- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Şöyle anlatayım. Aldığım hiçbir kıyafeti bana yakıştırmaz aynısını kendisi alır ben daha iyi taşıyorm der bişey yaparm öyle değil bak ben daha güzel yaptm der. İkimizi sürekli kıyaslar. Bi ihtiyaç olduğu zaman gelir görür bende giderim her şekilde birbirimize destek oluruz ama işte kıyas konusunda hep birbirimizi kıyaslarSize karsi genel tutumu nasil peki
Vallahi ben olsam yaptırırım sırf o görümce için gidemiyosada netten sipariş versin ben burdan sinir oldum yani elim ayağım titrediEn iyisi ıspartaya gidip aynısından almak dediğin mantıklı.
YessssAlmıcam canm geri sinirle yazdm onu zaten alıp ne yapaym daha onu. Herkes kendine yakışanı yapsn
Eşim kız kardeşiyle hiç anlaşamıyor benim en ufak bişeyi bile almasına kızar bana kızar vermicek sin diye onda olduğunu bilseydi çoktan gider alırdı asla bırakmazdı şimdi kahvaltıda da ya sen al ya ben alıcam dedi öylelikle kalktık geldik tabiki de almam daha sepetieşin niye geri iste deyip arayı bozuyo ki. olan olmuş biten bitmiş. şimdi 8 yıl önceki şeyin hesabi sorulmamali bence. eşin o kadar onemsiyosa begendigin başka birşeyi alsin sana. ya da çok kafaya taktiysa kendi istesin kardesinden. elin kızını kendi kardesiyle arasina elçi gibi sokmasin
Şuan 28 yaşındaKaç yaşinda peki?
Ben sepette de içindekilerde de değilim sadece bana alınan hediyeye göz dikip bu kadar entrika çevirmelerine sinir oldmO sepetlerden daha yeni banada geldi, içinde bir krem var kokusu bildiğin hacı yağı gibi, migrenimi tetikledi.
Hediyelik getirelebilir de çeyize konacak bişey değil yani.
Allah başka dert vermesin.Onca yıl geçmiş aradan görümceniz çok beğendi demek bence geri istemek yerine eşinize sorun sonuçta zorla elimden almamışlar kendisi de vermişKızlar size danışmak istediğim birşey var. Benimkisi bir dert değil ama artk sinirlerimi bozmaya başladı. Sizlerden destek bekliyorm.
Eşim biz sevgiliyken ıspartadan arkadaşından bana sepet getirtmiş gül suyu sabunu vs. Güzel şık bir sepet annesine kardeşine de bişeyler getirtmiş. Görümcem benim sepeti çok beğenmiş. Sepeti de bana aldığını biliyorlar hepsi. Teyzesi geliyo tabi eşim teyzesine de gösteriyo haftasonu vericem falan derken bişeyler oluyo teyzesi eşime diyo ki 'çok güzel bana hediye etsene sen ona tekrar alırsn' falan eşimde tamam diyo kıramadığı için veriyor. Bunları bana anlattı üzülmüştüm tabi o zaman bana alınmış istemesi saçma gelmişti. Sonra evlendik görümcem le aramız çok iyidi birgün ağzından kaçırdı abim sana sepet getirmişti bende çok beğendim teyzeme dedim çok beğendim al çeyizime koyayım diye teyzemde abimde aldı bana verdi bende çeyizime koydum diye. Ben şok oldum hem sinir oldm hemde üzüldüm onada getirmiş ama benimki daha çeyizlikmiş. Bugün de kahvaltıdaydk kaynım ıspartada asker gelirken bana da görümceme de sepet getirmiş. Kaynanamda dedi kocanda sana almıştı çok güzeldi sahi onu ne yaptn bende dedim e onu kızın almış çeyizine kaldırmış. Görümcem atladı hemen yoook sen yanlış biliyorsn teyzem onu abimden istedi abimde teyzeme verdi dedi bende dedim teyzemde ona vermiş dedim görümcem hemen konuyu kapattı gitti odadan sonra geldi işte bana laf atıyo falan ama o kadar sinir oldm ki. Sizce ne yapmalıyım bana ait olan bir şeyi çeyizine kaldırması normal mi. Benim onda olduğunu bildiğim halde böyle yalanlaması baya sinirlerimi zıplattı eşim iste sepetini diyo bende üzerinden 8 sene geçmiş boşver kalsn dedim ama böyle yapınca almakta istedim sonuçta bana alınmış Bi hediye sizce ne yapmalıyım.
Taaa... ne zaman ki konu ..Biraz hoşgörü, biraz takmamak, biraz unutmak iyi gelirKızlar size danışmak istediğim birşey var. Benimkisi bir dert değil ama artk sinirlerimi bozmaya başladı. Sizlerden destek bekliyorm.
