- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Yok görmemiş değil fazla görmüş ama bende olunca rahatsız olanlardanAy okurken fenalık geçirdim, herkes küçükmüş o zamanlar cahilmiş yazmış ama biz de küçük olduk böyle şeyler hiç yapmadık. Cidden bazı şeyleri ya hiç görmemiş ya da görse bile başkasında olunca yine kıskanıyor. Ben olsam ciddi uzak dururum.
Vermeyince Mabut, neylesin Mahmut demişler. Napsın kendinde olmayanı başkasında görünce hasetleniyor demek ki. Öyle de geçmez hayat iki gün sonra eşine de yapacak aynı muameleyi Ayşenin aldığı koltuk Fatmanın gittiği tatil diye geçecek koca ömür boş boş. Sepet sepetlikten çıkmış yengesinden kıskanıp aldığı sepet olmuş onun adı artık. Alıp onu koyar mı sanıyorsun baş köşeye her gören spet ne güzel mi der? yoksa yengenden aşırdığın sepet bu mu der?Ben 8 ay küçüğüm. Çeyizimde bana alınan herşeyi benden önce denemiş hatta gelinliğimi bile giymiş fotoğraf çekilmiş. Çeyiz serildikten sonra evime girip tek tek defile yapmış evimdesinirlerim bozuldu eskiyi hatırlayınca
Üzerinde durmuyorum sadece tekrar tekrar aynı davranışı bana sergilemesinden rahatsız oldm ve bi anda konu açtm o anlık sinirle tabiki de gidipte isteyecek halim yokne sepetmiş sahi niye üzerinde duruyosunuz bu kadar yahu kaç sene geçmiş üzeeinden.sahi hayatınız bu kadar basit detayları dert edecek kadar kolaymi
Ahahah o aklıma gelmedi dur tekrar konuyu açarsa vurayım yüzüne
Ahaha ne güzel demişsin ama gerçekten evlenince yaşayacağı o biliyo musun şuan bile annesine aynı davranışı sergiliyor. Kocasına daha neler yapmaz. Sepeti zaten istemem onda kalsn sinirimi aldınız burda. Güldüm çokkVermeyince Mabut, neylesin Mahmut demişler. Napsın kendinde olmayanı başkasında görünce hasetleniyor demek ki. Öyle de geçmez hayat iki gün sonra eşine de yapacak aynı muameleyi Ayşenin aldığı koltuk Fatmanın gittiği tatil diye geçecek koca ömür boş boş. Sepet sepetlikten çıkmış yengesinden kıskanıp aldığı sepet olmuş onun adı artık. Alıp onu koyar mı sanıyorsun baş köşeye her gören spet ne güzel mi der? yoksa yengenden aşırdığın sepet bu mu der?
Sepet onu olsun zaten Bi anlık sinirle açtm fesatlığından nasıl gına geldiyse artk buraya patladımÇürümüştür o sepet. Çeyizine çer çöp doldurma bence de. Ezikle geç. Salak.
Ahah çok mantıklı. Dur Bi dahaki görüşümde yapaymhatta kaynın yenilerini getirince kullanım sürelerine bak kız bunun kullznım süresi şu kdrmıiş sen diğerlerini at cildine yazık de gül hahhaa
Laf falan sokma boşver ona kendi kafasında dönen tilkiler yetiyordur. Susmak en güzel cevap tepki vermen için bu kadar debelenmiş zaten. Gül geç 1000 lafa bedel olurAhaha ne güzel demişsin ama gerçekten evlenince yaşayacağı o biliyo musun şuan bile annesine aynı davranışı sergiliyor. Kocasına daha neler yapmaz. Sepeti zaten istemem onda kalsn sinirimi aldınız burda. Güldüm çokk
Aslında benden isteseydi de verirdim ben hiçbir zaman beni kıskanıyor gözüyle bakmadım ona yaşıtız özeniyo deyip geçtim neler yaptı eşyalarımı aldı sana yakışmıyor deyip beni demoralize edip kendi giydi onda bile dedim boşver Moon gönlü olsn o giysin şimdi bakıyorm salaklık etmişim ben sürekli onu alttan aldığım için bugün ki davranışı sinir etti yoksa sepette değilim çürüşmüş şeyi ben daha ne yapaymNe sepetmis arkadas
Ay birak basinin gözünün sadakasi olsun
Gider yenisini alirsin, baya gecmis zaman
Su an yasanan bir durum olsa yine baska seyler düsünülebilir
O da onlarin ayibi olsun
Aslinda sepet hic senin olmamis, senin icin alinan ama baskasina verilen birsey
Nasibin degilmis, bosver gec
Gerektiği zaman lafımı esirgemem bozarım ama bu konuyu çok önemsemedim sanırım. Tekrar aynı pişkinliği yapınca sinirlendim sadece o sinirle açtm konuyu
Dimi bencede bugünkü o adrenalin de ona yetti benceLaf falan sokma boşver ona kendi kafasında dönen tilkiler yetiyordur. Susmak en güzel cevap tepki vermen için bu kadar debelenmiş zaten. Gül geç 1000 lafa bedel olurYazık imtihan olarak sadece kendisi kendine yeter.
Tabiki de depreme bende çok üzüldüm haberler açık izliyorum da sepet değil derdim sadece Bi anlık sinirle açtm gidipte isteyecek halim zaten yokAz önce enkazdan çıkarılan anne çocuklarının yerini tarif ediyordu merdivende kaldılar kurtarın diye. Söyleyeceklerim bu kadar.... Böyle bir günde üstünden yıllar geçmiş boklu bir sepet için dertlenmek....
Egosu tavan her zaman. Ondan kaybediyor farkında değil. Teşekkür ederim cevabın içinDediğim gibi haddini bilsin yada ağzını tutmayı öğrensin. Sırf görümce diye istediği gibi saygısızca davranamaz. Insanlar bu cüreti nerden alıyor onuda çözmüş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?