Görümcemin pişkinliği

Sepeti almalı mıyım?

• Ankete Katılan
    125
  • Anket Kapalı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sepeti isterseniz siz de gorumcenizin seviyesine dusersiniz. Istemeyin. Sadece gorumceye baskasina hediye gelmis bir seyin alinmasini ayip oldugunu belirtin. Esiniz de size iste gorumceden demis ya... o cok komik olmus. O kadar istiyorsa kendi verdigi gibi kendi alsin. Esinde de kabahat var. Sana getirdigi hediye artik senindir. Sana sirmadan bunu yapmasi hos degil. Madem teyze istedi, teyze ben sana da alirim ama onu esine aksim vermem dogru olmaz diyebilirdi.

Arkadaşım uzaktk birbirimize gelecek hem beni görecek hemde hediye verince ne tepki verecek gibisinden konuşuyomuşlar teyzesiyle ondan seviniyordu ama bilmiyordu ki teyzesi oyun oynuyo ona. Evet boş boğaz tutamıyor ağzında bişeyi bende biliyorm

Hayır benim anlamadığım teyzesi oyun oynamış derken kafasına silah dayamamış herhalde istemiş eşiniz de vermiş. Sorun teyzenin bunu görümceye vermesi mi? Kendine alsa mesele yok mu? Görümcenizden önce eşinizi sorun edin bence kim isterse istesin sizin için almışsa niyeti size vermekse o nasıl gitmiş bir başkasına vermiş. Başkası kardeşi olur, teyzesi olur, annesi olur ne farkı var?

O sepeti biliyorum, gerçek gül suyu ile alakası olmayan bisürü kimyasal içeren 3. Sınıf kalite şeyler..Kullanmam şahsen.
Kaynananın 8 sene sonra o sepeti naptın demesi ayrı olay zaten..
Teyzesinin de işe karışması ayrı cahillik
Sanki çok mu değerli bişi bu sepet te paylaşılamadı?

Derdin mi yok? Sen kullan canım gülsuyu kullanmıorum der geçerdim..
8 sene sonra kv naptın diyor sepeti...pessss

Victoria secret sepeti olsa sorulmaz

Kıskançlığa bak ya şöyle insanlar yok olsun ya iğreniyorum okudukça bir sepet ne ki göz koymuş bir akıllıda yok ki boşver desin hepsi aynı hepsi teyzede annede görümcede...Alma bırak kalsın gözüne soksun gerizekalı.
Almadm canm zaten herkes kendine yakışanı yapsn

Hayır benim anlamadığım teyzesi oyun oynamış derken kafasına silah dayamamış herhalde istemiş eşiniz de vermiş. Sorun teyzenin bunu görümceye vermesi mi? Kendine alsa mesele yok mu? Görümcenizden önce eşinizi sorun edin bence kim isterse istesin sizin için almışsa niyeti size vermekse o nasıl gitmiş bir başkasına vermiş. Başkası kardeşi olur, teyzesi olur, annesi olur ne farkı var?
Sorun şu ki görümcemin Bi sepet için bu kadar entrika çevirmesi. Eşim teyzesine kıyamadığı için vermiş vermesi sıkıntı değil zaten o yaşta kadının böyle işlere alet olması niyet belli. Bendende istese bende verirdim alınan kişi belli sonuçta o isteyebiliyosa verilir istemeden de olsa. Eşimde suçlu zaten savunmuyorum sepeti Bi maddi değeri yok sadece manevi olarak beni düşünüp alması önemliydi

Boşver bacım dünya malı için kimse kırılmasın sen büyüklük göstermişsin esinle aranı bozma

O sepeti biliyorum, gerçek gül suyu ile alakası olmayan bisürü kimyasal içeren 3. Sınıf kalite şeyler..Kullanmam şahsen.
Kaynananın 8 sene sonra o sepeti naptın demesi ayrı olay zaten..
Teyzesinin de işe karışması ayrı cahillik
Sanki çok mu değerli bişi bu sepet te paylaşılamadı?

