediyeye göz dikip bu kadar entrika çevirmelerine sinir oldm

Başka
Allah başka dert vermesin.Onca yıl geçmiş aradan görümceniz çok beğendi demek bence geri istemek yerine eşinize sorun sonuçta zorla elimden almamışlar kendisi de vermiş

Taaa... ne zaman ki konu ..Biraz hoşgörü, biraz takmamak, biraz unutmak iyi gelir

Başka

Allah başka dert vermesin.Onca yıl geçmiş aradan görümceniz çok beğendi demek bence geri istemek yerine eşinize sorun sonuçta zorla elimden almamışlar kendisi de vermiş
Görümcem benim olan herşeyi çok beğenir onun olsun ister zaten sorun orda

Taaa... ne zaman ki konu ..Biraz hoşgörü, biraz takmamak, biraz unutmak iyi gelir
Evet. Fazlasıyla hoşgörülü davrandım bu konuda. Sinirle açılmış Bi konu geri istemiyorum zaten alıp ne yapaym bu saatten sınra değilmi

görümcen normal değil sanırım. delidir ne yapsa yeridir diye toleranslı davranma bence. benim kaynanama öyle davranmislar. kadının normal davranmasını saglayamiyorum
ona göre herşeyi normal onun geri kalanlar anormal

ben ankete hayır dedim ama sorun olacaksa al ama çöpe at eve sokma sepeti o da mesaji alır heralde evde görmeyince

Davranişlarina göre yaşi daha küçük sandim ama varmiş yaşı. Mesafenizi koruyun o zaman esinize kendi hayatiniza odaklanin. Eskilerin deyimiyle içinizi dökmeyin

Görümcem biraz fesat bana karşı abisini kıskanıyor. Abisi hiç ilgi göstermemiş kardeşine sürekli terslemiş ondan bunu kaldıramıyor o sebeple alttan aldm. Yoksa Yapıma ters sinirlenince lafımı söylerim. Sepeti de istemicem kalsn onda gelip derse bana böyle böyle oldu diye derim olsun sana verdim sende kalsn derim konuyu kapatmasını dilerim tekrar tekrar ısıtıp ısıtıp önüme getirmesin yoksa kendimi tutamayıp moralini bozucam

Davranişlarina göre yaşi daha küçük sandim ama varmiş yaşı. Mesafenizi koruyun o zaman esinize kendi hayatiniza odaklanin. Eskilerin deyimiyle içinizi dökmeyin
Yok dökmem zaten başından beri biliyorm bana olan hislerini

bence artık suyun başını tutma. bırak su akıp yolunu bulsun. daha gencmis görümce 5 10 sene sonra hiç laftan sözden anlamayacak belki şimdi ufacıkda olsa bi aydinlanma yasar.
abisiyle arasındaki sorun seni ilgilendirmez. sana karşı yaptığı şeyler hiç hoş değil. görmezden gelme lafını söyle madem esin de arkanda

sepet devede kulakmis yani anlattıklarına bakinca

Aynen öyle canm sepet bahane oldu yani yoksa sepet kimin umurunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…