Eşim biz sevgiliyken ıspartadan arkadaşından bana sepet getirtmiş gül suyu sabunu vs. Güzel şık bir sepet annesine kardeşine de bişeyler getirtmiş. Görümcem benim sepeti çok beğenmiş. Sepeti de bana aldığını biliyorlar hepsi. Teyzesi geliyo tabi eşim teyzesine de gösteriyo haftasonu vericem falan derken bişeyler oluyo teyzesi eşime diyo ki 'çok güzel bana hediye etsene sen ona tekrar alırsn' falan eşimde tamam diyo kıramadığı için veriyor. Bunları bana anlattı üzülmüştüm tabi o zaman bana alınmış istemesi saçma gelmişti. Sonra evlendik görümcem le aramız çok iyidi birgün ağzından kaçırdı abim sana sepet getirmişti bende çok beğendim teyzeme dedim çok beğendim al çeyizime koyayım diye teyzemde abimde aldı bana verdi bende çeyizime koydum diye. Ben şok oldum hem sinir oldm hemde üzüldüm onada getirmiş ama benimki daha çeyizlikmiş. Bugün de kahvaltıdaydk kaynım ıspartada asker gelirken bana da görümceme de sepet getirmiş. Kaynanamda dedi kocanda sana almıştı çok güzeldi sahi onu ne yaptn bende dedim e onu kızın almış çeyizine kaldırmış. Görümcem atladı hemen yoook sen yanlış biliyorsn teyzem onu abimden istedi abimde teyzeme verdi dedi bende dedim teyzemde ona vermiş dedim görümcem hemen konuyu kapattı gitti odadan sonra geldi işte bana laf atıyo falan ama o kadar sinir oldm ki. Sizce ne yapmalıyım bana ait olan bir şeyi çeyizine kaldırması normal mi. Benim onda olduğunu bildiğim halde böyle yalanlaması baya sinirlerimi zıplattı eşim iste sepetini diyo bende üzerinden 8 sene geçmiş boşver kalsn dedim ama böyle yapınca almakta istedim sonuçta bana alınmış Bi hediye sizce ne yapmalıyım.
Görümcem benim olan herşeyi çok beğenir onun olsun ister zaten sorun ordaBaşka
Allah başka dert vermesin.Onca yıl geçmiş aradan görümceniz çok beğendi demek bence geri istemek yerine eşinize sorun sonuçta zorla elimden almamışlar kendisi de vermiş
Evet. Fazlasıyla hoşgörülü davrandım bu konuda. Sinirle açılmış Bi konu geri istemiyorum zaten alıp ne yapaym bu saatten sınra değilmiTaaa... ne zaman ki konu ..Biraz hoşgörü, biraz takmamak, biraz unutmak iyi gelir
Eşim kız kardeşiyle hiç anlaşamıyor benim en ufak bişeyi bile almasına kızar bana kızar vermicek sin diye onda olduğunu bilseydi çoktan gider alırdı asla bırakmazdı şimdi kahvaltıda da ya sen al ya ben alıcam dedi öylelikle kalktık geldik tabiki de almam daha sepeti
Görümcem biraz fesat bana karşı abisini kıskanıyor. Abisi hiç ilgi göstermemiş kardeşine sürekli terslemiş ondan bunu kaldıramıyor o sebeple alttan aldm. Yoksa Yapıma ters sinirlenince lafımı söylerim. Sepeti de istemicem kalsn onda gelip derse bana böyle böyle oldu diye derim olsun sana verdim sende kalsn derim konuyu kapatmasını dilerim tekrar tekrar ısıtıp ısıtıp önüme getirmesin yoksa kendimi tutamayıp moralini bozucamgörümcen normal değil sanırım. delidir ne yapsa yeridir diye toleranslı davranma bence. benim kaynanama öyle davranmislar. kadının normal davranmasını saglayamiyorum
ona göre herşeyi normal onun geri kalanlar anormal
ben ankete hayır dedim ama sorun olacaksa al ama çöpe at eve sokma sepeti o da mesaji alır heralde evde görmeyince
Yok dökmem zaten başından beri biliyorm bana olan hisleriniDavranişlarina göre yaşi daha küçük sandim ama varmiş yaşı. Mesafenizi koruyun o zaman esinize kendi hayatiniza odaklanin. Eskilerin deyimiyle içinizi dökmeyin
Görümcem biraz fesat bana karşı abisini kıskanıyor. Abisi hiç ilgi göstermemiş kardeşine sürekli terslemiş ondan bunu kaldıramıyor o sebeple alttan aldm. Yoksa Yapıma ters sinirlenince lafımı söylerim. Sepeti de istemicem kalsn onda gelip derse bana böyle böyle oldu diye derim olsun sana verdim sende kalsn derim konuyu kapatmasını dilerim tekrar tekrar ısıtıp ısıtıp önüme getirmesin yoksa kendimi tutamayıp moralini bozucam
Aynen öyle canm sepet bahane oldu yani yoksa sepet kimin umurundabence artık suyun başını tutma. bırak su akıp yolunu bulsun. daha gencmis görümce 5 10 sene sonra hiç laftan sözden anlamayacakbelki şimdi ufacıkda olsa bi aydinlanma yasar.
abisiyle arasındaki sorun seni ilgilendirmez. sana karşı yaptığı şeyler hiç hoş değil. görmezden gelme lafını söyle madem esin de arkanda
sepet devede kulakmis yani anlattıklarına bakinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?