Derdin mi yok? Sen kullan canım gülsuyu kullanmıorum der geçerdim..
8 sene sonra kv naptın diyor sepeti...pessss

Victoria secret sepeti olsa sorulmaz
Kaynım sepet alınca kaynanamda dedi sahi eşinde almıştı naptn diye sordu. Kullanmak için değil zaten bende kullanmazdm muhtemelen görümcem de kullanmayacak. Bende Bi sepet için bu kadar entrikaya gerek varmıydı diyorm zaten almam alıp napıcam ben ıspartaya gitsem para verip almam zaten kendime böyle bişeyi eşim aldığı için sadece değer verirdim

Kaynım sepet alınca kaynanamda dedi sahi eşinde almıştı naptn diye sordu. Kullanmak için değil zaten bende kullanmazdm muhtemelen görümcem de kullanmayacak. Bende Bi sepet için bu kadar entrikaya gerek varmıydı diyorm zaten almam alıp napıcam ben ıspartaya gitsem para verip almam zaten kendime böyle bişeyi eşim aldığı için sadece değer verirdim

Ben de üzerinde durma diyorum...eşinin ailesi olgun insanlar değil

Sepeti isterseniz siz de gorumcenizin seviyesine dusersiniz. Istemeyin. Sadece gorumceye baskasina hediye gelmis bir seyin alinmasini ayip oldugunu belirtin. Esiniz de size iste gorumceden demis ya... o cok komik olmus. O kadar istiyorsa kendi verdigi gibi kendi alsin. Esinde de kabahat var. Sana getirdigi hediye artik senindir. Sana sirmadan bunu yapmasi hos degil. Madem teyze istedi, teyze ben sana da alirim ama onu esine aksim vermem dogru olmaz diyebilirdi.
İstemem canm sinirle yazdm zaten herkes kendine yakışanı yapar. Eşim görümcemi pek sevmez iğne kadar bişeyi ona gitsin istemez git al yoksa ben almasını bilirim gibisinden dedi bende orda sorun çıkarmasın diye üstüne kapattım eve geldik tabiki aldırmam o sepeti daha. Teyzesini kıramadoğı için vermiş zaten teyzede herşeyi bilip istemesi saçma bence eşimde suçlu çenesini tutmadığı için

görümce sepetinizi hileyle kendi çeyizine koymuş da evlendi mi sonra merak ettim.

Al bence .. o şekil bir cümle kurması hoş olmamis. Oyuzden inat al😁

8 sene olmuş, biraz sinilenmişsin ama akşama ne yapacam diye düşünürken unutur gidersin zaten. belki cahildi görümcen o zamanlar.

Sorun şu ki görümcemin Bi sepet için bu kadar entrika çevirmesi. Eşim teyzesine kıyamadığı için vermiş vermesi sıkıntı değil zaten o yaşta kadının böyle işlere alet olması niyet belli. Bendende istese bende verirdim alınan kişi belli sonuçta o isteyebiliyosa verilir istemeden de olsa. Eşimde suçlu zaten savunmuyorum sepeti Bi maddi değeri yok sadece manevi olarak beni düşünüp alması önemliydi

Bence çok abartıyorsunuz. Sepet değil başka bir şey de olsa kardeşi beğenmiş başkasına alınmış bir şey sonuçta ayıp istemek evet katılıyorum ama eşiniz teyzesine kıyamayıp verebiliyorsa demek ki o kadar da önem vermemiş bu hediyeye. Eşinizin teyzesine kıyamayıp kardeşine kıyabilmesi de garip. Çok zayıf kardeşlik bağları sizi ürkütmüyor mu? Şahsen ben kendimi eşinizin yerine koyuyorum ki benim kardeşim yok ama olsaydı isteseydi evet vermezdim ama kimseye vermezdim, kardeşime derdim çok beğendiysen sana da aynısından alalım diye. Ay altı üstü bir sepet kardeşi abim ben istersem vermez diye teyzesini aracı tutmuş, ortada entikalık, 8 sene sonra meselelik bir şey ben mi göremedim sadece?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X